Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

🔥İndirim 4 Ay Ücretsiz Spotify Premium - Trendyol Plus

İlk kez Spotify Premium kullanacaklara özel kodu Trendyol Plus üyeleri ilgili sayfadan alabilirler.
  2. ilterisilteris55

Vodafone Pay Öldü o7 😔 - Alternatif Var Mı?

Vodafone Pay her alışverişte %10 geri ödeme kampanyası sona erdi. Mevcut sanal kart sağlayıcılar arasında bunun alternatifi var mı?
  3. ilterisilteris55

Yardım PUBG - Sis açınca PC donuyor (siyah ekran)

Merhaba, Acer Nitro 5 (4060-12700H) modelini kullanıyorum. Son zamanlarda PUBG oynarken sis bombası atınca ve içine girince aniden oyun donuyor ve siyah ekranda kalıyor. Bütün tuş kombinasyonlarını deniyorum ama masaüstüne hiçbir şekilde dönülmüyor. Son çare olarak power tuşundan PC'yi kapatmak...
  4. ilterisilteris55

Yardım Yan Binada Fiber Var (Başvuru Yapsam 🤔¿?)

Merhaba, Yan binamda fiber altyapı var. Türk Telekom'a başvuru yaparsam bizim apartmana da bağlarlar mı? Süreç ne kadar sürer? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. ilterisilteris55

Öneri Oyuncu Koltuğu - Hawk vs Xdrive 8K +/- Bütçe

Merhaba, 8K civarında bir koltuk arıyorum. Hawk ve Xdrive markaları fiyat olarak birbirine denk ve bütçeme uygun birkaç farklı model var. Hangi marka, hangi model tercih edilmeli, artıları eksileri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. ilterisilteris55

🔥Vodafone Her Gün 5 GB Hediye

Voleybol Milletler Ligi İstanbul etabı boyunca geçerli her gün günlük 5 GB internetinizi Yanımda uygulaması üzerinden alabilirsiniz.
  7. ilterisilteris55

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4064₺

2 gün önce siyahını aldım, kırmızı indirime girdi 🚬. Kaynak: Amazon
  8. ilterisilteris55

İşe Alım - Yetenek Testlerine Dair...

Merhaba, İşe alım süreçlerinde İngilizce testi ile beraber şirketler genel yetenek testi adında değişik testler gönderiyor. Birkaç tanesini tecrübe etme imkanım oldu ve bayağı zorlandım. Bundan dolayı da İngilizcem iyi olmasına rağmen sürece devam edemedim. Kendimi genel yetenek testleri...
  9. ilterisilteris55

Öneri Cloud 3 Kablolu - 2974₺ (Alınır Mı, Wireless Mı Beklemeliyim?)

Merhaba, Amazon'da Cloud 3 indirime girmiş. Bu fiyata alınır mı yoksa wireless modeli için indirim beklemek daha mı iyi olur? Kablolu alma niyetim çok fazla yok ama wireless fiyatları yüksek olduğu için kararsız kaldım. Yakın dönemde gerçekleşmesi beklenen Amazon fırsatları var mıdır? Not...
  10. ilterisilteris55

Çözüldü✓ SMS Infocomm Tecrübem (Acer)

Merhaba, Acer yetkili servisi SMS Infocomm ile ilgili tecrübemi paylaşmak istiyorum. RAM yükseltme ve aldığım macunun uygulanması için laptopumu 27 Aralık 2024'te gönderici ödemeli olarak kargoya (evet ben ödedim) verdim. 30 Aralık'ta ürün yetkili servis tarafından alındı. 31 Aralık'ta ise...
  11. ilterisilteris55

Yurtiçi Kargo - SİGORTASIZ Kargolama

Merhaba, Yurtiçi kargo ile bir ürün göndermek istediğinizde ürünü sigortasız olarak (yani ürünün başına taşımacılık esnasında bir şey gelirse sorumluluk kabul etmiyor) göndereceklerini söylüyorlar. Bu durum kargo şirketlerinin insafına mı bırakılmış yoksa konu ile ilgili kargo şirketlerini...
  12. ilterisilteris55

Bynogame Ödeme Hatası (Vodafone Pay)

Merhaba, Vodafone Pay kartım ile Bynogame'e para yüklemeye çalışırken sürekli bu hatayı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir sorun görünmüyor dedi. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  13. ilterisilteris55

Yardım SMS Infocomm Teknik Servisi Nasıl? (Acer/Asus)

Merhaba, Acer ve Asus'un Türkiye'deki yetkili servisi olan bu şirket ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Cihazını gönderenler herhangi bir sorun ile karşılaştı mı? Servisten memnun kaldınız mı? İnternette çok fazla olumsuz yorum var teknik servisle ilgili. Sizin tecrübeniz nedir bu konuda? (Ram...
  14. ilterisilteris55

🔥Vodafone Hediye 5/15/30 GB (1 Haftalık)

Edit: Yanımda uygulamasından alabilirsiniz.
  15. ilterisilteris55

Elimdeki Ayakkabıları Nereden Satabilirim?

Merhaba, Elimde yüklü miktarda ithal Nike (Jordan) ayakkabılar var. Bunları Dolap, Gardrops ve Shopier dışında nerelerde satabilirim?
  16. ilterisilteris55

Çözüldü✓ AULA F75 Türkçe Dizilim

Merhaba, Stok yakalayabilirsem bir tane de ben kapacağım milli klavyemizden ama şunu merak ediyorum. İ, Ö, Ü gibi harfler yok ama PC üzerinden Türkçe klavye yapıldığında sembolü olmasa bile o harfleri kullanabiliyoruz. Peki noktalama işaretlerinin olduğu yerlere Türkçe harfler taksam...
  17. ilterisilteris55

Yardım 🆘🚨Acer Nitro 5 Kullanıcıları, Destek!

Merhaba, Yeni aldığım Nitro 5 fanlarından fan sesi haricinde böyle ıslık gibi tiz bir ses geliyor. Bu sizde de olan bir durum mu yoksa bana mı böyle denk geldi? (Ses coil whine değil bu arada.) (Duruma göre ürün değişimi yaptırabilirim.) Ses...
  18. ilterisilteris55

Yardım Acer Nitro 5 İNANILMAZ FAN SESİ - İADE?

Merhaba, Kasım indirimlerinde Amazon'da Acer Nitro 5 33 bin liraya düşmüştü. Kuponla vs. 32 bine geldi. Ürünü aldım, win11 kurdum, tüm sürücülerini güncelledim ve oyun (PUBG) indirdim. Performans modunda fanlar inanılmaz ses yapıyor yok böyle bir ses. Fanlar 7500 RPM'de dönüyor. (Ortalama...
  19. ilterisilteris55

🆘Flasha win11 atmak VS win10'u 11'e yükseltmek

Merhaba, Elimde win10 yüklü flash var. Yeni laptopumu win11 yapmak istiyorum. Win10 yükleyip 11'e yükseltmek ile direkt win11 yüklü flashtan yapmak arasında bir fark olur mu? Kapladığı alan bakımından GB farkı yapar mı?
  20. ilterisilteris55

Win10 Tüm Arka Plan İndirmelerini Kapatma

Merhaba, PC'yi açtığımda sürekli arka planda sistem indirmesi yapıyor. Görev yöneticisinden bunları tek tek kapatmak zorunda kalıyorum. Bağlandığım ağı "tarifeli ağ" olarak seçiyorum ama yine de bazen indirme yapmaya devam ediyor. Bunu tamamen toptan bir şekilde nasıl engelleyebilirim...
Geri