Arama sonuçları: *

• Users: FokunBurnu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Okumak istemiyorum Bu durumdan bıktım

Hoca ve aile baskıları bıktırdı beni okumak istemiyorum O ortamdan nefret ediyorum 7 24 pc başında oturmak istiyorum okuldaki hocaları ve arkadaşlarımı hiç sevmiyorum okulda kendimi zayıf ve güvensiz hissediyorum Ailemde ben okumamda kararlı 9. Sınıfa gidiyorum
  2. F

Ekran kartı kac fps aldirir

Amd radeon rx 6650 xt forzada kaç fps aldiri ve grafikler ayarları nasıl olur
  3. F

Hazir sistem almayi düşünüyorum

İnce hesaptan hazır sistem almayı düşünüyorum bütçe sistem onerirmisiniz 17.500
  4. F

Sistemum forza da max kac fps aldırır?

Sistemim AMD ryzen 5600 Rx6650 1 TB ssd 16 GB RAM Forza horizon 5 de kaç fps alidir ve grafikler nasıl olur
  5. F

Almam mantikli olur mu

2tb ssd almam mantıklı olur mu
  6. F

Sistemim e yeterli olur mu

Ekran kartı Amd Readon 6650 xt ultra Islemci amd ryzen 5600 Ram 16gb Ssd 2tb Sistemim için 650w lik psu yetermi
  7. F

Bu bir virüs müdür arkadaşlar?

Telefonumda böyle bir dosya inmeye başladı bir virüs müdür iptal ete basıyorum olmuyor napmam gerek
  8. F

Oyun için Fiyat performans monitor önerisi

Sistemim için fiyat performans bir monitör almak istiyorum bir öneride bulunurmusunuz
  9. F

Hangisi alsam daha mantikli olur

Asus Dual Rx6600 mü XFX speedster Merc mü
  10. F

Konsolla oynaya bilirmiyim?

Forzo Horizon 5 i steam den almayı düşünüyorum oyunu konsolla oynaya bilirmiyim Yoksa sadece xbox dan mı konsolla oynanıyor
  11. F

Hangi sistemi almalıyım?

Intel Core i5-11400F İşlemci 2 Adet × Kingston Fury Renegade KF430C15RB1/16 16GB Asus TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC Gaming Ekran Bu sistem 23k Diyer sistem Amd ryzen 5 5600 isĺemci Corsair Vengeance RGB RT CMN16GX4M2Z3600C18W 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX...
  12. F

Hangisi Daha İyi Karasiz Kaldım?

Souty paws sistem mi yoksa RTX 3060Ti li sistemmi?
  13. F

Hangisi Daha Uygun Olur?

Amd işlemciye sıvı sogutmamı Islemci soğutması mi?
  14. F

Turbox Monitöre Güvenebilir Miyim Sizce?

Böyle bir monitör buldum sizce guvenebilirmiyim? Aşırı ucuz
  15. F

Forza Horizon 5 Kaldırılır Mı?

Ekran kartı: XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6750 XT Black RX-675XYTBDP 12GB Işlemci: AMD ryzen 5 5600 işlem ci Ram: Corsair Vengeance RGB RT CMN16GX4M2Z3600C18W 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz Forzo horizon 5 kaldırırmı steam den alicam
  16. F

Donanım arsivi incehesap sistem

Donanım arşivi en son attığı fiyat performans videosundaki ssd ile ince hesaptaki farklı Bi sıkıntı olurmu? İnce hesaptaki samsung 870evo Donanım arşivde pny xlr8 bisey Bi sıkıntı olurmu
Geri