Arama sonuçları: *

• Users: aizey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aizey

SSD bozuk sorunu neden

SSD sağlık 100 perfonmas 100 ama ne biçimlendiriliyor ne de başka bir şey safe test kapatıyom öyle açılıyor pc
  2. aizey

7800x3d için DeepCool AK400 yeterli mi ?

Merhabalar. Mevcut işlemcim 9600x. 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum. Şuanda DeepCool ak400 kullanıyorum. Mevcut işlemcimde sıcak değerlerine hiç bakmadım ama almam gerekiyor mu soğutucu ?
  3. aizey

CS 2 hata kodu nedir ?

Arkadaşlar selam. Arkadaşımıza geçen pc topladık. Cs 2 girdikten bir süre sonra bu hata kodunu verip atıyor. Pc format attı. Oyunu sildi tekrar yükledi ama sorun hala devam ediyor. Bunu nasıl çözeriz?
  4. aizey

İso ayarları doğru mu

Arkadaşlar selam. Flash belleğe internet cafede format ayarı yaptım ama cocuk yaparken bi tereddütlü yaptı. Bu ayarları doğru mu ?
  5. aizey

Tuf 550W 9600x Sisteme Yeter mi

Selam arkadaşlar Anakart : MSI PRO B650M-B 6800mhz İşlemci: Ryzen 5 9600x Ekran kartı : 2060 Ram : 8x2 16 gb 3200 mhz
  6. aizey

9600X MSI B550M PRO ile uyumlu mu ?

Arkadaşlar selam. Anakart olarak MSI B550M PRO var. Ryzen 5 9600X işlemcisini aldım. Anakartım ile işlemcim uyumlu mu ? Ek olarak ufak araştırma sonucu soğutucu olarakta DeepCool Ak400 aldım. Yeterli olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.
  7. aizey

xDrive Hira vs Hawk G Chair

Arkadaşlar selam. Bi oyuncu koltuğu alacağım. Boyum 1.94 kilom 100 sizce hangisini tercih etmeliyim. İkisi arasında kaldım.
  8. aizey

Casper Nirvana X600 Kurulum

Arkadaşlar selam. Yeni bir laptop aldık direkt bios ekranına attı. Sanırsam win kurulumu yapmamız gerekiyor. Ama ben pek anlamıyorum. Yanında 16GB beyaz flashbellek ile geldi yardımcı olabilecek var mı?
  9. aizey

Adobe Premiere Fotoğraf Hareketlendirme

Selamlar. Videonun bir kısmına fotoğraf ekleyeceğim. O fotoğraf ekrana hareketli gelsin istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
  10. aizey

İnstaLock Jett'in bir günü videom nasıl sizce?

Selamlar. Böyle bi formatda video çekme geldi aklıma. Sizce nasıl olmuş? Vereceğiniz feedback benim için çok önemli.
  11. aizey

Valorant işlemcimi kullanmıyor

Selam dostlar. Dün bilgisayarı bilgisayarcıya götürdüm. Genel fan temizliği için. İşlemcinin de termal macununu yenilettirdim. Kendi termal macunumu kullandım (Arctic MX-4). Bilgisayarda gereksiz çok dosya olduğu için ve uzun süredir de format atılmadığı için format da attırdım. Eve geldiğimde...
  12. aizey

Valorant ani FPS düşüşü

Ekran kartıRTX 2060İşlemciRyzen 5 5600x Selamlar. Bilgisayarım da çok dosya olduğu için ve uzun süredir format atılmadığı için format attırma gereği duydum. Ekran kartının termal macununu ve işlemcinin termal macununu yenilettirdim. Eski m2 ssdimi çıkartıp Samsung 970 Evo taktırdım. Bütün her...
  13. aizey

Oyun kaydı sırasında klavye ve fare kaydı nasıl alınır

Selam. Ben Valorant içerik üreticisiyim. Oyunumun kaydını alırken bir de bu şekilde monitör klavye mousenin kaydını da almak istiyorum. Bu kişi kamerayı buraya nasıl yetleştirmiş? Headcam desek kafası hiç mi oynamıyor? Bunun için webcam mı alınamlı yoksa go pro mu ?
  14. aizey

Valorant editimi olumlu olumsuz yorumlar mısınız ?

Selamlar. En son ki konuda sizlerin feedbacklarını alarak düzenlediğim bir video oldu. Edit den pek fazla anlamadığım için ışıklı vs efektrler eklemeyemedim. Ama şarkı ile uyumu videoların uzunluğu kısasını vs. olabildiğince ayarladım. Sizce bu editim nasıl olmuş ? Ek olarak bu tarz videolar da...
  15. aizey

Valorant editimi yorumlar mısınz ?

Selamlar. Editimi olumlu olumsuz yorumlar mısınız ? İyi seyirler dilerim
  16. aizey

ShadowPlay konuşanların sesi çok az

Selamlar ShadowPlay ile video kaydı alıyorum. Valorant da oyunda konuşanların sesi çok az geliyor. Oyun sesi normal ama konuşanların sesi az geliyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  17. aizey

OCCT MAVİ EKRAN HATASI

Selam arkadaşlar. Arkadaşımın Valorant da FPS değerleri anlık düşüyordu. FPS sorunu yaşamakta kendisi. Ekran kartını test ettim FurMark'ta. 70 derece Full yükte 10 dakika test yapıldı. Test videosu izleyerek adımları gerçekleştirdi. Test ettiğinde de bilgisayarı mavi ekran hatası verdi. Sorun...
  18. aizey

🔥İndirim JBL Quantum Stream Kablolu Gaming Mikrofon 1.672,65 TL

Performansı ile ilgili pek bilgim yok ama fiyat bayaa düşmüş ve görünüşü de güzele benziyor https://www.webdenal.com/jbl-quantum-stream-gaming-mikrofon-kablolu-siyah-jb-jblqstreamblk_1046340.html?ref=akakce&v=1.48.9
  19. aizey

🔥İndirim Sapphire PULSE Radeon RX 6600 4250 TL

https://www.marketdijital.com/urun/sapphire-11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx6600-gam-8gb-gddr6?gclid=Cj0KCQiAtbqdBhDvARIsAGYnXBMS-rZQwPd0uJxxDaoRGXemxMeQCaeI9imuHPzG_bTD5zeFGRaNNGoaAo10EALw_wcB/URL]
  20. aizey

🔥İndirim HP 4ZB84A Laser MFP M137FNW Wifi Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı 8000 ₺

https://www.n11.com/urun/hp-4zb84a-laser-mfp-m137fnw-wifi-cok-fonksiyonlu-lazer-yazici-1013665?magaza=erserburomakinalari&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Geri