Arama sonuçları: *

1. Nyctophilia

RX 9070xt Sürücü Sorunu

Arkadaşlar bir kaç gündür rx 9070xt aldım Sapphire pure 9070 xt denemek için fakat aldığım günden beri skrun yaşıyorum. Şimdi bana Sapphire sıkıntılı falan filan diyecekler olur diye diyeyim. Lütfen demeyin. Çözüm bulmama yardımcı olursanız mutlu olurum. Çoğu insan bu kartı öneriyor fakat...
  2. Nyctophilia

Lian Li O11 Vision Compact Fanlar Nasıl Olmalı

Lian Li O11 Vision Compact bu kasanın fannları nasıl olmalı ?
  3. Nyctophilia

Msi Mag A850gl White Atx3.1 mi

https://www.itopya.com/msi-mag-a850gl-white-850w-80-gold-gen-50-atx-30-120mm-fanli-psu_u25291 Arkadaşlar itopyada satilan msi mag a850gl atx 3.1 gen 5.1 mi var mı alan ?
  4. Nyctophilia

Raıjıntek Cratos 850 Psu Nasıldır

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CCYK8L78/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A15SSGM7N6CCA&th=1 arkadaşlar bu ürünü satın aldım. nasıldır eksileri var mı ?
  5. Nyctophilia

Sapphire Rx 9070 Xt Stabil ve Kararlı mı?

arkadaşlar bu ekran kartı stabil çalışıyor mu ve sürücüleri kararlı mı? aldıktan sonra yok uv yok oc falan filan uğraşmak istemiyorum. pahalı bi kart olduğu için ve uzun süre kullanacağım için pişman eder mi etmez mi bilmiyorum. deneyimi olan varsa kart modelini söyleyerek deneyimlerini...
  6. Nyctophilia

Beyaz Sistemime Hangi Ekran Kartı Daha Uyumlu

merhaba arkadaşlar beyaz sistemimdeki beyaz ekran kartı siyah ekran kartından 6500 tl daha pahalı. sizce beyaz kasa estetiğini bozuyor mu? siyah kart çok sırıtıyor mu ?
  7. Nyctophilia

Ryzen 7500f Cinebench Skorları İyi mi?

arkadaslar cinebench r23 ve r24 skorlarını buraya bırakıyorum sizce değerler iyi mi? ayrıca biostan yapmam gereken bi ayar varsa bilgi verir misiniz işlemci ile alakalı
  8. Nyctophilia

5600mhz Ramler Alınır mı

Arkadaşlar ırdm goodram ddr5 5600mhz cl30 2x16 gb ram 13000tl ye alınır mı?
  9. Nyctophilia

Hangi Sıvı Soğutma Daha Mantıklı

arkadaşlar ben bir kaç gün önce msi mag coreliquid i360 sıvı soğutma almıştım ancak Ocypus Delta L36 360 yaklaşık 1600tl daha uygun. sizce iade edip bu markanın sıvı soğutucusunu almalı mıyım. çok bi butcem yok. max 5k çıkabildim
  10. Nyctophilia

Rtx 5070 Ekran Kartı ve İşlemci Hakkında Öneri

arkadaşlar ben sistem toplamak istiyorum ama ödeme planımla çakıştığı için bi konuda karar veremiyorum hiç. önceliklerim oyun render, kurgu ve yayın. çok yüksek fpsye ihtiyacım yok ama sistemim bana yetsin istiyorum 1080p 165hz monitör kullanıyorum. bu nedenle; - rtx 5070 ekran kartının yanına...
  11. Nyctophilia

Çözüldü✓ 2. eli Çabuk satılan rtx 5000 ekran kartı önerisi

arkadaşlar ben güzel bi sistem kurdum ekran kartını rtx 5070 istiyordum ama bakiyem buna elvermedi. borcumu ödedikten sonra fiyatı uygun ama yukseltmek isteyip satmaya karar verdiğimde alıcısı çok olan bi ekran kartı modeli almak istiyorum. önerileriniz nelerdir? rtx 5000 serisinde..
  12. Nyctophilia

Kutudan yeni çıkardığım anakartta beyaz leke

Arkadaşlar msi b850 gaming plus pz anakart almıştım ve bugün bana ulaştı ancak anakartın arkasında boyle bir leke var ne olduğunu bilen var mı?
  13. Nyctophilia

Çözüldü✓ Xpg ddr4 3600 mhz cl18 ramlerimi satıyorum

Am4 platformundan am5 e geçmek için Ramlerimi satıyorum. Elimde ramler kaldı. 2 si 3950 Almak isteyen varsa eğer iletişime geçebilir misiniz. Bu arada böyle konu açmak yasaksa eğer şimdiden özür dilerim.🙏🏻
  14. Nyctophilia

Lenovo legion r25i-30 low blue light kapatma var mı ?

arkadaşlar birkaç gün önce bu monitörü satın aldım. fakat beyazlar sarı görünüyor. biraz araştırdığımda natural low blue light adında mavi ışık koruması olduğunu öğrendim. fakat bunu nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Geri