Arama sonuçları: *

• Users: LaMeloo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LaMeloo

Fitness 4 günlük program onerisi

Selamlar beyler, Yaş 15, boy 179, kilo 63. Spora yeni başladım, fiziğim şu an epey yağsız ve zayıfım diyebilirim. Hedefim boy uzamasını engellemeden omuzları genişletip kanatları açmak, yani V-Type bir görüntü yakalamak. Temiz beslenmeye çalışıyorum ama hacim kazanmam şart. Şöyle bir program...
  2. LaMeloo

4 Gün için en etkili ve iyi program hangisi

2 günlük program verildi bana spor salonundan fakat daha iyisini arıyorum önerilere açığım
  3. LaMeloo

Hangi marka magnezyum ve çinko almalıyım

Basketbol oynuyorum düzenli d3k2 kullanmaya başladım ocean markasından aldım günde 1 damla şimdi magnezyum ile çinko alıcam hangi markayı önerirsiniz
  4. LaMeloo

Wordpress ile anasayfamı nasıl daha güzel yaparım

Elementor ile yapmayı denedim sitem bozuldu bir şekilde kurtardım güzel ve ilgi çekici profesyönel duran bir web sitesi yapmam gerek nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  5. LaMeloo

Hogwarts Legacy oynamak için harry potter izlemeye gerek var mı

Harry potter hiç izlemedim hogwarts legacy oynayabilirmiyim
  6. LaMeloo

Gta 5 ne zaman indirime girer?

FiveM oynamak için Gta 5 alıcam epic games hesabımda vardı fakat epic hesabım çalındı ve geri alamadım bende steamden almayı düşünüyorum ne zamana indirime girer 30 dolara almak mantıklımıdır.
  7. LaMeloo

Cs2 skinleri nerde satabilirm

skinlerimi satıp vp alıcam droplardan düştü bildiğiniz bir site var mı skinsbackle bakiye yapıp vp alıcam
  8. LaMeloo

Airalert 3 yapmak mantıklı mı

Çok kararsız kaldım verticalım iyi derecede ısınarak baya yüksek yerlere zıplayabiliyorum ama daha da zıplamak istiyorum ne yapmak mantıklı olur sakatlık riski olur mu sol aşilimde biraz sıkıntı var açıkcası
  9. LaMeloo

Cs2 Bilet Almak Mantıklı mı

cs2de seçkinden 16 dolar kastım ve ne yapacağımı şaşırdım bilet almak mantıklı mı alınca ne almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  10. LaMeloo

Mta küçük yaş kardeşlerimizden nasıl kurtuluruz

Mta girmek istedim normalde çok oynamam sunucu adı vermicem ama ünlü zaten 1 2 sunucu var baş harfi J diyim anlayın. Girer girmez bu kardeşlerimiz tiz sesleriyle oyunumun içine etti kaçıyorum buluyolar arabamı patlattılar ve hiçbirşey demeden ADK yaptılar report atıyom yalanlıyolar go pro açık...
  11. LaMeloo

Beyond two souls kontroller bozuk

bu sahende şarap açmam gerek bir türlü yapamadım pcyi kırmama az kaldı bilen var mı nasıl yapılcak diye sonuna kadar geliyorum kırmızı çıkıyor bi şarap açmak bu kadar zor olmamalı kontrolleri berbat bir oyun
  12. LaMeloo

Yüzme kursun nasıl biryerdir

Merhabalar iyi forumlar basket oynuyorum fakat boyumu uzatmam lazım yaklaşık erkeklerin 21nde boy uzaması durduğuna göre önümde 7 sene var boyum şu an 174 ve yüzmeye gitmek istiyorum fakat belediye yerlerinde çok fazla dayı oluyor o yüzden de özel biryere gidip serbestçe takılabileceğim bir yer...
  13. LaMeloo

Adam geçmekte zorlanıyorum

Boy 173 kilo 57 yaş 14 okulda oynarken fizikselliğe aşırı maruz kalıyorum elim ayağım birbirime dolanıyo yani temas alınca sayı atamıyorum gibi bazı günler hariç tabii nasıl gelişirim
  14. LaMeloo

Kingdom Come 2 SAVE DOSYASI

Oyun dosyamı kaybettim sizden ricam madencilerin olduğu bölüme yakın olan yada kuttenberge geçmiş bir arkadaş varsa save dosyasını paylaşmasıdır Şimdiden Teşekkür ederim
  15. LaMeloo

Kingdome Come 2 file dosyası lazım

Arkadaşlar 1-2 ay önce yarıda bırakıp silmiştim ama oyunun gidişatını çok merak etmeye başladım oyunu sildiğimde madencilerle konuştuğum yerdeydim tekrar nasıl burdan başlayabilirim İyi Forumlar
  16. LaMeloo

Torrent inmiyo daha sonra tekrar deneyin diyor

Hatayı nasıl çözeriz herşeyi denedim tüm güvenlikleri kapadım ama olmuyo
  17. LaMeloo

1 dönemde 5 günlük devamsızlık hakkı 2 dönem sıfırlanır mı

1 dönem 5 devamsızlık hakkı var belge alabilmek için 2 dönem eğer 1 dönem 5i geçtiyse belge alamazmı
  18. LaMeloo

Steam 4k puanım var ve profilimi güzelleştirmek istiyorum

4k puan var güzel fikirlere açığım https://steamcommunity.com/profiles/76561199791877652/
  19. LaMeloo

Pro Soccer Online da rank sistemi var mı

soru yukarda agalar rank sistemi var mı level sistemi var mı merak ettim tşk ederim
  20. LaMeloo

LG Projeksiyon sıkıntı çıkarıyor

Merhaba okulda proje var bende pc ayarlıyorum pcye(masaüstü) projeksiyon taktik fakat kabloyu kasaya takınca görüntü sadece win arkaplanı olarak geliyo monitöre takınca LG yazısı geliyo başka bişey olmuyo kasayı mı takmalıyım yoksa monitöre mi ÇOK STRES OLDUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Geri