Arama sonuçları: *

• Users: Melih11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yeni Sistemdeki Monitörüm çalışmıyor

Arkadaşlarben donanım arşivinin sistemini aldım monitörde aldım yeni. Ekran kartını taktım ona güç şeysinide taktım. ekran kartının fanları dönmüyor. Mönitörü takıyorum monitörümde çalışmıyor. Acaba neden dolayı bu? Sadece ekram kartını taktım sisteme baska bir sey yapmadım. Monitörde sinyal yok...
  2. M

27" FHD Monitör Sorun Yaşatır Mı?

Arkadaşlar insanlar pikseller sayılıyor falan diyor bunun hakkında deneyimi olan varsa bana söyleyebilir mi? Aklımı çok karıştırdılar. Ben büyük ekran seviyorum. O yüzden 27" olmasını istiyorum. İlla qhd almak zorunda mıyım yoksa fhd yeter mi
  3. M

Arkadaşlar DA GT2 için monitör önerisi

Arkadaşlar yeni sistemi biliyorsunuz şimdi ben bunun için 2k monitör alsam boşa almış olur muyum? Dizi film izlemeyi çok seven birisiyim ve internetimde gayet hızlı. Qhd aliyim mi yoksa fhd 1k ips mi alayım? Bütçem 4k
  4. M

DA yeni sistem tekrar stoğa girecek mi

Arkadaşlar tekrar stoğa girer mi yoksa 13kya akakçeden düzdüğüm i3 12100f ve 6600xt sistemi mi alsam
  5. M

Alacağım ekipmanlar ve önerileriniz

Arkadaşlar bir kaç tane ekipman buldum bunları size paylaşacağım. Eğer beğenmezseniz bana feed-back yapar mısınız? Ben tam anlamıyla anlamıyorum. Bu arada bütçelerim monitör 4k; klavye, maus ve kulaklık içinde toplam 2k. Benim bulduklarım bunlar: Mouse Klavye Kulaklık Monitör Not: bunları yarın...
  6. M

Donanım arşivi sistemi almamız nasıl kolaylaşır?

Arkadaşlar cuma günü çıkacak olan sisteme kaldım, şuan çok f/p hazır sistem yok gibi mecburen bekleyeceğim. Peki o sistemi alırken stok bitmedem yakalayabilmem için bana verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Aslında benim her şey dahil tüm sistem için olan bütçem 20k kendim normal alınca oyuncu...
  7. M

Arkadaşlar bu sistemi akşam alacağım değişiklik öneriniz var mı?

Arkadaşlar akşam bu sistemin siparişini vereceğim. İşlemci konusunda biraz arada kaldım 5500 mü yapsam diye. Sizin fikirleriniz neler? 15kya kadar çıkarım.
Geri