Arama sonuçları: *

• Users: ErayJX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yurtdışı kayıtlı cihaz HyperOS ile kapanır mı?

Arkadaslar merhaba, arkadasımda redmi note 13 var ve HyperOS güncellemesi gelmiş. Fakat güncellememişti. Az önce dokunmatik ekran devre dısı oldu ve hic bir islem yapılmıyor. Yeniden baslatıncada HyperOS güncellemesi yapacak. Yapsak imei falan gidermi?
  2. E

S21 FE (SNAPDRAGON) TAHMİNİ NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELİR?

Arkadaşlar s21 fe nin snapdragon olan versiyonu ne zaman türkiye'ye gelir?
  3. E

LFS'de mod için kilit gerekli mi?

Arkadaşlar merhaba, şimdi bız arkadaşlarla LFS girmek istiyoruz serbest modda ve araba moduyla pist modu kurmak istiyoruz bu mumkun mudur? Yani LFS kilidi lazim mi (s1, S2, S3)
  4. E

GTX 560ti bu fiyata iyi mi??

Arkadaşlar 650 TL ye GTX 560 ti buldum Alınır mı? sizce
  5. E

Çözüldü✓ 1600 TL'ye Ekran Kartımı? Anakart ve İşlemci mi?

Arkadaşlar Merhaba, elimde bir kasa var fakat çok eski sizce buna ekran kartı takviyesimi yapmalıyım yoksa anakart+işlemci mi almalıyım? Anakart: ga-g31m-es2l İşlemci : pentium e5500 Ram: 2gb Not: (2.El parça olur)
  6. E

A520M anakart VS B450m anakart

Arkadaşlar anakart alacağımda hangisini almalıyım sizce?
  7. E

Fps artırmak için BIOS ayarı

Merhaba arkadaşlar, fps artırmak istiyorum bunun için hangi BIOS ayarlarını yapmam gerekiyor?
  8. E

gigabyte ga-g31m-es2l' anakarta en uygun 500 TL'ye uygun ekran kartı

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi anakartın modeli bu. Bu karta en uygun ve kaliteli 500 TL'ye alınabilecek ekran kartı önerir misiniz?
  9. E

Ekran kartı fan dönmüyor

Arkadaşlar merhaba, birkaç saat önce açtığığım konudan sonra kasada bir şey fark ettim. Ekran kartı çok sıcaktı baktım fan dönmüyor ayrıca aygıt yöneticisine girdiğimde de görmüyor. Ne yapmalıyım? Ekran kartımı arızalı? Ve bu yüzden de işlemciye fazla yüklenebilir mi bilgisayar? Ekran kartı...
  10. E

Kasadan gelen garip uğultu?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 6-7 aydır kullanmadığım kasayı dün açtım fakat içinden garip uğultu sesi geliyor böyle bir alçalıyor bir yükseliyor ne olduğunu anlayamadım belki tozdandır dedim fanları temizledim yine işe yaramadı bugün tekrar açtım aynı başlangıç ekranında dururken pek bir şey yok...
  11. E

1000 tl direksiyon seti önerisi

Merhaba arkadaşlar en fazla 1000 tl bütçe olmak üzere bana bir direksiyon seti önerebilir misiniz? ilk kez alacağım için soruyorum
Geri