Arama sonuçları: *

• Users: the_m4mi_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. the_m4mi_

Yardım Yardım!! Anakartta Sorun mu Var sizce ?

parçaları uzun uzun yazmama gerek yok resimlerini ekledim. Kasayı ilk topladığımda sorun yoktu ama daha sonrasında 2-3 hafta içinde ilk olarak rgb leri gitti şimdi de rgbler komple yok ve fanların yarısı çalışmıyor. Topladığım abiyle konuştum hatta verdim anakartta sorun var pcıe 3 olacak dedi...
  2. the_m4mi_

Xpg Summeoner - klavye ses sorunum var? Ne yapmam lazım.

Merhabalar xpg summeoner klavyem var başlıkta da gördüğünüz gibi. Klavyeyi alalı max2-3 ay olmuştur lakin son zamanda farkettim sıfır tuşu da bu ses geliyor. Mekaniğinde sorun yok ama ses rahatsız edici gibi. Ne yapmam lazım sizce ? Videonun linki ; https://streamable.com/s5llid
  3. the_m4mi_

Sözleşmeli Subaylık Hakkkında Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilir mi ?

Merhabalar şuan ilk mezun senemdeyim ve sayısalım. bu sene 4 yıllık bir yeri tercih edip ilerde kesin olarak tecrübe açısından askeriyeyi istiyorum. hatta amacımda batı da değil daha çok doğuda ve yurt dışında görev yapmayı istiyorum. şuanda aklımda sözleşmeli subaylık var sizce mantıklı mıdır...
  4. the_m4mi_

Bursada Olup pc İçin Yardım Edebilecek Biri Varmıdır ?

kasam gamepower warcry ilk topladığımda sorun yoktu lakin 2-3 gün sonra rgb fan yanmadı ve dönmedi fanlar. Anakartta beyaz ışık yanıyor sonra kapanıyor. Dün fan kontrolcüsünü değiştirdim sabit yeşil rgb yandı sonra rgb kapandı ve fanlar çalışmaya başladı yani kısacası bilen bi abim yardımcı...
  5. the_m4mi_

Min 750w Psu Öneri !!

Bütçe: max 4k Merhabalar şuan kullndığım high power 750w psu modüler değil. Bu yüzden tam modüler almayı düşünüyorum. Parçalarım; -gamepower warcry -red devil rx6700xt -msi b550 gaming plus - r5 5600 - msi mag coreliquid 360r v2 Şuanda direkt montajını yapacağım alacağım psunun ileride ise...
  6. the_m4mi_

Gamepower warcry RGB fanları Yanmıyor.

Merhabalar değerli dostlarım, bilgisayarımı yeni topladım 1-2 hafta oluyor. 2-3 gün oynadığımda rgb fanlarda sıkıntı yok lakin son 1 haftadır rgb fanları dönmüyor ve ışık çıkmıyor. Kasa gamepower warcry , anakart msi b550 gaming plus. ? 1703542129 Sorun nerde olabilir tam olarak
  7. the_m4mi_

Bilgisayarı Topladım Rgb Kontrolü Ve Driver Kontrolü Için Neler Yüklemeliyim?

Merhabalar, İlk pc mi toplamış bulunmaktayım. 1-2 değişiklik yapılacak elbette parçalar ; -red devil rx6700xt - r5 5600 - msi b550 gaming plus -samsung 970 evo plus 1tb - corsair vengence rgb pro 2*8 - msi coreliquid 360r v2 -gamepower warcry Sorum şudur abilerim kardeşlerim. Rgb çoğunluk...
  8. the_m4mi_

Yardım Ryzen5 5600 ve Msi Coreliquid 360r v2

Merhabalar soğutucuyu bağlayamadık işlemciye içinden am4 parça çıkmadı belki çıkmıyordur. Nasıl yapabiliriz bilen varsa allah rızası için yardım etsin
  9. the_m4mi_

Samsung 970 Evo Plus 1 Tb alınır mı??

Merhabalar bu ssd oyun için alınır mı? soruyorum çünkü aldım umarım yanılmamışımdır:)
  10. the_m4mi_

Kulak Ağrıtmayan Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Merhabalar , ilk kulak üstü oyuncu kulaklığı alacağım.internete baktığımda gamepower kizaru modelini beğendim. Bi ara int cafedeyken gamepowerın bi modelini taktım 2 saat sonra kulağım ağrısından geberiyordum. Ağrı yapmayacak kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat max 1500 civarı
  11. the_m4mi_

Evkurdan Taksitle Monitör Almayı Düşünüyorum Sizce?

