Arama sonuçları: *

• Users: ExEz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Msi center gerekli mi ?

Merhaba arkadaşlar Msi Center uygulamasından AI Engine'de kullanıyordum şimdi Extreme Performance'a aldım. Bilgisayarda windowsun kendi ayarlarında Dengeliden başka gözükmüyor bu yüzden Msi Center'dan yaptım ama çok olumsuz yorum var uygulamaya karşı. Sizce cmdden mi extreme performance modunu...
  2. E

BF1 sebepsiz yere fps düştü

Normalde ultra ayarlarda çok oyunculu modda 140 civarı fps alırken şuan 60-70'e kadar düştü. Forumda gördüm birisi Windows Key girdikten sonra düştü yazmıştı. Ben de Windows Key girdim fakat bununla bir alakası olur mu bilmiyorum. Windows Key girmeden önce 140 civarlarındaydı. Neden kaynaklanmış...
  3. E

Rust mikrofon basınca takılma sorunu

Oyunu daha yeni aldım. Dün mikrofon bastığımda hiç drop yemiyorken şimdi mikrofon bastığımda 1-2 saniye drop yiyorum. Nedeni nedir ? Ultra ayarlarda 100fps alıyorum, ram veya sistemsel bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bilen varsa yardım ederse çok mutlu olurum.
  4. E

Bu koddaki yanlış nedir?

Selamlar. Bu kodda vize ve final notlarını hesaplatmaya çalıştım. Notların 100'den fazla çıkması durumunda da geçersiz not diye bir yazı yazmasını istedim. Fakat 100'den büyük olduğu halde de dersten geçildiği kabul ediliyor. Nasıl bunu düzeltebilirim ? Teşekkürler. Bu arada dil Java programlama...
  5. E

New World DLC alınır mı?

Selam arkadaşlar, konu DLC meselesi. DLC şu an 1000TL'den 750TL'ye düşmüş durumda. Belki bir daha düşmeyebilir. Ekstra binek, seviye(60->65) vb. özellikler katıyor. Oyunu eksiden aldığım için DLC kütüpaneye eklenmedi. Oyunu aktif olarak oynuyorum fakat bir de foruma sorayım dedim. Teşekkürler.
  6. E

Instagram gönderi yükleme kısmı kasıyor

iPhone 15 Pro kullanıcısıyım. Instagram gönderi yükleme kısmına girince fotoğraf seçerken kasıyor fakat onun dışında telefon zaten yeni ve daha yeni olmaya başladı. Başka uygulamalarda olmuyor bu olay. Neden oluyor olabilir? Uygulama önbelleğini temizledim ve telefonu yeniden başlattım fakat...
  7. E

Pop up engellendi mesajı nedir?

Bir sitede görsele tıklayınca sağ üstte Chrome'un pop up engelleyicisi pop up engellendi yazdı ve siteyi açmadı. Ondan sonra güvenemedim ve Malwarebytes ile C diskini tamamen taradım. Yine de bir şey olma ihtimali var mıdır?
  8. E

Kıbrıs'ta düşük internet hızı

Geçen günlerde Turkcell'den 4.5G Superbox aldım. 60-65Mbps veriyordu. Sonraki 1,5 gün boyunca RDR2'yi indirmeye bıraktım. İndikten 1 gün sonra internet hızım falan 20Mbps'ye kadar düştü. AKK kalktı diye biliyordum. Nedenini bilen var mıdır ?
  9. E

Sekiro oyun kumandası çalışmıyor

Sekiro'ya giriyorum. Kumandayı bağladıktan sonra sağa sola koşabiliyorum fakat ne yerdeki eşyayı aşabiliyor ne de zıplayabiliyorum. X360CE veya diğer uygulamaları da denedim olmuyor. Oyun orijinal Steam'den alınmıştır. Ne yapmam gerekiyor?
  10. E

Huawei Watch GT2 APK uygulama yükleme

Yüklenebilir mi ? Bilgisayardan saate dosya aktarma gibisinden olaylar olabilir mi ? Bilgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
  11. E

Gaming Gen 4070Super bilgisayar 62.000 TL

İlk başta 4060ti olan sistemler mantıklı gelmişti fakat fpsleri görünce mantıksız geliyor. Monitör de dahil 62.000TL sistem sizce nasıl ? Psu üzer mi ? 750 yeter gibi ama yorumlarınızı bekliyorum...
  12. E

Huawei Watch GT 2 uygulama yükleme

GT 2 pro cihazında bu özellik var galiba GT 2'ye de gelecekti acaba geldi mi ?
Geri