Arama sonuçları: *

• Users: BediS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BediS

Papara kart nasıl alınır

Papara uygulamasında yaklaşık 1 aydır falan stokta kart yok, civardaki şoklarda da yok. papara kartı nereden bulabilirim?
  2. BediS

Yardım Telefonda internet kesiliyor

Telefonum redmi note 14. Eve daha yeni fiber bağlandı bilgisayarlarda hiç bir problem olmadan kablosuz şekilde çekiyor fakat telefonlarda bağlandıktan 1-2 dakika içerisinde internet bağlantısı kendine kendine kopuyor, wifiye girip ağı tekrar seçince bağlanıyor sonra yeniden aynısı şeklinde devam...
  3. BediS

Yardım Bu dosya biçimi desteklenmiyor olabilir hatası

Merhabalar Redmi Note 14 cihazımda çektiğim fotoğrafları görüntülemeye çalışırken "Dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hasarlı." diye bir hata alıyordum fakat fotoğrafları dosya yöneticisinden görüntülemeye çalıştığım zaman net olmasa da gözüküyordu. Bende belki bilgisayara bağlarsam bir...
  4. BediS

Yardım Mikrofondan sadece dip ses geliyor

Dostlar RM-K27 X-JAMMER kulaklığımın mikrofonundan sadece dip ses geliyor. Bu sorun önceden de bazen oluyordu fakat kulaklığın USB girişini sağ sol yapıp biraz oynattığım zaman düzeliyordu ama yine temasta bulunursam yine gidiyordu. Şimdi de aynı şekilde dip ses geliyor USB girişini ne kadar...
  5. BediS

Yardım Bios pilini çıkartmak

Dostlar bilgisayarı her açtığımda tarih ve saat bozuk açılıyor (bilgisayarı önceki kapattığımdaki zamanı gösteriytor) ve ekteki ekranı veriyordu. Bazı yerlerden baktım sanırım bios pili bitmiş. Bu bios pilini takıp çıkartınca bilgisayarımdaki bilgilerim, uygulamalarım gider mi? Birde bu bios...
  6. BediS

Yardım AMD EKRAN KARTI ÇÖKME SORUNU!

Bir kaç senedir AMD Radeon 550 kullanıyorum işlemcim Intel Pentium G630 8GB RAM. Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken, bazen Youtube/Netflix gibi platformlardan bir şeyler izlerken hatta Twitter'da gezerken bile ekran kartı çöküyor (Çökme olayı şu şekilde oluyor; ilk olarak bilgisayar...
  7. BediS

Yardım Nvidia Game Ready sürücüsü kurulmuyor!

Arkadaşlar Game Ready sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman kurulum en sonuna kadar doluyor, kurulum tamamlandı diyor fakat sonra kurulmuyor ve kur seçeneği orada durmaya devam ediyor. Format attım düzelmedi. Artı olarak Nvidia Control Panelde açılmıyor.
  8. BediS

Epic Gamesten açmaya çalıştığım oyun siyah ekran veriyor

Başlıkta da yazdığı gibi Epic Games üzerinden açmaya çalıştığım herhangi bir oyun siyah ekran veriyor ve açılmıyor. Görev yöneticisinden kapatıp denedim, yeniden başlattım, yönetici olarak çalıştırdım ama nafile olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. BediS

Yardım Modemde kırmızı ışık

Dostlar internette sıkıntı vardı birde modemin internet ışığı kırmızı yanıyordu teknik servisi aradık. Geldiler cam kablo mu ne çektiler bir tanede modemin yanına küçük kutu gibi bir cihaz taktılar. İlk gün sıkıntı yoktu, ikinci gün kutu gibi cihaz kırmızı yanmaya, modemin internet ışığı kırmızı...
  10. BediS

Hangi parçayı değiştirmeliyim

Merhabalar sistem özelliklerim şu şekilde Ekran Kartı: AMD Radeon RX550 İşlemci: Intel Pentium G630 8 GB RAM 200GB SSD 500 GB HDD Anakart: ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 Ben işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum, sistem skoru aşağıdaki gibi. Sizce hangi parçanın yerine ne alınmalı? Artı olarak bazı...
  11. BediS

Yardım FM24 Kadroya adamı alamıyorum

Turnuvaya katılabilmem için iki adet kaleci istiyor fakat ikinci ekteki gibi tiklere basamıyorum yardımcı olur musunuz
  12. BediS

Yardım Oyundayken mouse takılıyor.

LoL oynarken mouse laglanıyor gibi takılıyor. Başka herhangi bir uygulama veya oyunda böyle bir şey olmuyor sebebi ne olabilir? Bahsi geçen Mouse Powerstar GW-02 kablolu bir mouse, laglandığı için belki internetle alakalı diye düşünmüştüm ve ethernet bağladım fakat hâlâ aynı. Yardımcı olursanız...
  13. BediS

Yardım Aradığınız film hiç bir yerde olmayınca ne yapıyorsunuz?

Arkadaşlar Zaferin Rengi filminde bir sahneye bakmam lazım fakat film hiç bir sitede yok, nasıl bulabilirim?
  14. BediS

Bilinmeyen hata Minecraft

Minecraft'a mod kurdum forge ile girmeye çalışınca ekteki hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. not: Ekran kartı sürücülerini güncelledim, launcherı silip yükledim, javayı silip yükledim.
  15. BediS

Yardım Bu İşlemciye Overclock Yapılır Mı?

Anakart: ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 Ekran Kartı: RX550 2GB RAM: 8GB DDR3 CPU: Intel Pentium G630 İşlemciye Overclock yaparsam hayatımda çok şey değişir mi ve işlemciye nasıl overclock yapabilirim her hangi bir zararı olur mu?
  16. BediS

Discord Açılmıyor (Issues with hatası)

Discord'a girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor.
  17. BediS

İnternet video izlerken takılıyor

Modem değiştirdim fakat Youtube'den video açınca videoda bir kaç saniyeliğine sesler gidiyor, takılıyor ve donuyor üstelikle bunlar sık sık oluyor eski modem takılıyken böyle bir sorun yoktu sebebi ne olabilir ve internetin downloadı aşırı dalgalı 17'lere çıkıyor 8'lere iniyor nasıl çözebilirim...
  18. BediS

Steam Aile Paylaşımı Hatası

Steam'de arkadaşıma oyunlarımı paylaşırken, onun kütüphanesine oyunların gelmesi için her seferinde benim kendi bilgisayarımdan onun hesabına girmem gerekiyor aksi takdirde oyunları açamıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Birde aile paylaşımı esnasında benim hep çevrimiçi olmam gerekiyor mu?
  19. BediS

Content Warning Failed to Extract

Arkadaşlar şu Steam'de bedava dağıtılan Content Warning'i oynarken oyun içi şu hatayla karşılaşıyoruz. Oyun oynayıp görevimizi bitirdikten sonra bir tane disk çıkarmamız gerekiyor ama bu diski çıkarırken bize ekteki hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim.
  20. BediS

Her Sabah Mide Bulantısı

Okula sabah erken saatlerde (6.30) kalkmam gerekiyor ve neredeyse her sabah midem aşırı derecede bulanıyor. Doktor akşam yatmadan önce baharatlı şeyler yemememi söyledi, yemedim fakat hala devam ediyor nasıl çözebilirim?
Geri