Arama sonuçları: *

• Users: Crueloksis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Crueloksis

Playstation 3 laptoba bağlanırmı

Merhabalar ben PlayStation 3 mü laptoba bağlıcam ama erkan olarak değil laptoptaki oyunları PlayStation dan açıp laptopta oynamak istiyorum bu mümkünmü?
  2. Crueloksis

Anakart yandı laptop çalışıyor bilgisi olan lütfen yardım?

Arkadaşlar laptopumda bir parça yandı ve bilgisayar kullanilabilir durumda, sadece Nvidia GeForce GTX950m ekran kartım gözükmüyor driver kurdum format atıp tekrar denedim vs ama olmadı anakartın üstünde Ekran kartının yanında 2 çip yanmış ve erimiş olay olmadan önce düşük ayarlarda GTA IV...
  3. Crueloksis

Laptoba harici ekran kartı nasıl takarız?

Laptoba harici ekran kartı nasıl bağlanır örneğin USB ile felan?
  4. Crueloksis

Yardım edin Anakartım yandı yardım edin bilgi verin

Öncelikle Acer Aspire v15 Nitro vn7-552dk İntel i5200u işlemci GTX 950m ekran kartı 256gb ssd 12gb 8+4 ram laptopum var tam kodunu bilmiyorum laptobumda 6 ay önce kadar assetto corsa oynarken kıvılcım attı 1 ay sonra açtım açıldı normalde bozuldu sanıp kaldırmıştım dünde gta 4 oynarken orjinal...
  5. Crueloksis

Gta 5 yükleme hatası alıyorum epic games ten nasıl çözerim

gta 5 111gb diye iniyor sonra doğrulanıyor 167 oluyor cihaza şuan 79gb gta 5 yüklü burda epic games te böyle yazıyor 1 haftadır böyle bi inmedi indiriyor ya yükleme başarısız hatası veriyor yada oyunu silip baştan yüklüyor bi yardımcı olun Acer aspire v15 nitro vn7-571g-52dk 222gb ssd 79gb gta...
  6. Crueloksis

Gta 5 online kaç gb epic games ten indirenler cevaplasın

Arkadaşlar ben laptop aldım gta 5 ömrü hayatımda xboxtan Cafeden oynadım, acer aspire v15 nitro vn7-571g-52dk aldım 2. El Şimdi epic games beleş verdiği sıra almıştım indiriyorum gta 5 i 111gb olarak başlıyor 38gb a gelince doğrulanıyor diyor sonra 167gb içerisinden 0mb diye başa sarıyor öyle...
  7. Crueloksis

acer nitro serisi gta v açarmı?

acer aspire v 15 nitro laptop İntel core i5-5200U ekran kart= GTX 950M 4 GB RAM = 8 GB SSD= 256 GB HDD= 1 TB gta 5,cs:go,valorant gibi oyunlarda en yüksek performans ayarlarında(nvidia denetim masası vs.) kaç fps alırım? Thanks
  8. Crueloksis

Zula oynayan kaldım?

Zula oynayan kaldımı? Kaldıysa QAR|`CrueL#
  9. Crueloksis

Bu laptop gta 5,csgo açarmı? Açarsa kaç fpsleri görür?

Asus İ7 4.nesil 4720HQ 2 GB GTX 950 M OYUNCU EKRAN KARTİ 2 GB Intel grafik toplqmda 4 gb ekran karti 12 gb ram 120 GB SSD 500 GB hardisk Bilgili kişiler yanıtlasın gta 5, csgo açarmı? Açarsa kaç fps?
Geri