Arama sonuçları: *

• Users: Harunbeyxc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Harunbeyxc

KAPALI BİLGİSAYARI UZAKTAN AÇMA / WAKE ON LAN (MSİ B 450 PRO M2 ANAKART)

İNTERNETE ARAŞTIRMA YAPTIM ANCAK ADVANCE YERİNDE (POWER ON BY PCI-E BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  2. Harunbeyxc

TELEFON KULAKLIK ÖNERİSİ

GENÇLER 3 K YA KADAR ÇIKABİLİRİM ONA GÖRE YAPIŞTIRIN
  3. Harunbeyxc

Telefon kulaklık tavsiyenizi bekliyorumm

Güzel kulaklık önerilerinizi bekliyorum bütçe 3 k
  4. Harunbeyxc

MONİTÖRÜ ÖLÜ PİXSELDEN SERVİSE GÖNDERDİM

MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR ÜRÜN BU BEYLER ALALI 14 GÜN OLMADAN ÜRÜNDE 10 TANEDEN FAZLA ÖLÜ PİXSEL TESPİT ETTİM SİZCE DEĞİŞİM VERİRLER Mİ?
  5. Harunbeyxc

MONİTÖR ÖLÜ PİXSEL ÇIKTI

GENÇLER MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR ALDIM 14 GÜN GEÇMEDEN SATICIYA GERİ İADE ETTİM ANCAK RED ETTİLER ÜRÜNDE 10 TANE FAZLA ÖLÜ PİXSEL VAR SERVİSİNE YÖNLENDİRDİ ORADAN NE SONUÇ ÇIKAR NE YAPAMLIYIM
  6. Harunbeyxc

MONİTÖR ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI İADA ALIRLAR MI?

ALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
  7. Harunbeyxc

Monitörde ölü piksel çıktı

MSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT GAMING MONİTÖR ALALI 1 HAFTA OLDU ANCAK DİKKATLİ BAKTIM 2 ADET ÖLÜ PİXSEL VAR SİZCE İADE TALEBİ OLUŞTURAYIM MI?
  8. Harunbeyxc

GENÇLERRR PC İYİ ANLAYANLAR PLACE

GTA 5 OYANRKEN MENÜDE DOLAŞIRKEN OYUN KASIYOR GİBİ ÇOK GEREKSİZ BİR BİÇİMDE AMA OYUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK NEDEN ACABA
  9. Harunbeyxc

PC TEMİZLEDİKTEN SONRA MONİTÖR BOZULDU

EKRAN KARTINI TEMZİLERKEN İÇİNDE STATİK ELEKTİRİP MONİTÖRÜ YAKTI SANIRIM GARANTİ KABUL EDER Mİ?
  10. Harunbeyxc

BU MONİTÖR ALINIR MII

10 K MONİTÖR TAVSİYESİ
  11. Harunbeyxc

Film önerir misiniz?

ACİLL ÖNERİ FİLM GENÇLER KONUSU FARKETEMEZ SARSIN YETER
  12. Harunbeyxc

Yardım Pc Oyunlar Drop Yiyorum

sistem anakart- msi b 450 a pro m2 max ekran kartı - msi 3060 gaming x 12 gb ram- 24 gb 3200 mhz işlemci- ryzen 3500x işlemci sogutucusu orginal fanı üzerindeki 2 senelik macunla duruyor power suplay 650 watt oyunlara geç girme anlık takılmalar droplor oluyor neden acaba?
  13. Harunbeyxc

Msi bios güncelleme hatası!!

Beyler msi b 450 pro m2 anakartı kullanmaktayım 2 seneden beri valoranta girerken atıyor araştırdım güvenli ön yüklemeyi aç diyor yani tpm2.0 ama ben bunu açmadan windows11 nasıl geçilen şuan aktif olarak windows11 kullanıyorum bios güncelleme ekranına girdiğim zamanda flaş içindeki verileri...
  14. Harunbeyxc

VERGİSİZ TELEFON ÖNERİSİ

PİYASADA TEMİZ BİLGİ BULAMADIGIM İÇİN MARKA VE MODEL YAZMADIM AKLINIZDA BU KARARA UYAN TELEFON VARSA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ))
  15. Harunbeyxc

ACİLL VALORANTA GİREMİYORUM

Böyle hata alıp oyundan atıyor bilen varsa yardımcı olabilir mii
  16. Harunbeyxc

iPhone 15 Beklentinizi Karşıladı mı ?

Sizce değer mi ?
  17. Harunbeyxc

Ryzen 5 5600 mü 5600X mi ?

Hangisini alınır aradaki fark çok az ama sizce hangisi alınır ?
  18. Harunbeyxc

YARDIM SAGLAM BİR TERMAL MACUN ÖNERİSİ

İŞLEMCİ RYZEN 5 3500X
  19. Harunbeyxc

RYZEN 5 3500X İŞLEMCİYE SIVI SOGUTMA ALMAYA GEREK VAR MI?

SİSTEMİM işlemci; ryzen 5 3500x ram; 24 gb 3200 mhz anakart; b 450 pro max ekran kartı; GeForce RTX 3060 GAMING X 12G ŞUAN İŞLEMCİDE SNOWMAN 2 FANLI RAİNBOW SOGUTUCU KULLANIYORUM
  20. Harunbeyxc

İLK KEZ MSİ EKRAN KARTI KULLANIYORUM ÖNERİNİZ VAR MI

Kullandığım ekran kartı GeForce RTX™ 3060 GAMING X 12G önerileriniz var mı ya da şöyle yap daha fazla performans alırsın dediğiniz bir durum var mı ? sistemim 24 gb ram 3200 mhz. b 450 pro max anakart , işlemci ryzen 5 3500x, mönitor ,Aryond A27 V1.1 240 Hz Gaming Monitör
Geri