Arama sonuçları: *

1. E

Razer BlackShark V2 Pro (2023) Alınır Mı ?

Merhabalar eski kulaklığım kırıldığı için yenisini almak istiyorum. Karşıma çok fazla Razer BlackShark V2 Pro çıkıyor sizce almaya değermi ? Değmezse alabilinecek başka aynı bütce civarında kulaklık önerirseniz sevinirim.
  2. E

4070 Ti sistem CS2 takılıyor ve maç sonuna doğru kapanıyor

CS2 oynarken arada bir takılmalar giriyor 5 6 round da bir ve bazen de maç sonuna doğru tamamen donuyor ardından 1 dkka falan butun PC 1 FPS oluyor. Metni yazarken tekrardan dondu maçta olmama gerek kalmadığını fark ettim. Başka hiçbir oyunda falan olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  3. E

Yardım Cs2 Girdi Otomasyonu Hatası

Merhabalar Cs2 de girdi otomasyonu hatası alıyorum. Oyunda bir anda lobiye atıyor ve bu bir maç içinde 2 3 defa oluyor. Snap tap ile alakası olabilirmi ? Yardımcı olursanız sevinirim. Klavyem: Razer Huntsman V3 pro
  4. E

Çözüldü✓ Mouse 8000hz fps sorunu

İyi akşamlar herkese, Bazı oyunlarda örnek olarak Cyberpunk2077 ve Fortnite da 8000 hz da oynanmıcak derecede drop oluşuyor fakat 2000 hz yada 4000 hz aldığımda sorun ortadan kalkıyor. İnternetden biraz araştırdım bunun sebebi işlemciye çok fazla yük binmesi diyorlar. Bu doğrumu doğruysa bir...
  5. E

FPS oyunları için mouse pad tavsiyesi

Yaklaşık 3 senedir aynı mousepadi kullanıyorum ve artık performans açısından ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Bu nedenle yeni bir mouse pad arayışındayım. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum, bu yüzden hassasiyet ve kayganlık benim için oldukça önemli. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür...
  6. E

Ryzen 7 9800x3D mi Ryzen 9 9950X mi alınmalı?

Şu anda sistemimde Intel i9 9900KS kullanıyorum, ancak RTX 5000 serisi ekran kartına geçeceğim ve artık nesil olarak da geride kaldığı için işlemci ve diğer parçalarımı yeniliyeceğim. Sistemim oyun ağırlıklı kullanılacak. İki işlemci arasında kararsız kaldım: Ryzen 7 9800x3D. Ryzen 9 9950X...
  7. E

Çözüldü✓ İ9-9900KS Hala İyi mi ?

i9-9900KS hala kullanılabilir mi? Kullanılırsa hangi kartlarda darboğaz yapmaz bu bilgilere ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
  8. E

Çözüldü✓ 4070 TI 9900KS darboğaz yapar mı ?

3090 dan 4070 ti a geçeceğim fakat sistemim darboğaz olur mu olmaz mı bilemiyorum işlemcim 9900ks , 4070ti a geçmek mantıklı olur mu ve sistem darboğaz olur mu yardımcı olursanız sevinirim ?
  9. E

Yurt dışında Sıkıntısız kullanabileceğim iptv önerisi

Merhabalar öncelikle Yurt dışında kullanabileceğim bir iptv sağlayıcısı arıyorum. Birkaç defa almıştım fakat pek memnun kalmadım bilen daha öncesinde kullanmış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  10. E

Veri kaybı olmadan Windows 11 Pro dan SL'ye dönülebilirmi ?

Merhabalar sorum şu şekildedir veri kaybı olmadan Windows sürümümü nasıl düşürebilirim.
  11. E

Çözüldü✓ F/P oyuncu kulaklığı tavsiyesi

700 TL bütçe ile alınabilecek en mantıklı oyuncu kulaklığı sizce nedir
  12. E

PC Özelliklerim yetmesine rağmen rdr2 en düşük ayarlarda 18 19 fps alıyor

PC Özelliklerim yetmesine rağme rdr2 en düşük ayarlarda 18 19 fps alıyor 16Gb ramim var 3050 ti var diğer oyunları düzgün oynatırken bi rdr2 de sıkıntı çıkıyor
Geri