Arama sonuçları: *

• Users: sametylmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Nitro An515-58 modelli Laptop Nasıldır?

Merhaba bu laptopun ikinci elini resimdeki özellikli modelini buldum fiyatı 26k sizce alınır mı
  2. S

TürkTelekom Fiber Döşendi fakat altyapı gözükmüyor

Yaklaşık 1 yıl önce bulunduğumuz adrese Türk Telekom tarafından fiber altyapı kapımıza kadar döşendi. Ancak aradan 1 sene geçmesine rağmen sistemde hâlâ 'fiber altyapı gözükmüyor' ibaresi çıkıyor ve bu nedenle yeni abonelik veya geçiş işlemi yaptıramıyoruz. Konu ile ilgili Türk Telekom’a...
  3. S

Apple iPhone 13 128 GB Siyah 30.489 (Premium+Visa)

https://www.hepsiburada.com/iphone-13-128-gb-siyah-p-HBCV00000ODHHF?magaza=Hepsiburada güzel fiyat
  4. S

HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming vs Asus Tuf Gaming M3 Gen II Aura

merhaba arkadaşlar hyperx 1099 tl asus 669 tl sizce hangisini almalıyım kullanan varmı
  5. S

Gaming kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar şu 2 kulaklık arasında kaldım sizce ikisinde arasından hangisini almalıyım veya bu bütçe bandında önerebileceğiniz kulaklık varmıdır havit Gamenote Fuxi-H3 1499 havit Gamenote H2002P
  6. S

1000tl Bütçeye Kadar Gaming 7.1 Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba arkadaşlar 1000 tl gibi bütçem var 7.1 uzun ömürlü tavsiye edebileceğiniz kulaklık varmıdır
  7. S

Yeni Aldığım Tv'nin Ekranı Hakkında

Merhaba arkadaşlar yeni beko tv aldım bi bu pixel testlerini gördüm test ettim her şey düzgündü taki şu sol üst köşeye denk gelene kadar sol üst köşede böyle bir sıkıntı var ölü piksel midir nedir bu 1702662561 s 1702662652 resimler
Geri