Arama sonuçları: *

1. D

Ryzen 5 2600x Sistem Toplamak İstiyorum Yardım Eder Misiniz?

İkinxi el Ryzen 5 2600x işlemcili bir sistem toplamam istiyorum. Bütçem baya az. İkinci el alırken nelere dikkat etmeliyim, neyi ikinci el almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. D

Acer Monitör Kontrast

https://www.trendyol.com/acer/um-wx2ee-b03-21-5-inc-1ms-75hz-vesa-audio-zeroframe-monitor-ka222q-bbmiix-p-372670976?boutiqueId=617585&merchantId=114271 Verdiğim bağlantıdaki monitörü alacağım fakat kontrast kısmında 100.000.000:1 yazdığını gördüm. Biraz araştırınca bazı monitörlerde bu sayının...
  3. D

İşlemcim 70 derece Kötü mü ?

Laptop fanım bozuldu ve işlemcim boşta 50, oyunda 70 derecelerde seyrediyor. Tamir ettirene kadar böyle kullanırsam bir sıkıntı çıkar mı ?
  4. D

Laptop Fan Bozulması

Dün laptop kullanırken fandan "tıırrrrrr" gibi bir ses geldi ve ardından laptop çok sessizleşti. Laptopu kapatım açtığımda biostan 90B cooler fan error verdiğini gördüm. Danıştığım kişiler bunun birçok sebepten olabileceğini söylediler ve tam bir fiyat veremediler laptopu açmadan. Fan en kötü...
  5. D

Asus TUF 550B 550w PSU kaliteli midir ?

Rx6400 ekran kartlı sistem için almayı planlıyorum. Koruma özelliklerini araştırdım ama var mı yok mu bir türlü bulamadım. Bu PSUnun akım koruma ile ilgili özellikleri var mı / herhangi bir olayda kolayca sistem bozulur mu ?
  6. D

Dark Diamond Pro Mesh ile Asus b550 550w psu uyumlu mu ?

Bu kasa ile psu birbirlerine uyumlu mu ? başka kasa veya psu tavsiyesi istemiyorum bana uyumlu olup olmayacağı gerekiyor . 1-2 defa daha aynı konuyu açmıştım fakat soruma cevap yerine tavsiyeler geldiği için belirtmek zorunda hissediyorum.
  7. D

Asus Tuf b550 550w psu güvenli midir ?

PSU olarak Asus Tuf B550 550w psu almayı planlıyorum. Bu psunun akım koruma gibi özellikleri var mı ? ne kadar kaliteli ?
  8. D

Öneri Asus TUF Gamıng 550B 80 Plus Bronze ve DARK Diamond Pro Mash alınır mı ?

RX 6400 Pulse ekran kartlı ve i3-10100f işlemcili sistem topluyorum. yaklaşık 200-250w harcıyor ama işi garantiye almak için kaliteli bir PSU almak istiyorum. Başlıkta gördüğünüz PSU - kasa kaliteli ve birbirlerine uyumlu mudur ? Bilgi: PSU 900TL, Kasa 1000TL
  9. D

Corsair PSU 650W ne kadar tüketir ?

Corsair Corbide Spec Delta RGB kasasını almayı planlıyorum ve kasa 650W CV650 PSU ile beraber geliyor. Normalde PSUların sisteme göre güç çektiğini bilirim fakat ürün açıklamasında sürekli tam kapasite güç çektiği yazıyor ve bu beni biraz korkuttu. Evimde 200-300W harcayan bir sisteme sürekli...
  10. D

Topladığım Sistem Uyumlu mu ?

Merhabalar, 8500TL bütçemle bir kasa topluyorum ve iç bileşenler fotoğraflarda görebileceğiniz gibi. Bu parçalar arasında herhangi bir uyumsuzluk çıkar mı ? Bu kadar parçayı aldıktan sonra uyumsuzluk olursa gerçekten sinirim bozulur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. D

Öneri Kioxia marka SSD alınır mı ?

Kioxia markasının resminde görebildiğiniz modelini almayı planlıyorum. Sizce kaliteli mi ?
  12. D

Öneri Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Alınır mı ?

Arkadaşlar sistem topluyorum, topladığım sistem şu şekilde: Rx6400 Pulse Ekran Kartı i3 10100F İşlemci B460M-A Pro Anakart Kingston Fury 8gb DDR4 3200Mhz Ram Depolama Belli Değil Başlıktaki kasayı çok araştırdım kimisi iyi diyor kimisi kötü. PSU kaliteli mi/sıkıntı çıkarır mı ? Görüşlerinizi...
  13. D

Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze alınır mı ?

Rx6400 Ekran kartı, B460M-A Pro Anakart, i3 10100f işlemcili sistem için bahsettiğim kasayı almayı planlıyorum. Sizce yeterli mi ? Yanlış hatırlamıyorsam bir sitede Corsair PSUlarının çekebildiği kadar güç çektiğini görmüştüm, yani sistem 200w harcamasına rağmen psu yine de çekebildiği en...
  14. D

B460-M A Pro mu, H510M K mı ?

Rx 6400 Pulse almayı planlıyorum ve Pci 4.0 destekliyor. B460M A Pro anakart Pci 3.0 destekliyor, H510M K ise 4.0 yani H510M K Rx6400 için daha uyumlu. fakat B460M 1000TL iken H510M K 1400 bandında. Arada ki fiyata değer mi, siz hangisini önerirsiniz ?
Geri