Arama sonuçları: *

• Users: Pietre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pietre

Sistemimde neyi yükseltmeliyim? bütçe 7-8k

Merhabalar, Sistemimde genellikle Dota 2 ve CS2 tarzı oyunlar oynuyorum. 1080p ayarlar kullanıyorum. Sistemim: İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 MPK 6-Core Processor 3.60 GHz AM4 CPU Ekran Kartı: Gigabyte RTX3060TI OC PRO 8 GB DDR6 Anakart: Gigabyte B450M S2H RAM: XPG (2x8) 16 GB 3200 mhz DDR4 SSD...
  2. Pietre

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu iyi mi 950₺

[H3 id='Thermalright+Assassin+Spirit+120+Plus+V2+lemci+Soutucu+ryzen3600+gibi+bir+ilemciye+yeterli+olur+mu']Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu ryzen 5 3600 gibi bir işlemciye yeterli olur mu?[/H3]
  3. Pietre

Bilgisayarım başlarken kapanıyor

Merhaba arkadaşlar PC açmaya çalışırken kapanıyor acaba neden kaynaklanıyor bu sorun. Video mevcut. 1682691208 Video yüklenmedi ama açılırken ışıklar ve fan sesi gelip 2-3 saniye sonra kapanıyor
  4. Pietre

Minimum 256Gb Hafızalı F/P telefon önerisi

Selam arkadaşlar, Yeni bir telefon almak istiyorum hafızası önemli o yüzden minimum 256gb olması lazım. Fiyat performans bir telefon arıyorum. Marka olarak da Huawei, Honor, Xiaomi vs olabilir.
  5. Pietre

FORZA 5, FORZA 4 ya da Assetto Corsa Torrent

Selam arkadaşlar, FORZA 5, FORZA 4 ya da Assetto Corsa oyunları için torrent link verebilir misiniz çalışan? Teşekkürler.
  6. Pietre

10-13k bütçeli toplama tavsiyesi

Selam arkadaşlar, 10-13k bütçeli toplama kasa bakıyorum. Dota 2 yi rahat oynatabilsin. Ayrıca laptop da önerebilirsiniz. Teşekkürler.
  7. Pietre

Buzdolabı önerisi Bütçe 15-20k Nofrost

Merhaba arkadaşlar, Ben yeni bir buzdolabı bakıyorum ama çok bilgim yok. No Frost olacak en az 400lt hacim ve az enerji tüketen dayanıklı bir dolap almak istiyorum. Bütçe 15-20k ama daha uygun fiyatlı varsa da hayır demem. Teşekkürler.
  8. Pietre

Bilgisayar işinden yemek işine geçiş

Selam arkadaşlar, Anladığım kadarıyla Abdullah abi yemek işine girmiş. https://www.instagram.com/reel/Cev6f4-gD5j/?igshid=YmMyMTA2M2Y= izleyin
  9. Pietre

Sizce bu site dolandırıcı olabilir mi?

Merhabalar, https://koctasev.com/product/asya-chester-kose-koltuk-takimi/ Sitesinden L koltuk bakıyorum ama gerek fiyatın çok ucuz olması gerekse ödeme kısmında "SİPARİŞ OLUŞTURULDUKTAN KISA BİR SÜRE SONRA MÜŞTERİ TEMSİLCİMİZ SİZİN İLE İLETİŞİME GEÇEREK, BANKA HESAP BİLGİLERİMİZİ İLETECEKTİR"...
  10. Pietre

Donanım Arşivi Forum için bir uygulama olsa

DA Forum için sosyal medya gibi bir uygulama olsa çok iyi olmaz mıydı ya da varsa bi linkler misiniz?
  11. Pietre

400-750k arası alınabilecek arabalar

Selam arkadaşlar, Araç almak istiyorum ama bildiğiniz kampanyalı araçlar var mı kredi ile alabilirim. Tamamı kredi bile olmasa yarısı kredili olan kampanya güzel olur. Sıfır ya da ikinci el (2017 üstü) araç olabilir. Model olarak VW, Skoda, Peugeot, Honda vs vs SUV ya da normal binek araç...
  12. Pietre

Huawei Freebuds Pro 2 - Ön Satışta alınır mı sizce?

Selam arkadaşlar, Bu ürün nasıl sizce, alınır mı? Android telefonum için kaliteli bir ürün arıyorum. https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-freebuds-pro-2/?gclid=Cj0KCQjwtvqVBhCVARIsAFUxcRsOJ6NWb8YaQBUvrL4sz6ZcuMU3z8NksFbNzgVuNLynppmfCsQskDQaAh_dEALw_wcB
  13. Pietre

İşlemci sıcaklığı normal mi?

Selam arkadaşlar, CPU sıcaklığı 80C leri görüyor sizce nasıl? Napmam lazım? Sizce sistem sıcaklığı nasıl bu parçalara göre? İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 MPK 6-Core Processor 3.60 GHz AM4 CPU Ekran Kartı: Gigabyte RTX3060TI OC PRO 8 GB DDR6 Anakart: Gigabyte B450M S2H RAM: XPG (2x8) 16 GB 3200...
  14. Pietre

Steam hesabıma giriş yapamıyorum.

Merhaba arkadaşlar, Steam hesabıma dün giriş yapabilirken bugün şifre yanlış diyor. Ayrıca email adresi de değiştirilmiş. Bu konuda napabilirim Steam supporta mail attım ama başka bir konu var mı yapabileceğim?
  15. Pietre

Çözüldü✓ 15k bu sistemi alayım mı?

Selamlar arkadaşlar, Sizce bu sistem bu fiyata alınır mı, sistem hakkındaki yorumunuz nedir, işlemci yeterli mi? İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 MPK 6-Core Processor 3.60 GHz AM4 CPU Ekran Kartı: Gigabyte RTX3060TI OC PRO 8 GB DDR6 Anakart: Gigabyte B450M S2H RAM: XPG (2x8) 16 GB 3200 mhz DDR4...
Geri