Arama sonuçları: *

• Users: Süreyya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Süreyya

Eldest Souls Türkçe Yama

SinnerClown ekibinin yaptığı 3 yıl önceki bir yama var fakat yüklediğimde oyun açılmıyor. Oyun Steamdan. Yardımcı olabilecek var mı?
  2. Süreyya

ASUS 3060Tİ DUAL SİSTEM 20.000 TL?

Herkese selamlar, hali hazırda Rx6500 xt R5 1600 1x16 gb ram 1 Tb Samsung m2 ssd Şeklinde sistemim var fakat güncel oyunları oynarken 1080p de kasıyor. Yeni sisteme geçmeyi düşünüyorum görseldeki ürün bilgisine göre fiyata ne diyorsunuz?
  3. Süreyya

Sakalı şekillendirmek?

Selamlar konuyu uzatmayacağım. Sakallarım kirli sakala kadar gayet güzel çıkıyor (görsel 1 ) Fakat az daha uzattıktan sonra kıvırcıklaşıyor ve kötü duruyor ( görsel 2 ben değilim internetten buldum :D ) Bunu yeterince uzatıp nasıl yapabilirim tavsiyesi olan?
  4. Süreyya

Need for Speed Heat Açılmıyor.

Selamlar Steam indiriminden kütüphanede dursun diye almıştım. Forza Horizon 5 dah:uzgunpeepo:a güzel geliyordu fakat denemek istedim ve indirdim. Açtığımda küçük ekranda açılıyor ve siyah ekranda kalıyor. 1 kere açıldı ama onda da nasıl açıldı diye kurcalarken kapadım ve gene aynı...
  5. Süreyya

Devil May Cry Hd Collections'a DMC'3 Türkçe Yaması Nasıl Yüklenir?

Herkese merhaba. Uzun yıllar boyunca sadece LoL oynadıktan sonra kült olmuş oyunları oynamaya başladım. İlk olarak Souls serisi bitti ve şimdi de sıra DMC serisinde. Steamdan ilk 3 oyunu içeren Devil May Cry Hd Collections'u aldım fakat üç oyun tek bir sistemde toplandığı için Türkçe yama...
Geri