Arama sonuçları: *

• Users: traskow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Telefona eskiden eklenen gmailleri görebilme

Merhabalar telefonumda önceden eklediğim bir gmail vardı onu onu sildim bir ara sadece gmailin kendisi lazım nasıl bulurum
  2. T

yeni topladığım pc ekran kartını görmüyor

arkadaşlar a520 asus 3060 12 gb sistemim var ekran kartını taktım monitörün kablosunu yerleştirip açtım ekran kartını görmüyor bilgisayar ne yapmam lazım
  3. T

Instagram'da birinin eski kullanıcı adını nasıl görürüz

Gençler biri hesap açmiş ismi oros**(kullanıcı adım) bu hesabın 13 eski kullanıcı adı varmiş bunları nasıl görebilirim
  4. T

2024 te hala apex 3 tkl alınır mı?

Sizce alınır mı? bütçem var daha iyi klavyeler önerebilir siniz
  5. T

Telefona trojen girdi

.APK dosyası indirdim telegramdan ve Kaspersky trojen uyarısı verdi dosyayı kurmuştun Kaspersky temizlediği halde 0 lamam gerekiyor mu telefonumu
  6. T

Ankara'da fiziki olarak nereden bilgisayar toplayabilirim

Ailem internetten yüksek meblağlar da alışveriş yapılmasına karşı kasa olarak 55-60 k bütçem var nereden en ucuz toplayabilir im ya da hazır sistem nereden alabilirim
  7. T

Bilgisayarımı 2. Elde satacağım ne kadara koymalıyım

GTX 1650 ASUS TUF Gaming. i5 9400 F XPG 8 GB RAM 3000 MHz DDR4. 240 GB SSD. 1 TB HDD. Frisby wenow 9270g kasa. MSI H310M anakart. Linkleri aşsağı koyuyorum. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i5-9400f-alti-cekirdek-2-90-ghz-fiyati,427325563.html[/URL]...
  8. T

Kaspersky sürekli virüs saporu veriyor

Merhabalar ben bu gün kaçak bir film izlene sitesine girerken benden bildirim açmam istendi bende açıyım sonra kapatırım demiştim sürekli bildirim atıp bir şey indirmeye çalışıyor Kaspersky engelliyor ama bunu nasıl sileceğim
Geri