Arama sonuçları: *

1. Bayrak Tutan Kedi

Çözüldü✓ Pc Pdf Word Png dosyalarını açmıyor donuyor

2 Senedir kullandığımız iş bilgisayarı bu şekilde davranmaya başladı. Bizim işimiz tamamen word ile şuan kitlenmiş durumda . Bilgisayar Lenovo 10M8S6QD00 serisi
  2. Bayrak Tutan Kedi

Bilgisayar pdf , word veya png açmıyor donuyor

2 senedir iş yeri için kullandığımız bilgisayarımızda geçenlerde fark ettiğim arada sırada pdf veya office uygulamalarını açmaya çalıştığımda , imleç o klasör için donuyor ve sürekli dönüyor. Bilgisayarın bir hız problemi yok eski değil. Diğer işlerimi çok rahat halledebiliyorum ancak pdfi veya...
  3. Bayrak Tutan Kedi

Laptop klavyesinin tuşu çıktı

Kyk da kalıyorum arkadaşım klavyenin üzerine bir şey düşürdü geri gelip bakınca tuşu böyle çıkmış gördüm ne yapabilirim kendim takabilirmiyin
  4. Bayrak Tutan Kedi

Ajazz AJ159 temuda stoklarda

Çok konuşulan maus tekrar stoklarda ancak vergi dahil 1680 tl ye geliyor sizce mantıklı mı almak
  5. Bayrak Tutan Kedi

Temudan 1650 tl lik alışveriş

Merhabalar temudan 5 adet ürün aldım 1650 tl ye ücret gümrükte sorun yaratır mı bir de yanlışlıkla sipariş oluşturdum 900 tl lik onu direkt iptal ettim kaç günde yatıyor.
  6. Bayrak Tutan Kedi

1-1,5 M arası SUV aile aracı

Arkadaşlar arabalardan hiç anlamıyorum ve babam çalıştığı için araba araştırma kısmını benim üzerime atıyor ancak ne araştıracağımı nasıl bakacağımı bilmiyorum tahmini bütçemir 1 ile 1,5 m arası sıfır mı yoksa ikinci el mi almak mantıklı olur suv araç arıyoruz ancak bakmaya nereden başlayacağımı...
  7. Bayrak Tutan Kedi

Bilgisayarımdaki dosyayı silemiyorum

Bilgisayarda böyle bir dosya bulunuyor ancak adını da değiştiremiyorum silemiyorum da fikri olan var mı
  8. Bayrak Tutan Kedi

Üniversite ve Oyun için klavye

Üniversitede kullanacağım için %60 bi klavye olmasını istiyorum . Bu klavyeyi çoğu yerde gördüm sizce iş görür mü. https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-red-switch-beyaz?_pos=8&_sid=9f290b9a0&_ss=r
  9. Bayrak Tutan Kedi

Ana kartıma ve işlemcime uyan ekran kartı önerisi

Ekran kartım geçen aylarda fosayı çekti (sanırım). Pc ye güç verdikten 1 dk sonra kendini kapatıyor. Mavi ekran bile vermiyor ve reset atmıyor siyah ekran olarak kalıyor. Ekran kartım sorunluydu bende sorunun o olacağını düşündüğüm için işlemcime ve anakartıma uyan bir ekran kartı arıyorum...
  10. Bayrak Tutan Kedi

Yardım Acer Nitro 16 takılma sorunu

3 gün önce Acer nitro 16 laptopum geldi. Bütün driverlerini kurdum temiz kurulum yaptım. Oyunlarda performansı iyi LOL de 240 fps alıyor . Ancak az önce işim çıktı bi yere gidip geldim. Geldiğimde kendisini uykuya almış . Açtım oyuna girdim ve aşırı derecede takılmaya başladı tüm oyunlarda...
  11. Bayrak Tutan Kedi

Yardım Bu bilgisayarı alıcam ancak ram özelliklerini nasıl öğrenebilirim.

