Arama sonuçları: *

• Users: Shorty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shorty

🔥İndirim EA FC 24 %80 indirimde

Ea fc 24 şuan steamda %80 indirimde 13.99 dolara düştü yani 450 tl. 13 mayısa kadar indirim sürüyormuş.
  2. Shorty

Orta saha krampon önerisi

Orta saha arada forvet oynarım 4k ya kadar bütçem var hangi kramponu önerirsiniz. (Çoraplı olursa iyi olur.) https://nike.sng.link/Astn5/6tbz/r_68c43a3680 Bu krampona baktım ama iyi olur mu sizce. Birde phantom ve mercurial arasındaki fark ne?
  3. Shorty

Steam bulmaca festivali 2024

Steam 24 nisan bulmaca festivalinde ea fc 24 indirime girer mi?
  4. Shorty

PlayStation 5 dualsense aldım orijinal mi anlayamıyorum

Trendyoldan dualsense 5 siyah aldım ama orijinal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(Üstünde hafiff çizikler var.) Çizikl olan yeri kalemle belirttim.
  5. Shorty

İnternetten PlayStation 5 dualsense siyah alacağım güvenilir link atar mısınız?

PlayStation 5 dualsense siyah alacağım trendyoldan almayı düşünüyorum ama daha ucuz bir yer varsa ordan da alabilirim. Güvenilir olsun yeter
  6. Shorty

Ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi

Bilgisayardan ea fc 24 oynamak için ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi almalıyım. (Ps3'üm var ve ps koluna daha çok alışığım)
  7. Shorty

Ea fc 24 ne zaman indirimr girer

Ea fc 24 yani fifa ne zaman indirime girer geçen kaçırdım indirimi
  8. Shorty

Ea fc 24 ne zaman indirime girer

Steamdan Ea fc 24 yani fifa alıcam ne zaman indirime girer acaba
  9. Shorty

Ps4 efootball 24 2 kişi oynama

Kuzenim PlayStation 4 aldı ve efootball 2024 indirdi ama 2 kolla oynayamadığını söyledi. Bende efootball 24'ü bilmediğim için yardımcı olamadım. Aynı PlayStation 4'te 2 farklı kişi 2 farklı kolla aynı takımda olmayacak şekilde nasıl oynayabilir yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Shorty

Rdr 2 de guarma adasına düştüm atım kayboldu

Red dead redemption 2'de guarma adasına düştüm ve geri kaçtım sonra atımı çağırmaya çalıştım ıslık çaldım ama sol üstte atın kayboldu diye yazı çıktı. Geri nasıl bulacağım
  11. Shorty

lol haftalık indirimler

Lol haftalık indirimler hangi günler değişiyor
  12. Shorty

Yurt dışı telefon imei kaydı

Yd'dan herhangi birinin getirdiği telefonu ben kullanabilir miyim? (İmei kaydını ben yapıcam)
  13. Shorty

Yd telefon iphone imei kaydı

Yd'dan herhangi birinin getirdiği telefonu ben kullanabilir miyim? (İmei kaydını ben yapıcam)
  14. Shorty

Yenilenmiş iphone 11 256 gb

Yenilenmiş iphone 11 almayı düşünüyorum sizce bi sıkıntı çıkarmı birde neredeyse 2023 yılına girdik sizcee alınır mı?
  15. Shorty

Rdr2 onur kasma taktikleri

Arkadaşlar duyduğum kadarıyla oyunun sonu onurumuza göre değişiyormuş. Bu yüzden hızlı bir şekilde onur kasmak istiyorum sizce ne yapabilirim.
  16. Shorty

RDR2 Kamp defteri...

RDR2 de defterden ilaç ve cephane alabiliyorum fakat erzak, kümes vs. alamıyorum sadece sayfanın başındaki eşyaları satın alabiliyorum o seçeneklere gelmiyor
  17. Shorty

RDR 2 EFSANEVİ AYI GÖREVİ

görevi yapmaya çalışırken ayıya öldüm ve beni göl kenarından başlattı ayıyı bir daha nasıl bulabilirim?
  18. Shorty

Red Dead Redemption 2 TÜRKÇE YAMA

Rdr2 ye türkçe yama kurucam acaba bu yamayı kursam virüs bulaşırmı
  19. Shorty

Steelseries apex 3 tkl tuş çalışmıyor

Steelseries apex 3 tkl klavyemde windows tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor ama control ve escape tuşlarına aynı anda basınca windows menüsü açılıyor neden acaba.
  20. Shorty

Hangisini almalıyım sizce

Rival 650 mi aerox 3 wireless mi sizce çok kararsız kaldım
Geri