İkinci el bir sistem alacağım al sat yapmak için sizce 16.700 liraya almak mantıklı mı ve kaça satılır
Ryzen 5 2600
B450 anakart
8gb ram
Asus rx6650xt
500gb m2 ssd
Akvaryum kasa
lise hayatım boyunca hiç ders çalışmadım, sınav zamanları arkadaşlarım harıl harıl çalışırken ben spora giderek veya oyun oynayarak zaman geçirirdim buna rağmen her sınav 90 dan aşağı not almazdım çünkü her zaman okulda dersi dinler ve konuyu anlardım eve gelince çalışmam hiç gerekmezdi. şu anda...
Fps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba
Kaç gündür forumda trendyol indirimi çarkı falan filan paylaşılıyor şimdi işim düştü kozmetik alanında veya genel indirim kodu var mı ya da çark gibi şeyler
Beyler ucuz yollu bir sisteme ihtiyacım var tek amaç valorant oynamak o yüzden ikinci elden ucuz yollu bir şey düşümdüm ancak ne kadar ucuza o kadar iyi bir sistem denk getirebilirsem benim için o kadar iyi. Benim tek hoşuma gitmeyen ramlerin soğutmasız olması ve m2 ssd olmaması. Sizce alınır mı...
Merhaba dostlar, cs oynayamış olan herkes biliyordur ki bu bıçak, eldiven ve diğer değerli skinlere olan rağbet oldukça fazla. Ben de bir miktar sermaye ile bu işe girmeyi düşünüyorum. Öncelikli hedefim Türk kullanıcılar olacak çünkü piyasada bynogame ve birkaç önde gelen şirket hariç güvenilir...
Airpods 4 anc li model alacağım ikinci el 4000 tl ye ürünün faturası kutusu vs var sadece garantisi bitmiş geçtiğimiz ay. Garantisinin olmaması ve 2 yıllık bir cihaz olması sebebiyle pil ömrü vs bitmiş midir alınır mı
Sahibindende yd sıfır kapalı kutu 16proları 38-40k ya satan bir sürü mağaza mevcut bunların birinden çift simli model alsam 8 ay kullanıp kalan 4 ay şuanki telefonum olan iphone x i kullansam mantıklı olur mu yoksa aynı fiyata yurtiçi iphone 13-14e mi yöneleyim
Bir süredir iphone arayışı içindeydim akakçede bakınırken bunu gördüm iphone 16 512gb trendyol satıcısında 68k ya düşmüş başka bu fiyata hiç yok sizce alınır mı al derseniz direkt alacağım lakin 3,7 yıldız vermişler orasını anlamadım apple türkiye garantili diyor . Burdan alırsam sıkıntı yaşar...
https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-2023-fa507nu-lp158.html
sahip olduğum laptop bu valorantta 200 fps alırken cs2'de en düşük grafiklerde çamur gibi görüntüde oynamama rağmen 45-50 fps geçmiyor yer yer drop yiyiorum 15fps ye kadar düşüyor sebebi nedir acaba ram kaynaklı diye...
örnek olarak son 2 maçımı ss attım. Takım mvp si olarak maç kazanıyorum +16 veriyor yine takım mvp si olarak kaybediyorum -22 veriyor ben anlamadım neden böyle. kayo oynadığım maç ben -22 aldıysam 7 vuran kj kaç alacak -50 alması lazım .d