Arama sonuçları: *

1. A

Xiaomi mi band 9 tarihi türkçe nasıl yaparım

Bilekliğin ana ekranında friday tuesday falan yazıyor türkçe çarşamba perşembe yazmasını istiyorum uygulamasında öyle bir ayar yok bilen varmi nasıl düzeltirim.
  2. A

Samsung Şarj Aleti Neden Mediamarkt'ta Daha Ucuz?

Samsung un kendi sitesinde şarj aleti daha pahalı mediamarkt da daha ucuz sebebi ney
  3. A

ATABERK DOĞAN'ın Bu Telefon Şakasını Bulabilen Var mı?

ataberk doğan ın telefon şakası yaptığı muhacir çeltikçi recep i bulan varmı
  4. A

Yardım Masaüstü bilgisayara hangi tür sata ssd

Kioxcia 3.0 480 gb sata ssd bilgisayarımda uyumlu olurmu https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-480gb-exceria-serisi-sata-3-0-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma.html Bir de fotoğraflardaki hangi yere takıcam 1744133970 Resmi yükleyemedim dosya çok büyük diyor
  5. A

Minecraft rüzgar patlaması büyüsü nereden bulunur

bu büyü köylülerdenmi çıkıyor yoksa trail chambers lerdenmi büyü masasındada çıkmıyor nerden bulunur ?
  6. A

ctrl windows tuşu Alt tuşu çalışmıyor

başka klavye takıp denedim yine çalışmıyor bilgisayardamı sorun var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
  7. A

BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ ACİL YARDIM

klavyede bazı tuşlar çalışmıyordu kapattım açtım sonra çalışmayan tuşlar çalıştı şimdi ise ctrl windows ve alt tuşları çalışmıyor sonrada başka klavye ile denedim bu klavye (şuanki yazdığım klavye ) yanlışlıkla bi tuşa basmışım heralde ne yapmam gerek acil yardım.yani sorun klavyede değil...
  8. A

windows tuşu çalışmıyor

daha demin ok tuşu çalışmıyordu şimdi de windows tuşu ve alt ve ctrl tuşu çalışmıyor yardımcı olurmusunz iyi akşamlar
  9. A

sol yön tuşu çalışmıyor

wasd tuşlarının yön tuşlarıyla yer değiştirmesi gibi bir durum yok daha öncede başıma geldi hunharca random atarken bozuldu sonra bişey yaptım düzeldi hatırlamıyorum.sadece sol klavye tuşu çalışmıyor google deki bütün çözümlere baktım olmadı.bi kısayol varda ney işte yada başka bişey yardımcı...
  10. A

Minecraft Komutlar / a basınca çıkmıyor

Gamemode veya başka bir komuta eskiden / a basınca bütün komutlar çıkıyordu şimdi basıyorum aşağıda gördüğünüz gibi Tab A basınca çıkıyor nasıl düzeltebilirim / a basınca bütün komutların dizilmesini istiyorum. Yardımcı olur musunuz? 1714508446 sadece gamemode değil bütün komutlarda böyle
  11. A

10.000 tl rtx 3000 serisi ve ryzen 5 li sistem öneririsi

Rtx 3000,3050 ekran kartlı Ryzen 5 5500,5600 Monitörsüz sistem hazır veya toplama bilgisayar önerebilir misiniz??
  12. A

Aklımda bi sistem var uyuşmazlık yok değilmi?

PC SİSTEM Ekran Kartı:MSİ 1660 Super 6GB GDDR6 İşlemci:Ryzen 5 5600 Ram:Corsair 8x2 Vengeance (16gb) Ssd:Sandisk 500gb Anakart:MSİ B450m a pro Güç Kaynağı:Rampage 650w 80 plus Kasa:Gamebooster -g3030
Geri