Arama sonuçları: *

1. LoudTigerTR

Yardım Monster laptop fps sorunu

Benim monster laptopum var sorun soyle ben guc seçeneklerinden 100 de yuz islemci yapinca alacagim fpsleri aliyorum fakat 1 dk icinde bu 3 de 1 ne dusuyor mesela valorantta 350 de 100 e filan dusuyorve gecikme oluyor gpu saat frekansi dusuyor ama ben bunu 98 filan yapinca hic bi sorun yok fakat...
  2. LoudTigerTR

Laptopta dusuk fps yardim edin lutfen

Merhaba size bur sorunumu dile getircem benim moster tulpar t7 v21.4 laptopum var icinde rtx 2080 super max q ve i7 10875 h islemcim var simdi ben dusuk fps sorunu yasiyorum güç seceneklerinden yüksek performansa alinca yuksek fps aliyorum ama her seyde cs go da bile ekran karti 100 de 100...
  3. LoudTigerTR

Yardim lazim laptopumda fps dusuklugu yaşıyorum

Simdi benim monster tulpar t7 v21.4 cihazim var bunda rtx 2080 super max q ve i7 10875 h islemci 32 gb ram var özelliklerim güçlü olmasina rağmen bir cok oyunda fpsem olması gerektiğinin yarısı kadar driverlar bios her sey guncel performans ayarları tam ben incelerken bir sey farkettim gpu 100...
  4. LoudTigerTR

Kaç FPS alır GTX 1660ti

Beyler Asus tuf a15 fx506 lu kaç FPS alır. Gtx1660ti ekran kartı var
  5. LoudTigerTR

Çözüldü✓ İkinci el gaming laptop satanlar yazsın

10-12 k aralığında en az 1660 ti li gaming laptop satan varsa yazsın
  6. LoudTigerTR

Sizce laptopda ayrı klavye almalımıyım

Metheaba Asus tuf a15 FX 506 lu laptopun var ayrı bi klavye almalımıyım yoksa klavyesi yeterli olurmu kaç yıl gider
Geri