Arama sonuçları: *

• Users: EarRein
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EarRein

Barfiks ve Lat Pulldown Karşılaştırması

57 kiloyum full nizami 10 barfiks çıkarabiliyorum. 60kg 10 tekrar lat pulldown yapabilir miyim
  2. EarRein

Koton 2500tl üzeri %50 indirim

Dostlar Kotonda erkek kot pantolonlarda gördüm 2500tl uzeri %30 %40 %50 indirimler var baya ucuza denk geliyor bilginize Kod dağıtıyorlar bir de Web sitesinden
  3. EarRein

Tlou 2 Frame Gen Sorunu

Frame gen açınca fps artıyor ama hissiyat olarak kasıyor Frame gen kapalıyken 60fps açıkken 90 fps alıyorum ama kasıyor hissiyat o yönde. Yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarı ikiye böleceğim az kaldı 5600h 3050ti 16ram
  4. EarRein

Xbox Gamepad Tetik Titreşimi

Dostlar selam Başlıkta gördüğünüz gibi xbox 9.nesil gamepadde tetiklerde titreşim motoru var ancak oyunlarda çalışmıyor. Bu sorunun bir çözümü var mıdır (Bahsettiğim şey adaptive triger değil)
  5. EarRein

Rtx 3050ti Dlss Swap

Öncelikle kartımı seviyorum performansından memnunum Ancak dlss swap yaparak dlss sürümünü yukseltmeli miyim fps artışı sağlar mı
  6. EarRein

0 xbox kol aldım garantisi başlamış

Nethouse saticisindan 0 xbox kol aldım Microsofttan garantisini başlatmak için seri no ile giriş yaptım garantisi daha 2-3 ay önce başlamış kutunun bandrolleri de değişikti ne yapmalıyım
  7. EarRein

Xbox İndirimden oyun öneri

Önerileriniz bekliyorum dostlar Hem konsol hem pc için olursa iyi olur
  8. EarRein

Samsung Tab s11 alınır mı?

Samsung tab s11 alınır mı ?
  9. EarRein

Samsung Tab s11 vs Tab s9

Samsung tab s11 alınır mı Büyük bir indirime girer mi ? Tab s9 almak yerine tercih edilir mi ?
  10. EarRein

Dolaptan Elektrikli Bisiklet Alacağın Sorun Yaşar Mıyım

Dolapta bi elektrikli bisiklet buldum Almayı düşünüyorum ancak ürün bozuk çıkarsa iade konusunda sorun yaşar mıyım ?
  11. EarRein

İKİNCİ EL Steelseries Arctis 3 ALINIR MI

Arkadaşlar bir satıcı ile 1150 tl ye anlaştım. Kulaklığın Pedleri yeni değiştirilmiş. Kulaklık genel olarak gayet temiz ve iyi kullanılmış. Param güvende ile alacağım. ALMALI MIYIM ?
  12. EarRein

KODAK X120 TEMU ALINIR MI ?

Temudaki Kodak x12o ssd alınır mı ? 512 gb lık versiyonu almayı düşünüyorum İçerisine oyun kuracağım sadece SORUN YAŞAR MIYIM ? ALINIR MI ?
  13. EarRein

MSI MAG 256F ALINIR MI

400O TL bütçe ile https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584?srsltid=AfmBOopg_-JIxIqywZ0oZ19eOdHcm2OqVoJH4JRYwj-63HlZRECZFkWm almayı düşünüyorum. ALMALI MIYIM ? SORUN YAŞAR MIYIM ?
  14. EarRein

GAMEPOWET BULL T10 HALA ALINI MI ?

videoda gördüğünüz monitör hala alınır mı ?
  15. EarRein

F/P 4000TL civarı monitör önerisi

SA. Canlı yayın açmaya başladım. 3050 ti lı lenovo ideapad gaming 3 oyuncu laptobu kullanıyorum. 2. monitöre ihtiyacım var bütçem 4000 tl. F/P bir monitör önerirseniz sevinirim.
  16. EarRein

OBS OYUN AÇINCA BİTRATE DÜŞÜYOR

Kickte yayın açmaya başladım. Yayında 1080p video izlerken yayını 1080p 48fps 7500 bitrate veriyorum ve hiçbir sıkıntı olmuyor. Ama oyuna girince bitrate bir anda 100 200 hatta 0 falan oluyor. Sistemim rtx 3050ti ryzen 5 5600h 16 gg ram 1730656033 15 uploadım var
  17. EarRein

3200 lük ram 1600de çalışıyor

16gb ramim var valoranta girdiğimde cpu-z den baktığımda ramlar 1600 mhz de çalışıyor.Lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorum 8 gb ram ile gelmişti 8 gb takviye yaptım.
  18. EarRein

Ryzen 5 5600h undervolt

5600h kullanıyorum.Termal macunu yeni değişmesine rağmen yükte 88 derecelere kadar çıkıyor.Youtube da yabancı kaynaklar AATU diye bir program kullanarak undervolt yapıyor.Bunun bir zararı var mıdır?
  19. EarRein

10 upload ile yayın yapamamak

24 download 10 upload İnternete sahibim.Twitchden yayın açtığım zaman yayınım çok kasıyor.Sorun ne ?
  20. EarRein

2009 dan kalma sürücü

Ryzen 5 5600h işlemciye sahibim. Aygıt yöneticisinde işlemcinin sürücü tarihi 2009 gözüküyor.Bunu nasıl çözeceğim.Uygulama üzerinden güncellemeye çalıştığım zaman windows update sorun çıkardı yeniden başlatın falan diyor.
Geri