Arama sonuçları: *

1. ESKİBİRDOST

Bannerlordda modlar çalışmıyor

selamın aleyküm rrane mod paketi indirdim vortex üzerinden hepsi kurulu çakışan dosya felanda yok ama en basit ulak yollaama veya ateşli oklar felan hiçbiri yok neden bide oyunu steamdan açarsam hata veriyor açılmıyor sadece vortex üzerinden giriyor bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi lütfen
  2. ESKİBİRDOST

15-20 k ya ince telefon önerisi

Annem için alacağım kibar küçük ince bir telefon lazım ekranı amoled veya oled olmalı bu bütçeye uygun hafif küçük bir telefon varmı acaba ne alabilirim kamerası ortalama bişe olsa yeter
  3. ESKİBİRDOST

2 k ya bu kulaklık alınır mı

Razer blackshark 2v x 2 k civarı bütçem var ve bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz daha iyi seçenek varmı yoksa bu okeymi kullanan felan varsa yardımcı olursanız sevinirim
  4. ESKİBİRDOST

Öneri 2-2.5 k civarına oyun için kulaklık lazım

CS felan oynuyorum Bluetoothlu felan olursa güzel olur olmazsa da can sağlığı diyelim ne önerebilirsiniz bu fiyatlara en iyi seçenekler neler acaba
  5. ESKİBİRDOST

1-1.5 kya kulaklık önerisi

Bu fiyatlara alabileceğim ortalama bir şey lazım ne önerebilirsiniz
  6. ESKİBİRDOST

Öneri Telefon için kulak üstü kulaklık önerisi

1k civarına fiyat performans telefonla kullanabileceğim kulak üstü kulaklık varmı öyle çok üst düzey bir şey istemiyorum işimi görsün yeter en fazla 1.2-1.3 e kadar çıkabilirim
  7. ESKİBİRDOST

Çözüldü✓ Son ay cayma bedeli ödedim yardımcı olacak varmı?

Aralık ayında Türk Telekomdan vodofone geçiş yaptım son ay olmasına rağmen 270 lira cayma bedeli ödedim müşteri hizmetleri ile görüştüğümde son güne kadar cayma bedelinin geçerli olduğunu söylüyor bunu. Hakkında bilgisi olan varmı çünkü aynı gün kuzenimide vodofonedan Türk Telekoma geçiş yaptı...
  8. ESKİBİRDOST

GTA 5 türkçe yamayla açılmıyor

gta 5 e open iv ve gta.tr üzerinden son sürüm türkçe yama kurulu çnceden açılıyordu bir süredir girmiyordum şuan açılmıyor düzgün başlatılamadı yazıyor ve hata verip açılmıyor open iv üzerinden türkçe yamayaı kapatınca sorunsuz bir şekilde açılıyor dosya doprulaması felanda yaptım kaldırıp...
  9. ESKİBİRDOST

Mafia 2 açılmıyor ???

Mafia 2 ye giriş yapıyorum bir tuşa basın diyor basıyorum oyun kapanıyor sorun ne acaba bilgisi olan varmı
  10. ESKİBİRDOST

Oyun oynarken ekran donup kalıyor

CS felan oynarken oyunun ortasında oyun bir anda dönüyorwve hiçbir şey yapamıyorum sadece bilgisayarı kapatıp açıyorum ve düzeliyor neden oluyor bu acaba bilen varmı
  11. ESKİBİRDOST

Fc 26 bilgisayarımda kasarmı

Intel arc 750 Intel 12100f var sistemde bilen biri yardımcı olabilirim oyunu alacağımda kasarsa oynayamam
  12. ESKİBİRDOST

Fanlardan farklı sesler geliyor

Fanlardanmı tam anlamışta değilim fakat bir cızırtı gibi bi ses geliyor 10 saniyede 1 biraz olup düşüyor ve sürekli böyle devam ediyor yardımcı olabilecek varmı
  13. ESKİBİRDOST

COUNTER-STRİKE 2 en fazla kaç seviye var

beyler bu benim 2. 40 levelim madalyamı geliştirmesem 80 seviye felan olabiliyormuyum 2026 tıda direk alsam veya alıp direk geliştirsem?
  14. ESKİBİRDOST

Öneri 1k civarına kulaklık önerisi

Kulaklığım bozuldu yeni bir tane alacağım fakat bütçe kısıtlı havitin fuxi 3 nü Önerdiler ondada ses kalitesinin bahsedildiği gibi olmadığını söyledikleri için ondan vazgeçtim bunun yerine ne alabilirim şuanlık gamepowerin kulaklıklarına bakıyorum ama bu fiyata en iyisi bu, bunu al...
  15. ESKİBİRDOST

It Takes Two oynamak için 2 kişininde almasımı lazım

selamın aleyküm a way out oynadık ve şimdi bunu oynıyacağız acaba 2 mizinde almasımı lazım yoksa tek kişinin alması yeterlimi çünkü a way out ta benim almam yeterli olmuştu bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
  16. ESKİBİRDOST

CS 30 FPS MAX ALIYORUM

İşlemci 12100f ekran kartı a750 CS DE OYUN OYNIYAMIYORUM RX 580 OLAN ARKADAŞIM 60 FPS VE ÜSTÜ ALIYOR BİRİ YARDIM EDEBİLİRMİ
  17. ESKİBİRDOST

❌İndirim Bitti! 1.150₺ Gamepower Aero Ultra (Kablosuz/ Bluetooth/2.4G) gaming oyuncu Kulaklık

https://app.hb.biz/v3Y1iViKWutu İncehesabı takip edince 50 liralık kupon veriyor onunla 1.150₺ oluyor bu fiyata kablosuz ve bütün cihazlar için kullanılan başka bir kulaklık yoktur heralde Lansmana özel fiyat olduğunu unutmayın!
  18. ESKİBİRDOST

Gamepower Aero Ultra alınır mı?

1200 liraya şuanda var bu fiyata bu kadar özellikli bir şey bulabileceğimi düşünmüyorum heleki Bluetoothlu aliyimmi ne dersiniz
  19. ESKİBİRDOST

Öneri Boykot olmayan şampuan önerisi

Boykot olmayan yağlı saçlar için hangi şampuanları önerebilirsiniz saçım çok yağlanıyorda benim sabah yikasam akşama tekrar yağlanmış oluyor önerebileceginiz etkili bir şey varsa memnun olurum
  20. ESKİBİRDOST

Öneri İşlemci sıcaklığı için uygulama önerisi

Selamın aleyküm işlemci sıcaklığım için bir uygulama lazım işlemcim 5600x AMD ryzen Master var fakat onun doğru gösterdiğini düşünmüyorum MSI afterburner var fakat oda ekran kartını gösteriyor basit kullanımlı ve daha doğru olan bir uygulama önerebilir misiniz rica etsem
Geri