Arama sonuçları: *

• Users: ZyqenQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

16gb DDR5 Ram önerisi

1800tl bütçem var. İşlemci: İ3 14100f Anakart: H610m K d4 ddr5 5600mhz 2.el ve ya 0 fark etmiyor. 2.el Xpg lancer blade 5600mhz cl46 buldum nasıldır ?
  2. Z

20-25k arası laptop önerisi

Arkadaş taksitle alıcak taş çatlasa 25k veya hafif üzeri olabilir bütçe.
  3. Z

Etkili Pre Workout önerisi

Bütçe taş çatlasa 1200 tl. 2 kişi alıcaz bu yüzden 1kg civarı olursa daha iyi olur. Aklımızda https://www.supplementler.com/urun/hardline-nox-2-1000-gr-533?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwydSzBhBOEiwAj0XN4JW3No4AYW_Plm1ymjDUJhmXg2zu33AQYcQi5Gq7ED7AMItSrrj-3RoCeMAQAvD_BwE...
  4. Z

1000 TL Mouse önerisi

Maximum 1000tl bütçem var. Tutuşum claw. El ölçülerimi bilmiyorum ama Hyperx PulseFire Haste den geçeceğim ve haste elime çok az küçük geliyor ama genel anlamda elime uyuyor. FPS oyunları oynuyorum. Kablosuz olursa güzel olur ama kabloluya hayır demem.
  5. Z

750Tl mekanik klavye önerisi

Tkl ve mini klavyeleri önermezseniz sevinirim. Blue switch olursa güzel olur. Elimde Saver rgb var iade edip alacağım.
  6. Z

R7 240 driver önerisi

En güncel sürümde 75 Hz olarak kullanamıyorum ekran saçma sapan dağılıyor ya da ekran kafayı yiyor. AMD Catalyst yükldiğimde stabil bir şekilde sorun çıkmadan kullanabiliyorum ama bilgisayarı yendiden başlattığım zaman kendini güncelleyip software kuruyor.
Geri