Arama sonuçları: *

• Users: DOLAR 18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Midas güvenli mii ??

arkadaşlar başlık olsun diye midas yaptım 19 yaşındayım ve yatırım yapmak isityorum bir miktar param var ama mesala demir tesla işte değişiik şeylere yatırım yapıp güvenle paramı çekebileceğim bir yer varmı yoksa MİDAS GÜZEL Mİ
  2. D

M2 SSD ÖNERİSİ 500GB

MSİ B450M PRO-M2 MAX ANAKARTIMA BİR ADET M2 SSD TAKMAK İSTİYORUM 500 GB OLURSA GÜZEL OLUR
  3. D

EVKURDAN DUALSENSE ALINIR MI ?

arkadaşlar evkur dan DualSense alınır mı yorum felaan yok biraz tereddüt ettim daha önce bi tane vatan dan aldım şuan stok yok o yüzden 1673208907 https://www.evkur.com.tr/sony-playstation-5-dualsense-wireless-controller-siyah-oyun-kolu-sony-eurasia-garantisi-altindadir
  4. D

Bilgisayarda PS5 ve xBOX kolu aynı anda kullanılır mı ?

arkadaşlar ps5 kolu ve x box kolunu aynı anda bilgisayarda kullanabilirmiyim fifa oynamak istiyorum misal 2 kol var ama biri dualsense biri xbox oynarmıyız yoksa illaha 2 side aynı mı olmak zorunda bende ps5 kolu var xbox da almak istiyorum o yüzden sordum fifa mortal forza fln oynuyorum...
  5. D

Dualsense ve x box9.nesil 2 sinide aynı ayna kullanabilir miyim ? YARDIIM

arkadaşlar ben yeni dualsense alldım ve pc de taktım çalışıyor ama bi tanede x box 9.nesil kolu almak istiyorum SORUM ŞU ben bu 2 kolla fifa oynarmıyım yoksa illaha 2 tane dualsense yada xbox mu olması lazım 1 dualsense 1 x box alıp oynarmıyım fifa mortal fln oynuyorum ?
  6. D

Dualsense ps 5 Kolu alınır mı ?

Dualsense ps5 Kolunu alıp bilgisayarda tüm özelliklerini kullanabilir miyim tetiklerini titreşimin felan bütün özelliklerini ateş edince o r2 tuşu geri tepki veriri mi ? yoksa hiç uğraşma al 9.nesil Xbox geç mi tuş dizilimi olarak ps kollarını tercih ediyorum
  7. D

Kol Bağlamak İçin bluetooth adaptör

Kol Bağlamak İçin bluetooth adaptör arıyorum 2 veya 4 kol bağlıycam 3 4 metre mesafe yeterli bilgisayarımda bluetooth olmadığından dolayı fiyatı 100 300 arası olursa güzel olur
  8. D

Fi̇fa 23 270 Tl Yilbaşinda Daha Düşer Mi̇

FİFA 23 270 TL YILBAŞINDA DAHA DÜŞER Mİ ŞUAN ALMALI MIYIM YOKSA YILBAŞINDA DAHA DA DÜŞER Mİ ?
  9. D

FİFA 23 İNDİRİM 280 TL

ARKADAŞLAR ŞUAN FİFA 280 TL BEN BUNU ORİGİN,EPİC VEYA STEAM DAN ALINCA NE FARKI VAR KOL İLE OYNUYCAM FARKEDEN BİR ŞEY VARMI HANİGİ DAHA İYDİR STEMDAN ALINCA KOL YAZILIMI GEREK YOK DİYE BİLİYORUM ?
  10. D

FİFA 23 İNDİRİME GİRDİİİ

Arkadaşlar ben bunu alsam şuan bilgisayardan oyunu oynarım dimi 420 TL YE DÜŞTÜ 1669042928 https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/ea-sports-fifa-23-xbox-one/9nddmhzrz0r6
  11. D

oyun kolu önerisi PC

Bilgisayarda oynamak için alıcam ama tak çalıştır olucak
  12. D

Bilgisayara kablosuz gamepad bağlamak

https://www.trendyol.com/oem/pc-telefon-uyumlu-dualshock-4-v2-wireless-gamepad-kablosuz-oyun-kolu-p-242130462?boutiqueId=607317&merchantId=210134 bu üründen 2 tane alırsam kablosuz olarak kulanabilir miyim
  13. D

amazon ürün alcam ?

amazondan ürün alırsam evime kadar gelir mi kdv ücreti haroç başka bir şey varmı ek ücret ilk defa alış veriş yapıcam amazondan o yüzden soruyorum
  14. D

BU SİTE GÜVENİLİR Mİ

https://www.decathlon.com.tr/
  15. D

Ea Play Mi Game Pass Mi

ea play mı game pass mı yada başka bir şey varmı hangisi daha iyi benim kullanma amacım şoyle olucak yani bi oyunu süresiz oynamak itiyorum 1 ayda bir giden oyun olmasın
  16. D

açık lise sınavları online mı olucak bilgili biri varmı acaba

açık lise sınavları online mı olucak bilgili biri varmı acaba
  17. D

İYİ SİSTEM DÜŞÜK FPS

AMD RYZEN 5 2600 RX580 8GB 16GB RAM 3200MHZ 512GBssd OYUNLARDA FPSİM AŞIRI DÜŞÜK LOL OYNUYORUM FPSİM 70 90 ARASI NİYE BÖYLE BİLEN VARMI LOL GİBİ Bİ OYUNDA AŞIRI DÜŞÜK FPS ALIYORUM
  18. D

TELEFONU SIFIRLADIM ???

ARKADAŞLAR TELEFONUMU SIFIRLADIM FOTORAFLARI NASIL GERİ ALICAM
  19. D

7.1 KULAKLIK açma ??

arkadaşlar 7.1 kulaklık aldım 7.1 nasıl açarım
  20. D

Kulaklıktan CIZIRTI SESİ GELİYOR

gamepower mihawk 7.1 surround rgb oyuncu kulaklığı siyah SOL TARAFINDAN CIZIRTI GELİYOR SEBEBİ NEDİR ŞARKI DİNLERKEN DUYMUYORUM AMA ŞARKIYI KAPATINCA DUYULUYOR
Geri