Arama sonuçları: *

• Users: Amcaniz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Öneri Yayın için hangisini alıyım ?

Cümleten Selamın Aleyküm, şu an kullandığım bilgisayardan hem yayın hem oyun oynayınca çok az problem oluyor. epey bir video izledim "obs ndi plugin" diye bir şeyle karşılaştım. İkinci kasamda ekran kartı yok işlemcimde "intel 12100F" olduğu için anakarttaki vga ve hdmi çıkışana izin vermiyor...
  2. A

Sistem Yükseltme Intel'den AMD'ye geçiş için yardımcı olur musunuz ?

merhaba arkadaşlar, bir tavsiye üzerine amd'ye işlemcisine geçtim. Dün akşam indirimde yakaladığım bir anakartı satın aldım. aşağıda linki paylaşacağım. ddr4 yazdığı için aldım. Benim de şu an bilgisayarımın özelliklerini aşağıya ekliyorum. Ekstra işlemci,ram ve sıvı soğutma alacağım onları da...
  3. A

Çözüldü✓ Yardımlarınız lazım!!! Hangi işlemci, Hangi ram?

Merhabalar herkese, Bilgisayarım yayın yaparken aynı zamanda kayıtta aldığım için çoğunlukla zorluyor epey bi sağlam şekilde kasıyor, oynadığım oyundaki sesle beraber bir kasma oluyor ve bu kasma bilgisayarı kitliyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Zamanında buranın sayesinde almıştım şimdi de...
  4. A

Çözüldü✓ Hangi sistemi almalıyım yardımcı olur musunuz ?

Arkaşlar herkese selamın aleyküm şuan yoldayım ve kadıköy itopya ya doğru yola çıktım. Dün o güzelim sistemi kaçırınca biraz üzüldüm bende üzerine biraz daha para koyup sistem hazırladım. Sizce bu 5 sistemden hangisini almalıyım hepsi birbirine eş değer. Video işleri ile uğraşıyorum adobe...
Geri