Arama sonuçları: *

1. İ

Battlefield 4 xbox game pass

xbox game pass ile battlefield 4 premium edition indirdim. Dlc indirmedim bu arada. Oyun açılırken repair your game tarzı bir uyarı veriyor ne yapmam gerek ?
  2. İ

Apu işlemciye ayrılan bellek

Selam arkadaşlar herkese iyi günler. Ben ekran kartı aldım rx6400 önceden de apu kullanıyordum sistemimi. Ryzen 3 2200g. Şuan şöyle bir sorunum var, 16 gb ramim var fakat sadece 13,9 gb gösteriyor kalan kısmı donanıma ayrılmış diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olan herkese teşekkür...
  3. İ

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat ben ürünü 1 yıl önce aldım. Ayrıca günde ortalama 9 saat falan açık kaldı bilgisayar. Bu değerler ne anlama geliyor ? 1667164084 Sağlık durumu iyi
  4. İ

Siyasi oyun önerisi

Mobilde seçim oyunu 2 var o tarz bir oyun lazım varsa öneriye açığım.
  5. İ

Çözüldü✓ Amazon LULUBUY S.A.R.L güvenilir mi ?

Başlıkta duruyor soru.
  6. İ

910 tl bütçe modem önerisi

Bütçeyi biraz aşabilir. Evin duvarları kalın ve sinyal benim odama gelemeyebiliyor güzel bir modem lazım. Bütçeyi biraz aşabilir.
  7. İ

QoS için bilgisayar programı

Tenda v12 ac 1200 modeli bir modemim var modem gayet güzel fakat QoS özelliği olmadığı için evde biri maç vb. video izlemeye başlayınca benim internet mahvoluyor. Mobil ve pc için internet kısıtlayacak bir program var mı ?
  8. İ

Wifi adaptörü arıyorum

Wifi adaptörü arıyorum. Konu başlığı olmadığı için modem/router başlığını koydum kusuruma bakmayın. Maks. 250 tl bütçem var ona göre bir şeyler lazım 5ghz desteklemesi lazım. 1659907161 İnternet yayıcı da olur ethernetle bağlanan vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  9. İ

Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router modem olarak kullanabilir miyim?

Zyxel modemim var modelini unuttum ama baya eski bir modem. İnternet paketim 100 mb destekliyor fakat ben maksimum 40 alabiliyorum. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-router-ax1800-wi-fi-6-router-2-4ghz-5ghz-1775mbps-p-HBV000014V9G0 diyelim ki bunu aldım. Modem olarak kullanabilir miyim ...
  10. İ

Quick Cpu'da hangi ayarları önerirsiniz

Quick cpu'da ayar yapmak istiyorum apu sistemim var hem çok ısınmasın hem de çok yüklenmesin işlemciye oyunlarda fps arttırmak için ana ayarlar bu şekilde. Ne önerirsiniz ? 1659635642 Fps arttırır mı bu uygulama emin olamadım
  11. İ

Taksit hakkında birkaç soru

Taksitle bir ekran kartı almak istiyorum.(rx 6400) Şimdi bu ekran kartına aylık 243 (12 ay) ödemem gerekiyor. Mesela ürünün fiyatı 200 lira arttı. Benim ödeyeceğim miktar değişir mi ?
  12. İ

Çözüldü✓ USB hatası Windows kuramiyorum

Pcye format atacaktım bu hatayı veriyor windowsu da sildi gerçi. Yani PC açılmıyor Kurtarma pcnizin aygitinizin onarılması gerekiyor gerekli bir dosya olmadığından veya hata içerdiğinden işletim sistemi kurulamadı hata bu
  13. İ

Valorant kafayı yedi

Valoranta giremiyorum her oyuna girdiğimde ya val 9 ya val 51 o tarz hatalar arıyorum ve bu yeni olmaya başladı ne yaparsam yapayım tekrar aynıları oluyor.
  14. İ

Powercolor rx 6400 nasıl bir kart?

siburada.com/powercolor-amd-radeon-rx6400-itx-4gb-64bit-pci-e-4-0-gddr6-ekran-karti-axrx-6400-4gbd6-dh-p-HBCV000026UHEZ Ekran kartına bu linkten ulaşabilirsiniz. Başlıktan da gördüğünüz üzere rx 6400 ekran kartını merak ettim fakat powercolor markası. Bütçem çok yüksek değil ya sapphire...
Geri