Arama sonuçları: *

• Users: Reax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Telefon ekranını laptopa nasıl yansıtırım?

iPhone kullanıyorum Windows tabanlı bir laptopum var. İnternette birkaç uygulama gördüm bunun için fakat gördüklerimin hepsinde bilgisayar ile telefonun aynı ağa bağlı olması gerekiyor. Yurtta kalıyorum şu an kendi internetim az, yurt interneti ise yalnızca 1 cihaz kabul ediyor. Aynı ağa bağlı...
  2. R

Laptopta GSB internetine bağlanamama sorunu

GSB internetine telefonumdan sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum. Fakat laptopta denediğimde giriş sayfasına giriyorum gerekli sertifikayı yüklüyorum sistem başladı demesine rağmen internete bağlanamıyorum. Sorun ne olabilir?
  3. R

SIM kartlı taşınabilir modem önerisi

Superbox Go taşınabilir modem kullanıyorum. Fakat çok fazla sorun çıkartmaya başladı çok geç bağlanıyor sinyal bulamıyor vs vs. Önerebileceğiniz SIM kartla çalışan taşınabilir iyi bir modem var mı?
  4. R

High Power PSU üzerinde hiçbir sertifa yazmıyor

Teknobiyotik sitesinden High Power 850W 80+ Gold sertifikalı PSU satın aldım en azından sitede yazan bu. Fakat ürün elime geçince ne kutusunda ne güç kaynağının üzerinde hiçbir yerde 80+ Gold sertifikasını görmedim. Bu normal mi sizce...
  5. R

RX 7900GRE için PSU önerisi

750W nispeten sessiz çalışan güvenli bir psu arıyorum. Şu anki psumda tek pcı-e kablosu var tek kablo 8+8, alacağımda iki ayrı 8 pin pcı-e kablosu olması önemli. 4-5k ya kadar çıkabilirim bu aralıkta psu önerilerinizi bekliyorum.
  6. R

RX 7900GRE PCI-E kablo sorunu

Elimde 650W orta halli bir psu var. Fakat tek kablo 8+8 soket mevcut. Okuduğum bazı yerlerde tek kablo çift 8 pin değil de iki kablo 8 pin giriş kullanılması gerektiği yazıyor. Bu şekilde kullanmam bir sorun teşkil eder mi yardımı olursanız sevinirim. Ekran kartımı yeni değiştirdim 1 haftadır...
  7. R

15K ya kadar video montaj-oyun için laptop önerisi

Arkadaşlar bütçem max 15k bana başlangıç seviyesinde video editi yapabileceğim windows video düzenleyicisi veya premier pro öğrenirsem kullanabileceğim ve LOL, CS tarzı fazla sistem istemeyen oyunları oynayabileceğim bir laptop lazım. Aşağıda linkini bıraktığım Monster Humayı düşünüyorum hem...
  8. R

Burdur'da yaşayan, okuyan var mı?

Kardeşim bu yık YKS sınavına girdi ailemle birlikte Isparta'da yaşıyor. Isparta'daki üniversitede istediği bölüm gelmiyormuş Burdur'u düşünüyor yakın olduğu için. Okuyan, yaşayan arkadaşlar varsa forumda bilgi verebilir mi? Köyden hallice bir şehir olduğunu biliyoruz çok sosyal gezen tozan...
  9. R

RTX 3060 Ryzen5 5600x fps drop,takılma sorunu

Arkadaşlar videonun 24. ve 1.40 saniyelerinde de gördüğünüz gibi sık sık bu şekil takılmalar seste bozulmalar yaşıyorum. Videoyu çekerken NVIDA nın fps bilgi panelini de açmışıtım fakat gözükmemiş hemen özetliyim durumu. Takılma olmadığı zamanlarda CPU ve GPU kullanım oranlar gayet normal...
Geri