Arama sonuçları: *

• Users: Finito
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

2 k ips 27 inç monitor tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 13 14 k ya 2k ips monitör tavsiyesi istiyorum pivot olursa iyi olur dell msi ve lg markalar önceliğimdir
  2. F

usb cihazınızda aşırı akım tespit edildi hatası

Arkadaşlar merhaba, bugün sıvı soğutmayı değiştirip egzoz fanı takacaktım kasaya, egzoz fanı olmadığı için sıcağı atamıyordu diye halledip kasayı açtığımda "USB cihazınızda aşırı akım algılandı! Sistem ana kartınızı korumak için 15 saniye sonra kapanacak." hatası aldım. İnternetten her yolu...
  3. F

Bu klavye bu fiyata alınır mı?

Arkadaşlar bu klavye bu fiyata alınır mı ? Aynı fiyat bandında daha iyisi varmı ya da bunu kullanan varmı ? Görüşlerinizi bekliyorum. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-adata-xpg-summoner-rgb-summoner5a-bkctr-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,970118003.html
  4. F

Bu klavye fiyatına göre iyi mi?

Beyler merhaba, bu klavye bu fiyat bandında iyi midir ? Kullanan varmı özellikleri baya iyi gibi duruyor red switch ve bilek desteği olması nasıl alınır mı sizce https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-adata-xpg-summoner-rgb-summoner5a-bkctr-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,970118003.html
  5. F

Fps değerleri ve sıcaklıklar nasıl?

Arkadaşlar merhaba sistemi Alalı çok olmadı kendim montajladım, gpu cpu sıcaklıkları nasıl olmalı bilmiyorum, değerlerim normal mi 2 k da oynuyorum. sistemi zorlayacak oyun yoktu bende forzada denedim.
  6. F

Rx 6800 ekran kartına uygun tavsiye parça

Arkadaşlar merhaba rx 6800 ekran kartına uygun anakart, ram, psulu kasa, ve ssd önerisi bekliyorum işlemci 5600 olacak monitörü de acerin 2 k monitörü alcam bu sistem kaç watt çeker önerilerinizi bekliyorum bütçe 6500 işlemci hariç sadece anakart kasa ssd ve ram için
  7. F

Bu ekran kartı alınır mı

https://m.n11.com/urun/msi-amd-radeon-rx-6800-gaming-x-trio-16-gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-1937915?magaza=magic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ekran kartı fiyatı iyi midir? almak istiyorum acil dönüşlerinizi bekliyorum 5600 ile kullancam
  8. F

20 k ya sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba 2k oyun için maksimum bütçe 21 k hazır sistem veya toplama sistem tavsiyesi istiyorum. 2 hafta önceye kadar 3070 li sistemler 20 k idi şimdi 23 24 olmuş. Nvidia yeni kart çıkardı ya hani, arz talep yükseltmek için mi 3070 sistem yok anlamadım 6750xt var o da 21 k buluyor...
  9. F

İncehesabın Bu Sistemi F/P Mi?

Arkadaşlar böyle bi sistem var pc hocası skygate diye, yükseltme yaparak böyle bişey oldu. Sizce bu fiyata değermi? Yorumlarınızı bekliyorum
  10. F

Steelseries Artics 3 güzel fiyat

Arkadaşlar bim'e 19 ağustos Cuma günü steelseries arctis 3 geliyor fiyatı da baya iyi, kulaklık alacaklar kaçırmayın.
  11. F

Omega sistem özelleştirme

Arkadaşlar omega sistemini özelleştirdim, bu fiyata değer mi? Almak istiyorum
  12. F

Çözüldü✓ R5 5600 ve rx 6700 xt Uyumu?

Arkadaşlar merhaba. Sistem toplamak istiyorum Sistemi şöyle düşünüyorum Ryzen 5600 Rx 6700 xt 16 gb ddr4 ram 3200 mü olmalı 3600 mü ? bu sisteme anakart tavsiyesi istiyorum bütçe maksimum 18 k. Bu arada beklemeli miyim ekran kartı piyasası düşermi daha da çıkar mı
Geri