Arama sonuçları: *

• Users: Swisones
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

5 günlük antreman programı önerisi GÜRAY AYDIN HİPERTROFY?

merhaba nerdeyse 1 senedir spor yapıyorum 3 ay önce 5 günlük spor yapmaya başladım hiç düzenli günleri olan bir antreman programım olmadı guray aydının bu programını buldum sizce nasıl antreman programı öneriniz varmı (Hareket hareket)
  2. S

Skinny fat'im ne yapmalıyım

Merhabalar öncelikle birkac aydır spora gidiyorum boyum 175 75kiloyum ortalama 20-24 yağ oranım var omuzlarım ve kolum pek iyi değil skinny fat im zayıf gibiyim ama bacak ve bel çevrem biraz yağlı bi yandan kilo alıp kas kütlesi eklemek istiyorum bir yandan zaten yağ oranım fazla ne yapmalıyım?
  3. S

Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak

Ramazanda oruçluyken kreatin kullanmak sıkıntı yaratırmı ozamana kreatin alıcamda verimi azalırmı oruçluyken su içmediğim için yardımcı olursanız sevinirim
  4. S

Kullandığım kreatin kan değerlerimde çıkarmı çıkıyorsa etkisi nezaman biter

Bu hafta kan tahlili olup kreatin başlamak istiyorum ailem bilmiyor 1 ay kullanıp bırakıcam bikaç ay sonra kan tahlilimde çıkarmı çıkıyorsa etkisi nezaman biter? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  5. S

A 34 ile A24 arasında 3k fark vermeye değer mi?

A 34 ile A24 arasında 3k fark var teknik olarak aşırı büyük farklar yok 2gb ram 2k video çekme gibi farklar var 3k vermeye değermi?
  6. S

9k bütçeye nasıl bir bilgisayar toplayabilirm yardımcı olur musunuz

9k bütçeye nasıl bir bilgisayar toplayabilirm yardımcı olur musunuz
Geri