Arama sonuçları: *

• Users: acrylaoda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Laptopa bağlamak için monitör alıcam

5k-8k arası bir monitör alıcam laptopum var sistemi yeterli ama 60hz ve fps oyunlarında çok sorun çekiyorum o yüzden hzsi yüksek bir monitör alıp laptopu bağlamayı düşünüyorum ne alabilirim en iyi önerir misiniz
  2. A

Steelseries Arctis Nova 1 Alınır Mı?

steelseries arctis nova 1 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz yankı falan yapıyor mu dcde
  3. A

Mikrofonu iyi kulaklık alıcam

Kulaküstü kulaklık almak istiyorum 1500 civarları bütçem var mikrofona konfordan daha çok önem veriyorum steelseries arctic nova 1 e bakmıştım fakat çok fazla yankı yapıyormuş başka nasıl önerileriniz var
  4. A

Logitech G305 Lightspeed alınır mı

https://www.trendyol.com/logitech/g305-lightspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-910-005283-p-4740416 sizce alınır mı kablosuz düşünüyorum valo lol oynuyorum
  5. A

kablosuz mouse önerisi

artık düzgün bir mouse almak istiyorum şimdiye kadarki tüm mouselarımın kablosu bozuldu o yüzden kablosuz alıcam bütçe en fazla 1300 civarları ama illa da 1300lerde olmak zorunda değil daha ucuz da olabilir valo lol oynuyorum
  6. A

Saat almak istiyorum

Arkadaşlar 2k civarları çok beğenirsem de 2.5kya çıkabileceğim bir bütçem var saat almak istiyorum ama daha önce hiç internet üzerinden bir saat almadım trendyoldaki saat satıcıları orijinal mi satıyor saatleri orada işler nasıl dönüyor bilmiyorum ya da orijinal olduğundan nasıl emin olabilirim...
  7. A

Protein ocean marka protein tozu aldım kaliteli mi

Merhabalar yeni spora başladım protein tozu olarak proteinocean markasını elraennden gördüm aldım 16 servisliği 400 tl ama high nutrition diye hiç adını duymadığım bir marka daha gördüm 76 servisliği 300tl civarı alınır mı yoksa hiç duymadığım için tehlikeli mi olur protein oceandan devam mı edeyim
  8. A

Albionda hangi classı seçmeliyim

Albion online başladım hangi classı seçmeliyim mage ve fighter düşünüyorum tank healer ya da ranged olmam ama hangisi daha güçlü olur tavsiye verir misiniz ?
  9. A

metin 2 tarzı bir oyun önerisi

2005 doğumluyum metin 2 tarzı ya da knight online tarzı şeyler hiç oynamadım çok da hevesim var bu tarz arkadaşımla yeni başlayıp oynayabileceğimiz oyun var mıdır knight online falan da olabilir eski yeni farketmez şuan en iyisi hangisidir önerileri alabilir miyim ?
  10. A

Hangi bankadan kart çıkartmalıyım?

Hangi bankadan banka kartı çıkarmalıyım vakıf mı ziraat mi
  11. A

Su İçmeyi Hatırlatma Konusu

Su içmeyi unutmayın bir bardak gömün benim için
  12. A

modern warfare 2yi oynamadan önce 1i oynamam gerekiyor mu

cod oyunu oynayasım geldi de modern warfare 2nin eski halini oynamadan önce 1i oynamam gerekiyor mu hikaye olarak
  13. A

vozol puff bar alıcam

vozol puff bar alıcam 5000 çekim güvenilir site ve aroma önerisi var mı tobacco aroması dışında tütün kokuları istemiyorum bizim çarşıda falan baktım da birisi 300 dedi haftaya gelicekmiş ama bilemedim 300 fazla mı ucuz çakma olabilir mi
  14. A

win 11 medya oynatıcıyı ve kamerayı açtığım anda kapanıyor

windows 11 kullanıyorum kamera uygulamasını açar açmaz kapanıyor medya oynatıcıda da ya açar açmaz ya da bir kayıtı izlemek için oynat tuşuna basınca birden kapanıyor çözümü bilen var mı ?
  15. A

Rampage Sn-r7 vs Gamepower Medusa

şuanki kulaklığımdan da memnunum da mikrofonu falan çok da iyi değil https://www.trendyol.com/rampage/sn-r7-mesh-siyah-mikrofonlu-gaming-oyuncu-kulaklik-p-34707873 bendeki bu şunu alsam gözle görülür iyi bir fark olur mu upgradelemeye değer mi...
  16. A

tlauncher muhabbeti doğru mu ya minecrafta nasıl gireyim

uzun zaman aradan sonra arkadaşımla mc modlu survival takılalım dedik de tlauncher kullanmayın virüslü muhabbetleri falan çıktı sizce kullanayım mı yoksa başka bir şey mi önerirsiniz
  17. A

javada sıkıntı var girilmiyor minecrafta

javayı silip yüklediğimde de minecrafta girmeye çalıştığımda da aynı hatayı veriyor girmiyor hiçbir şeye javayla ilgili olan çözümü bilen var mı
  18. A

rust ne zaman indirime girer

Rust ne zaman indirime girer ya oynamak istiyorum ama 300 TL de veresim gelmiyor
  19. A

ses kartı önerir misiniz

Öncelikle kulaklığım rampage Sn-R7 mesh gaming , kulaklıklığın girişi usb değil ikili jak birisi mikrofon girişi birisi kulaklık. Laptopumda mikrofon jakı girişi yok o yüzden eskiden kalma şu ses kartını kullanıyorum https://www.n11.com/urun/prige-71-usb-ses-karti-290222?magaza=zirveelektronik...
  20. A

türk kahvesi yapıcam da en güzel şeker oranı nedir lezzet açısından sağlık değil

kendime türk kahvesi yapıcam en iyi şeker oranı nedir (sade , orta , şekerli olarak) ve kaç küp şeker atmalıyım en lezzetlisi hangisi olur şekersiz en sağlıklısı falan demeyin ben lezzet istiyorum teşekkürler :)
Geri