Bir sürü laptop baktıktan sonra artık karar verdim acer nitro 16 alıcam ürün linki ise bu https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-r08s-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-16-fhd-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlley-002-p-HBCV00005CJIS3?magaza=Hepsiburada Ancak sorun...
  12. Bayrak Tutan Kedi

Yardım Prime indirimlerindeki şu ikisi arasından hangisini seçmeliyim sizce

Prime indirimeri de başlamışken 40000 e yakın bir laptop almak istiyordum. Bu ikisi gözüme takıldı ancak ikisinin de birbirinden güzel özellikleri var. Bir sürü victus modeli var ancak ben ekranın sRGB sinin %100 olmasını istediğim için bu 2 modeli seçtim sizce hangisi ya da başka...
  13. Bayrak Tutan Kedi

Yardım Sarı siteden alışveriş yapıcam ancak aklımda soru var

Sarı siteden bilgisayar alıcam satıcı ilanı 500e düşürücem pc gelince geri kalanını havale yaparsın diyor . Bu bana çok mantıklı geliyor ancak satıcı burda kendisini tehlikeye atmıyor mu ya da beni tehlikeye sokan durum var mı yardımcı olurmusunuz.
  14. Bayrak Tutan Kedi

Bu yaptıkları suç değil mi??

Geçenlerde acer nitro 16 sipariş ettim büyük heyecanla bu günü bekledim. Kargoyu açtığımda güvenlik bandının açık olduğunu gördüm. Bilgisayarı açtım ve bildiğin kullanılmış pc göndermişler. Pc tozluydu üzerinde tozlar vardı ama onu dert etmedim . Freedos olması gereken laptop içinde w11 ile...
  15. Bayrak Tutan Kedi

Çözüldü✓ Acer Nitro 16 AN16-41 Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-r08s-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-16-fhd-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlley-002-p-HBCV00005CJIS3?magaza=BAYKU%C5%9E%20POSTASI bu bilgisayarı 3 saat içinde alıcam yani buna karar verdim sizce almalımıyım
  16. Bayrak Tutan Kedi

ACER NITRO 16 ALINIR MI

Uzun zamandır laptop arayışındayım . Bana uzun süre eşlik edecek sıkıntı yapmayacak bi laptop arıyordum. Araştırdığımda bu bilgisayarı çok övdüklerini gördüm. Normalde bütçemin biraz üstünde ama değer ise bi kaç saat içerisinde almayı düşünüyorum...
  17. Bayrak Tutan Kedi

Bu sistem sizce nasıl bütçemi biraz esnetebilirim

Bu pc bütçeme uygun ve sanırım sistem olarak da yüksek ancak bütçemi biraz genişletebilirim önerilerinize açığım...
  18. Bayrak Tutan Kedi

30000 TL Civarı 4060'lı sistem önerisi

Elimdeki masaüstü bilgisayarım artık bozuldu 10 dk bir kapanmaya başladı. Bende yeni bir laptop almak istiyorum üniversiteye de götürüp kullanabilmek için uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Bütçem 30000 ancak 35000 e kadar esnetebilirim. Genel olarak hikayeli oyunlar ve lol cs gibi oyunlar...
  19. Bayrak Tutan Kedi

Havalar Çok Sıcak, Neyle Çözebilirim?

Yaşadığım bölge akşamları dahi sıcak ve klima taktıracak param yok , geçen günlerde burada Temu ile alakalı gönderiyi incelerken temuda satılan suyla çalışan küçük vantilatörlerden gördüm. Alan deneyen ya da öneri vermek isteyen olursa seve seve dinlerim nolur bi çaresi olsun bu sıcağın
  20. Bayrak Tutan Kedi

Bilgisayarın sürekli mavi ekran vermesi

Bilgisayarım sürekli mavi erkan veriyor hatta bazen mavi ekran bile vermiyor şuan şanslıyım ki mavi ekran vermeden yazabiliyorum. Minidump dosyalarını bırakıyorum ek olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Geri