Arama sonuçları: *

• Users: senhorsco
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

AMD Ryzen 3 2200G APU 60 Hz Sorunu

Arkadaşlar rx 470 r3 2200g bir sistemim var ama 144hz alamıyorum sadece işlemciyle alabiliyorum ekran kartım 144 hz destekliyor ekran kartı driverini kurup atikmdag patcher ile güncellemem lazım driveri yükleyene kadar sorun yok ancak atikmdag patcher ile güncelledikten sonra driver kayboluyor...
  2. S

Çok Önemli AmdWattman

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda yüksek sistemli oyunları açarken veya alt tab atarken bir donma oluyor ve 0 fps kitleniyor kasadan tık diye bir ses geldiğinde ise donma gidiyor ve bilgisayar kendi haline geri dönüyor ancak maks frekansı -20 aldığım zaman ( unoverclock) hız düşürme / bu...
  3. S

500 TL mouse Önerisi

Selamlar 500 TL bütçem ve orta büyüklükte bir elim var claw tutuyorum ne önerebilirsiniz fps oyuncusuyum düşünüp baktığım bir kaç model hakkındada bilgi sahibi olan varsa çok memnun olurum HyperX Pulsefire Haste Razer Viper Mini Razer Deathadder Katar Pro
  4. S

8 GB RAM FREKANS CL!

Merhaba benim şuan güncel 8 gb ramim var bunu 16 yapmak istiyorum fakat nasıl bi ram kullanacağımı bilmiyorum mhz Cl vs uygun olan bir şey söyleyebilir misiniz
  5. S

RX 570 İle Rdr2 Oynanır Mı?

RX 570 R3 2200G Vegance 8 GB 3200 MHZ RAM Oyunu SSD'ye yükleyeceğim 720P'de iyi performans alır mıyım
  6. S

1500 TL 2. El Ekran Kartı

Şuanlık 1.5kya rx 470 buldum bundan güçlüsü var mıdır?
  7. S

APU PC EKRAN KARTI / RAM

Öncelikle selamlar bilgisayarımda r3 2200g ve 8 gb ram var bu rami 16 yapsam mı daha çok performans alırım yoksa rx 460 alsam daha mı iyi RAM: Vegance 3200 Mhz
  8. S

Csgo Faceit İş Günü.

Ben premium görevini bitirdim puanı aldım. Ve ssg sipariş ettim 21 iş günü içinde gelecek diyor, komik gelebilir ancak faceit hangi günler çalışıyor :D
  9. S

Farklı RAM Kullanmak?

Bir videoda görmüştüm sanırım Cl değeri veya Mhz aynı olursa sıkıntı çıkartmıyordu? kendi ramimden tekrar alamam maalesef 1200 TL Olmuş onun yerine sorun çıkartmıyacak bir tane daha 8 GB DDR4 RAM ihtiyacım var. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı RAM markam Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CL16
  10. S

Rival 3 - Viper Mini

mouse alma konusunda kararsız kaldım sizce Steel Series Markasının 'Rival 3 RGB' Mausu mu daha iyi yoksa Razerin 'Viper Mini' modeli mi?
  11. S

Asus TUF Gaming VG249Q1A Nasıldır?

Asus TUF Gaming VG249Q1A hakkında ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı bir sorun yaşayan vs varmı aranızda?
Geri