Orta saha arada forvet oynarım 4k ya kadar bütçem var hangi kramponu önerirsiniz. (Çoraplı olursa iyi olur.)
https://nike.sng.link/Astn5/6tbz/r_68c43a3680
Bu krampona baktım ama iyi olur mu sizce.
Birde phantom ve mercurial arasındaki fark ne?
Trendyoldan dualsense 5 siyah aldım ama orijinal mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(Üstünde hafiff çizikler var.) Çizikl olan yeri kalemle belirttim.
Kuzenim PlayStation 4 aldı ve efootball 2024 indirdi ama 2 kolla oynayamadığını söyledi. Bende efootball 24'ü bilmediğim için yardımcı olamadım. Aynı PlayStation 4'te 2 farklı kişi 2 farklı kolla aynı takımda olmayacak şekilde nasıl oynayabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Red dead redemption 2'de guarma adasına düştüm ve geri kaçtım sonra atımı çağırmaya çalıştım ıslık çaldım ama sol üstte atın kayboldu diye yazı çıktı. Geri nasıl bulacağım
RDR2 de defterden ilaç ve cephane alabiliyorum fakat erzak, kümes vs. alamıyorum sadece sayfanın başındaki eşyaları satın alabiliyorum o seçeneklere gelmiyor
Steelseries apex 3 tkl klavyemde windows tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor ama control ve escape tuşlarına aynı anda basınca windows menüsü açılıyor neden acaba.