Arama sonuçları: *

• Users: Hades16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

İnstagram hiçkimseye takip isteği atamıyorum

Merhaba arkadaşlar, neredeyse 2 haftadır hiçkimseye takip isteği atamiyorum istek attığım zaman topluluğumuzu korumak için bazı hareketlerini kısıtlıyoruz tarzı mesaj cıkıyor ve kısıtlama yicek hiçbirşey yapmadım varmi bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen kafayi yicem artık
  2. H

Hala iPhone 7 alınır mı

Arkadaşlar şuan redmi note 7 kullanıyorum son zamanlarda aşırı kasma ve donma sorunu var telefonu günde 3 4 kere resetlemek zorunda kalıyorum yeni telefona geçmem lazım fakat suanlik çok fazla bütçe ayıramam 3500 4000tl bandında yenilenmiş iPhone 7 alsam 1 2 sende olsa idare eder mi suanki...
  3. H

Çözüldü✓ 1600af 2 çekirdek olarak gözüküyor Yardım! (Düzeltme: sorunu çözdüm msconfigden işlemci sayısındaki tiki kaldırdım düzeldi

Arkadaşlar merhaba 2.el 1600af aldım işlemciyi taktım şimdi ama görev yöneticisinde 2 çekirdek olarak gözüküyor. Nasıl düzeltirim yardım edin
  4. H

2400tl ye Rx 6400 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba şuan Ryzen 3 3200g işlemcili bir sistemim var. işlemciyi satıp Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarakta 2400tlye Rx 6400 buldum. Sizce bu yükseltmeyi yapmak mantıklı mı? Ekran kartı için bütçe Max 2500 İşlemci için 3000
Geri