Merhabalar, Evkurdan Taksitle msi 27” monitör almayı düşünüyorum. Babamın yanında çalıştığım için aylık ödeme yaparım rahat rahat. Yaş 18 . Alan Varmı hiç bi sıkıntı yaşayan vs çünkü internetten mağaza yorumlarında bir ton şikayet var . Bi sıkıntı olursa hiç bulaşmayayım
  12. the_m4mi_

Gamepower Ogre VS XPG Summoner

merhabalar ilk mekanik klavyemi alacağım. Aradığım Özellikler ; yumuşak Bilek Desteği Rgb Kablolu. Şuan aradığım tarzda bu iki model bulabildim hangisi alınır sizce
  13. the_m4mi_

İphone Kişi Posterim Gözükmüyor

Merhabalar iphone 14 pro max kullanıyorum ios 17.1.1 e güncellememiştim. Arkadaşım aradığında kişi posteri çıkıyordu. Ben de ayarladım aradığımda çıkmadı güncelledim aradım çıkmadı bir türlü kişi posterimi çıkartmadı bileniniz varmıdır?
  14. the_m4mi_

Sistemi Toplamamda Yardım Edin Allah Aşkına !

Merhabalar beyler bayanlar , Şuan aldığım parçalar bunlar - GamePower Warcry - Msi masterliquid 360v2 idi sanırsam - Red Devil Rx 6700xt 12gb - 750 w +80 gold highpower psu - Corsair Vengence Pro RGB 2*8 3600 mhz Ram Arkadaşlarım şimdi benim sıkıntım hangi modeli ve markayı alacağımdan...
  15. the_m4mi_

Toplama Bilgisayar Için Parça Tavsiyesi

merhabalar saygıdeğer arkadaşlar, bana öncelik olarak en iyi b550m bandında anakart tavsiyesi lazım. ekran kartım rx6600 ileride 6700 veya 3070-3080 modellerlerine yükselteceğim. işlemcim r5 5600 , ssd olarak da tavsiye istiyoru f/p olarak 1 tb güzel olur. ram de 2*8 corsair rgb 260mhz ram...
  16. the_m4mi_

2.el RTX 3060 sistem alırken nelere dikkat etmeliyim?

Merhabalar, 18 yaşındayım ve allaha şükür ilk bilgisayarımı alacağım o da kendim çalışarak zar zor biriktirdik. Tavsiyelerinize , yardımlarınıza ihtiyacım var. Sıfır Sistemler bütçeyi aşıyor (12-15k bütçem var ). Genelde hikayeli ve üst seviye oyunlar severim , oynarım. Sizce rtx 3060 lı 2.el...
  17. the_m4mi_

Yardım Ssd ye nasıl bakabilirim ? Yardım!!

Merhabalar saygıdeğer arkadaşlarım bugün asus un ikinci el laptopunu aldım adam 128gb ssd taktım dedi fiyatı uygun temizdi aldım direkt işin kısası nereden bakabilirim bu ssd nin boyutuna bir türlü bulamadım kurcaladım sabahtan beri😅😅yardımcı olandan allah razı olsun şimdiden 1663960207 Bilen...
  18. the_m4mi_

Yardım Display Port Almam Lazım!

Merhabalar , Asus Tuf Vg249q Modelini 2.el aldım . içinde hdmi var fakat dp yok almak istiyorum ama dandik mi kaliteli mi bilemiyorum alan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Fazla pahalı olmasın f/p olsun .
  19. the_m4mi_

Yardım Asus Vg249q Tavsiye Edermisiniz?

Arkadaşlar 2.el monitör alacağım karşıma bu çıktı 2200 e anlaştık yarın buluşacağız , elden alacağım. Sizce iyi mi? kötümü ? Model Asus TUF VG249Q 1663430346 Bir sorunu kusuru yok
  20. the_m4mi_

Yardım ACİL 2.El Laptop Nasıl?

Arkadaşlar bütçem max. 2,5 lise sondayım bu yüzden ders film fazla oyun oynamam zaten laptop alacağım 2. El bu nasıl en son 2.5 dedi Alayım mı? Asus X550CA Dizüstü Bilgisayar İlan No: 1041898020...
Geri