Arama sonuçları: *

• Users: Tihulu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tihulu

Star Wars İnmek bilmedi

Yaklaşık 3 saat oldu ve hala inmedi indiren arkadaşlar bu kadar sürdümü sizin İnternetim 24mps indirme hızım 2.8mb
  2. Tihulu

Yardım Steam Aile paylaşımı

Merhaba almanyadaki kuzenim ile steam aile paylaşımı yaptık yalnız ondan indirdiğim oyunu açtığımda karşıma not defteri çıkıyor :D
  3. Tihulu

Dolar 7TL

Evet arkadaşlar bugün dolar 7 TL yi gördü ben 8.20ye kadar çıkacak diye tahmin ediyorum Bu arada DA nın sistemi 7 TL dolar kurunda gayet iyi bir sistem oldu şehsen ben almış bulunmaktayım alanlarada hayırlı olsun dilerim 🙏
  4. Tihulu

Gamepower monitör

Arkadaşlar bu monitörü aldım daha önce kullanan oldumu? https://www.incehesap.com/gamepower-gpr24c144-curved-gaming-monitor-fiyati-38643/
  5. Tihulu

İncehesap Kargo

Yeni DA Sisteminden aldım 2 gün sonra yasak başlıyor ozamana kadar kargoya verilmiş olurmu iletişime geçen oldumu İncehesap ile? Mail attım cevap veren olmadı.
  6. Tihulu

Kavisli monitör mü düz monitör mü?

Yeni DA Sisteminden aldım sizce düz mü kavisli mi almalıyım? Tavsiyelerinize başvurmak istedim 🙏 (Bütçe max1300)
  7. Tihulu

5500 TL Bütçeye Sistem

Sistem alıcaktım 5500 bütçem vardı dolar yükselince bekliyeyim dedim para boş yatmasın diye bitcoin aldım şuan 6100 oldu param Riskli ama yinede alacağım sistemde kalite birazdaha artmış olacak DA nın sistemine göre TL ye çevirip alacağım hemen
  8. Tihulu

Sokağa çıkma yasağı

Yarın çalışanlar parmak kaldırsın?
  9. Tihulu

Traaaşşş

Biri şu bakanlığa söylesede şu berberler 1 haftalığına açsın saç sakal bir birine karıştı 😂😂 Ekteki fotoğrafa döndük Yakında youtuber başlıklarını hayal ediyorum Evde berber olduk Kardeşimin saçını kestim Traş nasıl yapılır(kulağını kestim) Kaçak berbere traş oldum 😂😂😂
  10. Tihulu

Teknopanda hazır sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/teknopanda-amd-ryzen-7-2700x-gigabyte-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ DA nın çıkaracağı sistem bundan düşük olacaktır sanırım yoksa bu sistemi almayı düşünüyorum iyi mi?
  11. Tihulu

TeknoPanda Sistemi Yükselttim

DA nın sistemi buna yakın olursa onu alıcam yoksa bu sistem böyle iyi mi??
  12. Tihulu

DA sistemi Nezaman çıkar

S.A arkadaşlar Sistem çıkacağını duyurdular Tahmini ne kadar sürer piyasa çok pahalı Donanım arşivin sistemleri gayet iyi ve uygun oluyor Yetkililerde duyuyorsa görüyorsa bir mesajınızı alırız 😅
  13. Tihulu

Yeni pc yolda

Da yeni pc yolda arkadaşlar
  14. Tihulu

Donanım arşiv ne zaman sistem çıkaracak?

Şöyle güzel bir sistem çıkarsa da alsak hemen 5000-6000 arası olabilir 😅
  15. Tihulu

Pc nasıl toplanır?

Pc parçalarını alsam kendim toplayabilirmiyim? Zor bir işmi?
  16. Tihulu

Pc alacak arkadaşlar

Dolar da bu 1-2 haftada düşüş bekleniyor Bende Pc toplayacağım beklemek en mantıklısı
  17. Tihulu

6000 TL verilir mi?

AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu) Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart (ASRB450M-HDVR4) Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3000MHz XPG GAMMIX D30 Red Ram...
  18. Tihulu

Yardım Teknobiyotik satın alma

Teknobiyotik den hazır sistem satın alıcam yalnız yarısını nakit yarısını kart ile alıcam cihaz 6000 TL tutuyor fiyatta değişiklik olurmu Not: Kendilerine yazdım aradım ama dönüş alamadım
  19. Tihulu

Bu sistem güncel oyunları kaldırırmı?

Bunu topladım iyi mi sizce? https://www.itopya.com/sepetim/
  20. Tihulu

Pc toplama tavsiye alabilirim

Monitör falan dahil 6 bine kadar bütçem var laptop alacaktım bu dolar kurunda iyi bir şey bulamadım
Geri