Arama sonuçları: *

1. M

Sistemin ederi nedir ?

İşlemci 10100f ekran kartı rx5500xt 4gb sapphire 650w 80+ psu 2x8 corsair 3200 ram anakart biostar h510m 240ssd 1tb hdd sizce ederi nedir
  2. M

Yardım R5 5500 & 11400F & 11600k Hangisi tercihiniz ?

Şuan kulandığım anakart 1200 pin h510m hiç ankart değişmeden sadece işkemciyi upgrade etmek ile komple sistem almak arasında kaldım şuanki işlemcim 10100f direk 11400f ve ya 11600k mı almalıyım yoksa am4 platformuna mı geçmeliyim amd tarafı biraz daha pahalı olucak ve bana bu işlemcilerin en...
  3. M

Yardım Excalibur g900 kulanan kimse varmı

Arkadaşlar bu bilgisayarı kulanan varmı merak ediyorum yaklaşık 3 servistir sorunum var laptop ile çözülmedi işlemci 100 dercece çalışıyor termal macun yenilemesi istedim ekran kartı rtx 3060 6gb 135w normal bencmark testinde güzel sonuç veriyor oyunlarda 50 fps in üstüne çıkılmıyor ekran kartı...
  4. M

Yardım Sanal bellek kulanımı normal mi ?

16 gb 2x8 corsair şeklinde ramlarim var windows 11 pro kulanıyorum Sizce bu normal midir ?
  5. M

RX5500XT İçin bu seçenekleri kulanmalı mıyım ?

buradaki hız aşırtma bölümlerini kulanmak sağlıklı mıdır açıklar mısınız rica etsem
  6. M

rx6600xt alınır mı ?

ürün bu arkadaşlar almalı mıyım ne gibi sorunlar ile karşılaşırım fiyatı uygun geldi görüşlerinizi bekliyorum...
  7. M

Çözüldü✓ İkinci el rx6600 alınır mı ?

Garantili rx6600 alınır mı sıcaklık değerleri max 65 yük altında mhz değerleri 1920 gibi dolaşıyor gpu loadı %99 herhangi bir problem göremedim alsam sorun çıkarır mı ?
  8. M

500 tl bütceyi nasıl katlarız ?

500 tl bütcem var 700 yapmak istiyorum en basitinden ne yaparak katlayabilirim iş çalışma hariç misal birşeyi alıp satmak gibi öneriniz nedir
  9. M

Asus vivobooklarda m2 slotu varmı ekstra

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-asus-vivobook-pro-15-k6500zh-hn117-i5-12500h-16gb-ram-512gb-ssd-4gb-gtx1650-15-6-inc-fhd-144hz-fiyati,33866572.html ürün bu varmı ek m2 ve ram slotu
  10. M

Orjinal windows 10 a ihtiyacım var

Orjinal windowsu nasıl ve nerden kurarım parası önemli değil yeterki orjinal olsun birde sormak istediğim orjinal ve normal arasında ne fark var ?
  11. M

Yılbaşı için aydın da bildiğiniz güzel bir mekan varmı ?

Sevgilimle aydın kuşadasında güzel bir mekanda geçirmeyi planlıyoruz yılbaşını bildiğiniz çok kalabalık olmayan güzel bir mekan varmı ?
  12. M

Witcher 3 next gen ne zaman gelir ve ya kayıtlı oyunu etkiler mi ?

Witcher 3 e tekrardan başlamak istiyorum şimdiden next gen gelmeden başlasam oyunumu etkiler mi save dosyasını siler mi ve ya nasıl bir geçiş yapabilirim bugün saat 1 gibi gelmesi bekleniyordu
  13. M

Witcher 3 ile ilgili yardıma ihtiyacım var ?

Sorun bu görev arkadaşlar ne yaptıysam geçemedim gelmiyor hjalmar nasıl yapıcam anlamadım yardımcı olurmusunuz ?
  14. M

Witcher 3 gelişmem için tavsiyeleriniz nelerdir ?

Arkadaşlar witcher 3 de 21 levele ulaştım birçok soru işareti görevini yaptım ana hikayeleri sonradan yapıyorum tüm görevleri tamamlayıp zırhlar ve kılıçlar hakkında nelere dikkat etmeliyim nerelerden güzel kasılırım ya da şemalarını bulurum fotoğraftaki gibi bir düzene sahibim neler önerirsiniz ?
  15. M

Yardım Witcher 3 de görevler ile ilgili yardımcı olurmusunuz ?

Arkadaşlar witcher 3 de ben bu neheleni gözünü geç aldım ve birçok mağara ardımda kaldı ben bu mağaradaki açılacak yerlerden neler bulucam yada mağaralar kapandı nasıl tekrar giricem merak ediyorum neheleni gözü ile açılan yerleri bi yardımcı olurmusunuz
  16. M

Yardım Fotoğraftaki oyuna benzer bir oyun bulmama yardımcı olur musunuz ?

Bir zamanlar bu tarzda bir oyun vardı facebook üzerinden fln oynanıyordu sanırım ya da normal ismini tam hatırlamıyorum popüler bir oyundu
  17. M

Yardım RTX 3050 Render için yeterli midir ?

RTX 3050 LAPTOP versiyonu render için yeterli midir ? ya da nasıl bir performans alırım 15/25 dk lık video editi yapıcam 1080p
  18. M

Windows 10 pro dan windows 11 geçmek mantıklı mı ?

Windows 11 e geçmeli miyim oyun odaklı birisiyimdir sistemim i3 10100f 2x8 2666mhz ram gtx 1050 ti h510m anakart ssd 240gb hdd 1tb 650w 80+
  19. M

Orjinal windows 10 a ihtiyacım var nerden alabilirim veya indirebilirim ?

Orjinal windows 10 a ihtiyacım var nerden alabilirim veya indirebilirim ?
  20. M

Hangi laptop u almalıyım ?

Sadece video editi ve render alınacak başka hiçbir şey için kulanılmayacak 3 adet ürün buldum önceliğim hafiflik sürekli taşıyacağım...
Geri