Arama sonuçları: *

1. H

APU SİSTEM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Sistemde ryzen 5 5600g işlemci Gigabyte b550 gaming XVII Anakart Mld m300 M2 ssd Fsp hyper 600w güç kaynağı mevcut Daha önce Rx 5700 ekran kartı takılıydi sorunsuz çalışıyordu Ekran kartını sattim 1 gün oluyor anakarttan görüntü alıyordum gene sorun yoktu şuan yeni bir harddisk taktım 1.5tb...
  2. H

2. monitör görüntü gelmeme sorunu

çift monitör kullanıyorum ana monitör düzgün çalışıyor ancak 2. monitör görüntü vermiyor win+p yapınca yinele veya uzat moduna alamıyorum 'sadece bilgisayar ekranı' modundan çıkmıyor bu modda takılı kaldı ne yapmalıyım acil yardım pls?
  3. H

PC HARDDİSK İ ALGILIYOR AMA KULLANAMIYORUM

Arkadaşlar pc ye format attım format esnasında harddiski ve ssd yi biçimlendirip ssd ye windows 10 kurulumu yaptım ancak kurulum tamamlandıktan sonra pc de sadece ssd gözüküyor yerel disk c var sadece aygıt yöneticisinde harddisk gözüküyor ama yerel disk d olarak karşıma çıkmıyor hiçbir şekilde...
  4. H

3000 TL' ye hangi ekran kartları alınabilir?

2.500 - 3000₺ Bütçem var ikinci el hangi ekran kartını alabilirim bulabilirim ben Rx 5700xt bakıyorum?
  5. H

gigabyte b550 gaming x v2 için rüfusta hangi ayarları seçmeliyim?

selamün aleyküm hocalarım parça parça yeni bir sistem aldım bugün tüm parçaların siparişini verdim. parçalar geldiğinde pc yi topladıktan sonra windows yüklemek için flash belleğe windows 10 yazdıracağım ama rüfusta hangi ayarları seçmem gerekli mbr,gpt,legacy hangisini seçmeliyim? sistemim...
  6. H

AMD vs Nvidia hangisini tercih etmeliyim?

12k bütçem var ve 12 k ya ryzen 5 5600 RX6600 ekran kartlı sistem alabiliyorum. Ama bu sistemde hem oyun oynicam hem video kaydı alıp render yapabilcem tabi ufak renderler sizce bu sistemimi alsam veya 5600g apu sistem alıp sonradan Nvidia Ekran kartı mı alsam en az 3060 olck?
  7. H

wordpress tema ekliyorum ancak temanın üst kısmı sitede gözükmüyor

bu şekilde üst kısım gözükmüyor yarrdımcı olunuz
  8. H

windows 10 mikrofon çalışmama sorunu

mikrofon taktığımda algılıyor fakat ses çıkmıyor aşağıdaki görseldeki gibi ses düzeyi hiçbir şekilde çalışmıyor obs ve discorddada ses düzeyi oynamıyor kulak üstü kulaklık mikrofonu kullanıyorum acaba kulaklıktamı sorun var diye yaka mikrofonu ile denedim ondada aynısı oldu çözüm bekliyorum...
  9. H

Yeni ssd taktıktan sonra disk hatası

Yeni ssd aldım 128 GB normalde 465 GB harddisk var aldığım ssd yi sata 3 e taktım harddisk sata 2 de takılı ama ssd yi taktıktan sonra Disk hataları öneriliyor bu bir saatten fazla sürebilir diye haya veriyor bekleyişi napmaliyim.
  10. H

1300₺ Ye Gigabyte gtx 1050 2 gb

Gigabyte gtx 1050 2 GB Tek sorunu hdmi girişi sorunluymuş resimlerdede belirtmiş üzerinde çizik vb. bir şey yok ben VGA ile kullanacağım zaten 1300₺ ye alıcağım sizce alınır mı?? İ5 3470 İle kullanacağım sizce alınır mı? veya 1300-1500₺ bandında daha iyisi varmıdır?
  11. H

Çözüldü✓ 3 Yıllık rx 580 pulse 8 GB Ekran Kartı Alınır mı?

2000₺ Ye 3 yıl kullanılmış Kutulu Faturalı Cd li Sapphire Radeon Rx 580 Pulse 8GB Alınır mı ? Üniversite Öğrencisi ilana çıkarmış sizce alınır ı? Veya 2-3000₺ civarı daha iyi 2. El ekran kartı bulabilirmiyim?
  12. H

amd ekran kartı hata veriyor

oyun oynarken veya internette gezerken bi anda siyah ekran verip 2-3 saniye sonra bu tür hatalar veriyor. sistem yeni dah 3 haftalık gpu r7 240 cpu i5-3470 turbox h61 anakart 8 gb ram 500w psu hata verdiği oyunlar gta 5, valorant, ets2, beamng, gta 4 vb.
  13. H

AMD Ryzen 5 3600 İşlemci Yanına Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Amd Ryzen 5 3600 İşlemci ile darboğaz yapmayacak, Fiyat Performans Ekran Kartı Lazım Ama Hangi Ekran Kartını Seçmeliyim
Geri