Arama sonuçları: *

• Users: Retr0x
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Retr0x

Valorant Van-79 Hatası nasıl düzeltebilirim ?

Merhaba pc de daha valorant oynuyordum hiç böyle bir hata almadım oyunu depolama açmak için silmem gerekti ve sonrasında tekrardan yükledim ve oyunu başlattığımda Van-79 hatası alıyorum her türlü çözüme baktım ama düzelmedi oyunu sildim yeniden yükledim, vanguardı sildim tekrar yükledim...
  2. Retr0x

Tsk sağlık yönetmeliğine göre 5.87 derece skolyoz engel olur mu?

Muvazzaf astsubaylık sağlık sevkinde skolyoz 5.87 derece ölçüldü sizce sıkınıtı olur mu tolerans gösterirler mi?
  3. Retr0x

Lenovo LOQ 15IAX9 laptopum oyunda reset atıyor sorun nedir?

Lenovo LOQ 15IAX9 laptopum birkaç gün önce ve dün Valorant oynarken reset attı ilk defa oldu başka bir oyunda böyle bir sorun olmuyor sizce sorun nedir?
  4. Retr0x

Yardım Metro exodus dosya konumunu bulamıyorum nerede?

Epic gamesten metro exodus gold edition satın aldım oyuna türkç.e yama kurmak istiyorum ama oyunu klasörünü bir türlü bulamıyorum program file epic games klasöründe yok nerede bulabilirim
  5. Retr0x

Çözüldü✓ Bluetooth kulaklığımda bağlantı sorunu var nasıl çözebilirim?

Merhaba Anker Soundcore R100 Bluetooth cihazını yaklaşık bir yıldır kullanıyorum dün telefonuma bağladığımda sadece sol taraf çalışıyordu ben de bağlantıyı kesip tekrar bağladım ama olmadı kulaklığa reset attım bu sefer de cihaz gözükmüyor hiçbir cihazda ve soldan tiz ve kısık bir ses geliyor...
  6. Retr0x

Binada Türk Telekom ve diğer ISS'lerin altyapısı yok ne yapmalıyım ?

Merhaba ekstra bir ev aldık binada hiç kimsede internet yok çoğu yaşlı olduğu için umusamamışlar mahallede bir tek bizim binaya kablo çekmemişler. Türk Telekom'a dilekçe verdik ama 2 ay sürebilir dediler. Ben de şimdilik Türk Telekom'un magnetini bağlatayım dedim ama eve bağlamaya geldiler cihaz...
  7. Retr0x

Çözüldü✓ laptop ses gelmiyor yardım edebilirmisiniz ?

lenovo loq 15iax9 83gs007wtr bu laptop yeni aldım kurulum yaptım ama ses driverlerini yüklememe rağmen ses gelmiyor böyle oluyor veya çarpı işareti gidiyor ses düzeyini ayarlasamda ses gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  8. Retr0x

yeni pc aldım win10 mu kurmalıyım win11 mi önerinizi bekliyorum

Arkadaşlar yeni pc aldım freedos olarak geliyor aktif olarak diğer sistemimde windows10 kullanıyorum sizce yeni pc ye windows10 mu yoksa windows11 kurmalıyım ?
  9. Retr0x

Çözüldü✓ Bu iki laptop arasındaki fark nedir ?

https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-15iax9-83gs007wtr.html ve https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-15irh8-82xv00hltx.html bu iki laptop arasında sadece ekran kartı watt değeri farkı mı var 15IRH8 modelini almayı düşünüyorum çünkü amazonda daha fazla taksit oluyor sizce hangisini almalıyım...
  10. Retr0x

Çözüldü✓ 20-25k arası gaming laptop önerisi

hem okul hem oyun için laptop önerisi istiyorum bu yıl şehir dışına gideceğim için laptop almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. Retr0x

Kasa fanları anlık olarak rpm düşüyor

Arkadaşlar kasanın ön fanları anlık olarak 900 rpm'den 90 rpm düşüyor asus armoury crate den baktım bakınca da anlaşılıyor bir de kasanın egzos fanında arada bir tık tık diye ses geliyor yavaş çalışıyor sonra kendiliğinden düzeliyor kasam corsair spec delta rgb sorun nedir yardımcı olursanız...
  12. Retr0x

Öneri Yazıcıya kartuş tankı takmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?

Arkadaşlar bu yazıcıyı almayı düşünüyorum fazla bütçem olmadığı için bu yazıcıyı kartuş tankı takıp kullanmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum .
  13. Retr0x

Kasamın egzoz fanı yavaş dönüyor sorun nedir?

Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır kasamın egzoz fanı pc ilk açıldığında yavaş dönüyor ve hafif tık tık gibi ses çıkarıyor oyuna girince fan hızlı çalıştığında düzeliyor ya da fan ayarlarında fanı max alıp geri normal moda alınca düzeliyor ama pc'yi yeniden başlattığımda tekrar aynı oluyor bu...
  14. Retr0x

Çözüldü✓ Samsung Ultra HD (4K) TV ses var görüntü yok

Arkadaşlar Samsung 58TU7000 Ultra HD (4K) TV (UE58TU7000U) bu tv'yi geçen yıl aldım odama ,ara sıra pc bağlayıp oyun oynuyorum veya film izliyorum dün açtığımda ekran siyah oldu ses vardı sonra kapattım açtığımda düzelmişti bugün tekrar oldu ama şimdi görüntü hiç gelmiyor ilk başta siyah bir...
  15. Retr0x

pc de uygulamalar açık fakat alta atıyor tıklayınca açılmıyor

arkadaşlar windows 11 kullanıyorum chrome steam discord açılıyor fakat alta atıyor tıklayınca açılmıyor sorun nedir sizce pop up virüsü bulaşmış onları sildim ama düzelmedi
  16. Retr0x

🔥İndirim Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye 1.649,07 TL

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-k55-rgb-pro-membrane-turkce-gaming-klavye-p-39150?utm_campaign=akakce&v=1.13.5
  17. Retr0x

Çözüldü✓ Termal macun yanlardan çok az taştı sorun olur mu ?

Arkadaşlar yeni kule tipi soğutucu aldım ,dün taktım herhangi bir macun taşması yoktu bu sabah baktığımda bakır boruların arasından çıktığını gördüm damla şeklinde duruyor ama çok ufak sizce bir sorun olur mu temizlemelimiyim kasam biraz dar olduğu için temizlemem için ekran kartı ve ramleri...
  18. Retr0x

pdf filigran nasıl kaldırabilirim ?

arkadaşlar ders pdf de filigran var ve yazıları okurken rahatsız ediyor pdf dosyasını word dosyasına çevirdiğimde bozuluyor filigranı nasıl kaldırabilirim
  19. Retr0x

Çözüldü✓ Kasama hangi sıvı soğutma uyar

arkadaşlar sisteme sıvı soğutma veya kule tipi soğutucu almak istiyorum işlemcim ryzen 5 5600, anakartım asus prime b450m k2 ,kasam corsair spec delta rbg 650watt olan bütçem tam belli değil önerdiğiniz soğutuculara göre belirliyeceğim yardımcı olursanız sevinirim 1705059341 kasam biraz dar o...
  20. Retr0x

Facebook hesabının mail ve şifresini hatırlamıyorum nasıl giriş yapabilirim

Arkadaşlar merhaba Facebook hesabının mail ve şifresini hatırlamıyorum hesaba tekrar nasıl giriş yapabilirim
Geri