Arama sonuçları: *

• Users: luser
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

2k-3k bandı ayakkabı önerisi

2k-3k bandında günlük kullanacağım tercihen açık renklerde[beyaz) ayakkabı önerisi (outlet-orijinal) istiyorum.
  2. L

1.5-2k gündelik kulaklık önerisi

gündelik kullanım için bluetoothlu kulaklık tavsiyeleriniz bekliyorum. tercihen çok küçük ya da çok kaba olmazsa güzel olur. bassları hissetmek istiyorum, ama dışarıya ses gitmesin.
  3. L

1-1.5k mouse önerisi

1k-1.5k gaming mouse önerilerinizi alabilir miyim? çok büyük olmasını istemiyorum ama küçük de olmasın ele oturacak kibar ve hızlı olanlardan.
  4. L

lolde %100 ekran kartı kullanma sorunu

merhabalar, acer nitro 16 an41 modeli cihaz var elimde. lolde ortalama 130-140 alırdım oyuna girdim 70 civarı dolaştığını gördüm sebebini merak edince nitrosense uygulamasından ekran kartı kullanım yüzdesine baktım ve %100 kullanılıyor gözüküyordu. işlemci temelli oyunlarda ( lol , valo) %30 u...
  5. L

38999₺ HP Victus 16-S0005NT

https://www.n11.com/urun/hp-victus16-s0005nt-7z4q7ea-r7-7840hs-16-gb-1-tb-ssd-rtx4070-161-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-43127657?magaza=hpstoreturkiye&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw4MSzBhC8ARIsAPFOuyWtO9X_7xP_sUwvrRAeWuz7XC4ia5GQm_MgswNuA1iXDmUYYOs3dmkaAsuVEALw_wcB nasıldır sizce?
  6. L

35k gaming laptop önerisi?

önerileri bekliyorum
  7. L

30K BANDI LAPTOP ÖNERİSİ

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-3-2/ sizce bu nasıl? yanına soğutucu alsam iş görür mü? başka önerileriniz varsa bekliyorum.
  8. L

Yardım SSD + HDD yapılır mı?

pcmin modeli casper c600, sadece hdd takılı. ben buna ekstra olarak ssd taktırabilir miyiz?
  9. L

Yardım Ram ssd için acil yardım

SSD ve ram alacağız bir arkadaş için, dddr4 tek slot ram ve hdd var. dddr4 olan her turlu ram uyar mı? ssd için öneri var mı hdd+ssd yapmak istiyorum
  10. L

Ram alırken neye dikkat etmeliyim?

SSD ve ram alacağız bir arkadaş için, dddr4 tek slot ram ve hdd var. dddr4 olan her turlu ram uyar mı? ssd için öneri var mı hdd+ssd yapmak istiyorum
  11. L

Yardım telefonum yere düştü yirmi dk sonra kullanırken kapandı

ekranda çizik dahi yok kullanırken bi anda kapandı ve açılmıyor şarjda ama ışığı yanmıyor
  12. L

5.5k telefon önerisi

küçük kardeşime alıyoruz, dayanıklı olması önemli. eli yüzü düzgün özellikle oyunlarda yüksek performanslı telefon önerileriniz varsa alabilirim.
  13. L

Yardım clash of clans hesap satma.

elimde bir clash of clans hesabım var, e postasını değiştirip satmayı düşünüyorum. 18 yaşında değilim, bu işlemi paparayla ya da dolar cinsinden yapabilir miyim? e postasını değiştirirken nelere dikkat etmeliyim, temiz bir e posta açıp hesabı oraya aktarıp direkt hesabı satsam sıkıntı olur mu ...
  14. L

.

iddia için site önerisi verebilir misiniz.
  15. L

gibi kaçak nasıl izlenir

exxenin yeni dizisini crackli bulabileceğim site var mı arkadaşlar?
  16. L

300tl ve üzeri oyuncu klavye önerisi

mekanik güzel hisli rahat klavye önerisi verebilir misiniz lütfen
  17. L

antalya izmir arası otobüs firması önerir misiniz?

bu iyidir dediğiniz firma var mı
  18. L

Sinerji Orpheus alınır mı

Sinerji Orpheus Ryzen 5 5600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] sistem bu alınmaz diyorsanız fp sistem atabilir misiniz? Çok uzun zamandır araştırıyorum artık almak istiyorum.
  19. L

19k fp pc önerisi lütfen?

amd intel nvidia fark etmez fp pc istiyorum
  20. L

Yardım 5 5600 ve 5 5600X farkı nedir?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-orpheus-ryzen-5-5600-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-43817 sizce ne yapayım
Geri