Arama sonuçları: *

• Users: babylonnnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Secure bootu açıyorum ama hala kapalı gösteriyor

görselde olduğu gibi secure bootu bios ayarlarından Windows UEFI mode yapmama rağmen güvenli önyükleme durumu kapalı diyor yardımcı olabilir misiniz?
  2. B

Mavi Ekran Bilgisayar bu ekranda kaldı

Merhaba arkadaşlar, valorant TPM2 hatası verdiği için bir yönlendirme yazısı gördüm ve yazılanları uyguladım ancak bilgisayar bu sayfada kaldı yardımcı olabilir misiniz?
  3. B

Öneri 30k civarı laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/msi-thin-a15-b7vf-075xtr-amd-ryzen-7-7735hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005WV4QH 30k civarı laptop almayı düşünüyorum msi ve asus kalitesinden vazgeçmeyeceğimi düşünüyorum en iyi tercih ne olabilir?
  4. B

20-30k arası en fp laptop önerisi

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. CS2 ve valorant gibi fps oyunlarını yüksek fpslerde oynayabileceğim bir laptop arıyorum, biraz araştırdım ve bana en uygunu atacağım linkteki laptop geldi. Siz ne önerirsiniz...
  5. B

mouse ve mousepad önerisi

bütçe 1.5k belki zorlarsam 2k olabilir bu fiyatlara fp mouse ve mousepad alacağım cs ve valo gibi fps oyunlarına uygun olursa güzel olur
  6. B

IOS iphone takılma sorunu

arkadaşlar , bir uygulamaya yarım saat civarı baktıktan sonra , ana ekrana gelip sayfaları kaydırırken bazen takılma olabiliyor bu durum normal mi? iphone 13 kullanıyorum.
  7. B

iphone 13 ufak kasmalar

Merhaba arkadaşlar, telefonu bu ayın 5’inde aldım. Son günlerde uygulama geçişlerinde ve bildirim merkezini açtığımda ufak kasmalar oluyor , sizce bu soruna takılmalı mıyım?
  8. B

s23 uzun kullanımda iphone 13 performansı verir mi?

arkadaşlar telefon alacağım ama s23 ile iphone 13 arasında kaldım, hangisini tercih edersiniz?
  9. B

cs de seçkin almak mantıklı mı

arkadaşlar yakın zamanda cs 2 yani cs ye büyük bi güncelleme gelecek ve ben de seçkin almayı düşünüyorum , alsam cs 2 de geçerli olur mu veya almam mantıklı olur mu ?
  10. B

bilgisayar ağır oyundan çıktıktan sonra bocalıyor

arkadaşlar bilgisayar ağır oyunlardan çıktıktan sonra hızlı işlem yapmaya devam ediyor ama göz zevkimi bozacak şekilde görüntüler oluyor mesela fare ile ekranda mavi kare yapıyorum o anda kasmalar oluyor yeniden başlattığımda bu sorun ortadan kalkıyor sebebi ne olabilir?
  11. B

ekran , oyun çözünürlüğünde kalıyor

arkadaşlar oyundan alt tab yapıp diğer uygulamaya geçtiğimde ekran oyun çözünürlüğünde kalıyor ?
  12. B

Yardım uygun fiyatlı webcam

arkadaşlar uygun fiyatlı f/p webcam önerebilir misiniz online dersler için kullanacağım.
  13. B

Yardım ekran parlaklığı kendi kendine yükseliyor

amd rx 6700xt ekran kartına sahibim. herhangi bir oyundan çıkınca parlaklık keni kendine artmış oluyor . nedeni nedir?
  14. B

Yardım gta 5 kurarken error veriyor

mevzu bundan ibaret. yardımcı olursanız sevinirim
  15. B

bilgisayarımı satıyorum kaç TL olur?

ASUS PRİME B450M K-II RYZEN 5 5600 RX 6700XT 16GB RAM 500GB SSD CORSAİR 750V KASA ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A 165HZ MONİTÖR ???
  16. B

istanbulda öğrenci olmak

arkadaşlar bu yıl üniversiteyi istanbulda okumaya başlayacağım bir sorum var istanbulda öğrencinin aylık kaç tl gideri olur?
  17. B

bilgisayarım kaç tl eder

arkadaşlar üniversitenin başlamasıyla birlikte pc mi satmayı düşünüyorum aşağıda özelliklerini verdiğim sistem kaç TL eder? AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek İşlemci Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 XFX Speedster...
  18. B

Bilgisayarım Sizce Kaç TL Eder

arkadaşlar üniversitenin başlamasıyla birlikte pc mi satmayı düşünüyorum aşağıda özelliklerini verdiğim sistem kaç tl eder? AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek İşlemci Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 XFX...
  19. B

Çözüldü✓ oyunlarda piksel sorunu

arkadaşlar video gözüküyorsa oyunkarda videoda olduğu gibi gri pikseller böyle bir anda çıkıp kayboluyor nedne böylr oluyor? 1661201313 1661201509
  20. B

Yardım ekran kartı ayarlarından çözünürlük değiştirme

arkadaşlar monitörüm 165 hz ancak 200 hz yapmak istiyorum ekran kartı ayarlarından 200 hz yapıyorum görüntü ayarlarına gelip 200 hz basınca sinyal yok diyor monitör desteklemediğinden mi?
Geri