Arama sonuçları: *

• Users: Endlessly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Önerileriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkürler🙏

Merhabalar Max 40k ya bir sistem arıyorum sadece kasaya 40k vericem. Cs2 gta5 lol tarzı oyunlar oynanacak. Tavsiye lerinizi bekler iyi günler dilerim.
  2. E

Arkadaşlar önerilerinize açığım.

Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim, playstation 4 slim 500 gb 8k fiyat çektiler alınır mı. Oyun kütüphanesi resimlerdeki gibidir. Değer mi o fiyata. Teşekkürler
  3. E

25K Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba yanımda taşıyabilmek için max 25-26k ya bir pc almayı düşünüyorum öneriniz ne olur. masaüstü var zaten seyahat ettiğim için yanımda götürmem lazım. gaming olur ise daha iyi olur şimdiden teşekkürler...
  4. E

Alırım bir hayırlı olsun arkadaşlar

https://www.incehesap.com/vok-chance-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60099/?hsu=373624,874497,373630,814340,1009410,917295 Şu sistemi aldım arkadaşlar yorumlarınızı ve görüşlerinizi merak ediyorum ilginiz için teşekkürler
  5. E

Çözüldü✓ İyi günler arkadaşlar önerilerinize açığım

İyi forumlar arkadaşlar, bana 20-30k bandında bir pc lazım. Gündelik oyunlarda valorant cs pubg gibi oyunları rahatlık ile oynatabilecek f/p bir sistem lazım. her türlü önerinize açığım. İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  6. E

Ekran bir anda kapanıp açılınca sistem kilitleniyor

İyi forumlar öncelikle, kullandığım bir masaüstü pc de şöyle bir sıkıntı var, ekran bir anda kapanıp açılıyor , bazen kapanıp açıldığında ise açık olan excel pdf gibi programlar donup kalıyor sonra pc ye restart atmam gerekiyor anca öyle düzeliyor benim şüphem ram den ama pc donanım parçalarının...
  7. E

word de sesi yazıya çevirme

Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim, word de sesli konuşmayı nasıl yazılı metine çevirebilirim(microsoft 365 yok crackli word)ek program ya da yapay zeka vs. olur.
  8. E

Öneri Drone önerebilir misiniz?

İyi günler, iyi forumlar dilerim bana f\p bir drone önerebilir misiniz rica etsem?
  9. E

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-glacier-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-python-ii-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-50909 Şu sistem hakkında yorumlarınız nedir arkadaşlar alınır mı monitör dahil falan bir de fiyatı makul mü, sıkıntı çıkartır mı ?
  10. E

Öneri İyi forumlar arkadaşlar önerilerinize açığım

Arkadaşlar bana max 13k ya film izletecek video falan izletecek ve depolama alanı olarak kullanabileceğim bir pc lazım. Ara sırada excel falan kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. E

Bluetoothlu kulaklık önerisi lazım

Hayırlı günler arkadaşlar sadece müzik ve ara sıra telefon görüşmesi yapacağım kulaklık önerir misinz. Günlük hayatta kullanılacak.
  12. E

Çözüldü✓ asus tuf gaming f15 bios sorunu

Arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese dün hepsiburada dan asus tuf gamıng f15 pc yi aldık windows kurmak için flashı takıyorum pc flahı görüyor lakin otomatik kuruluma geçmiyor, sürekli bios menüye atıyor sürekli nasıl bu sorunu çözerim sağ tarafta boot priority yazan yerde flahı görmesi lazım
  13. E

Çözüldü✓ Casper F600 pc için yardım

Arkadaşlar herkese iyi forumlar olsun, bende yaklaşık 6-7 yaşında bir laptop var(casper f600 i5 7200u 8 ram 2666mhz 1tb hdd gt940mx 2gb ekran kartı) şimdi bu laptoptu sadece valorant ve bir kaç office programı için kullanıyorum. valorantta geç açılma oyuna geç bağlanma ve ara sıra fps kaybı...
  14. E

PC laptop öneri 25k bandında

25k bandında acil pc önerisi gaming olabilirse tabi daha iyi olur hem gündelik işler office vs. hemde bir kaç oyun için
  15. E

Yardım Biraz acill kur yükselmeden

3k ya f/p monitör önerir misiniz?
  16. E

Yardım VDSL modem önerisi 300 TL bütçe

Yeni taşındığım yerde VDSL destekli alt yapı var ve kullanmak istiyorum lakin modem adsl destekli. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri