Arama sonuçları: *

• Users: MdtFyc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım steelseries arctis 1 wireless kulaklık, mikrofon çalışmıyor!

selamun aleykum değerli forum üyeleri geçenlerde burdaki arkadaşlarla konuşup karar verip steelseries arctis 1 wireless kulaklık aldım bugün 1.haftam galiba kulaklık çalışıyor bir sorun yok lakin mikrofonda sorun var mikrofonu takıyorum tık ediyor tam oturuyor lakin mikrofon asla sesimi almıyor...
  2. M

Çözüldü✓ steelseries arctis 1 wireless kulaklık mikrofon çalışmıyor

selamun aleykum değerli forum üyeleri geçenlerde burdaki arkadaşlarla konuşup karar verip steelseries arctis 1 wireless kulaklık aldım bugün 1.haftam galiba kulaklık çalışıyor bir sorun yok lakin mikrofonda sorun var mikrofonu takıyorum tık ediyor tam oturuyor lakin mikrofon asla sesimi almıyor...
  3. M

Öneri 3400TL BÜTÇE KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİ

Selamun aleykum değerli forum üyeleri, 3400tl bütçem var kablosuz kulaküstü kulaklık almak istiyorum. Oyuncu bilgisayarımda kullanacağım. Rekabetçi oyunlar oynamasamda güzel bir ses kalitesi istiyorum ayriyetten sürekli arkadaşlarımla konuştuğum için benim için en önemlisi mikrofon'un kalitesi...
  4. M

Öneri Amazondan MSI BRAVO alınır mı

Selamun aleyküm Tam modeli https://www.amazon.com.tr/dp/B09HMHC843/ref=cm_sw_r_apan_i_NX367ZVAS2DEKY0GTWCP bu olan ürün amazondan alınır mı amacım oyun 12 13bine kasalı bilgisayarda olur monitör dahil ama bu laptop şuan ucuz hatta soruyu şöyle genelleştiriyim amazondan laptop alınır mı vergi...
  5. M

Öneri Dell G15 4B200F82C i5-10200H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Alınır mı?

Selamun Aleyküm değerli donanım arşivi forum üyeleri bir sorum olacak incehesap ta gezinirken dell markalı bu laptopu buldum geziniyorum dediğim bilgisayar arıyordum sizce alınır mı tabii ki de laptopa sonradan 8gb ram ekleceğim inşallah o zaman geldiğinde tekrardan bir konu açarım neyse lafı...
  6. M

200tlye kadar airdots bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba değerli donanım arşivi forum üyeleri abilerim/ablalarım kardeşlerim selamun aleyküm gününüz hayırlı geçsin bir sorum olacak 200tl bütçem var 220ye kadar çıkabilirim android telefonuma uyumlu airdots kulaklık arıyorum film ve video izlemek için dışarıya ses vermesin mikrofon olup olmaması...
Geri