Arama sonuçları: *

• Users: cNNs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Matepad 11 & Matepad Air Alınır mı?

Öğrenciyim arkadaşlar genel olarak kalemi için tablet kullanıyorum. İpad 6. nesilim var 1. nesil kalem ile. Korkum şu matepadlerde basım hissiyatı ipad kadar iyi mi. Samsung S7 denemiştim leş gibiydi bunlarda nasıl deneyimleyeniniz var mı ? alınır mı memnun musunuz apk olayının farkındayım sorun...
  2. C

Laptop Tavsiyesi Bilgisayar Mühendisi İçin

Merhaba arkadaşlar kuzenim bilgisayar mühendisliğini kazandı. 20k bütçemiz var ne alınabilir monster da güzel cihazlar görüyorum fakat fazla ön yargım var farklı cihaz önerilerine açığım. Şahsi fikrim min 16gb ram olmasi. Java c++ c# felan kullanacak bilgi olanlar yazarsa sevinirim.
  3. C

İTOPYA'NIN MÜKEMMEL İLGİSİ

Abi geçen kulaklığım bozuldu dedim garantiye vereyim, kulaklığıda arkadaşım almıştı bana fatura adresi onun evi neyse garantiye yollıcam aradım itopyayı dedilerki yeni adresinizi yazın kağıda içine attın. Attım + olarak kutunnun uzerıne bıle yazdım yeni adresimi ekstra olarak aradım birde...
  4. C

Mouse pad önerilerinizi bekliyorum

Merhaba herkese arkadaşlar 100-150 TL bandında 90*40 mouse pad istiyorum. Kaliteli bir sey olsun istiyorum ne alabilirim. Genelde kontrol mouse padler kullandım yine aynı olabilir. Genellikle Fps tarzı oyunlar oynuyorum. Rival 3 kullanıyorum.
Geri