Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Ekran kartımdna görüntü alamıyorum

anakarttan görüntü alabiliyorum ama ekran kartından görüntü alamıyorum 2 adet kasada denedim gelmedi televizyonda denedim gene gelmedi tamirciye götürdüm ekran kartını tıık diye açıldı eve geldim gene açılmadı sebeb nedir gtx 750 ti kullanıyorum vga girişli
  2. E

50bin tl 2024 11bin km tvs jüpiter 125 iyi mi?

arkadaşlar aydında yaşıyorum 1 haftadir ilanları kontrol ediyom 11bin km tvs jüpiter alıcam 50 bin TL'ye iyi mi? sizce öneriniz varmı bakımları yetkili servisinde yapılmamış adam normal yaptırmış 2 binde 1
  3. E

Trafik sigortam ne kadar çıkar

merhaba arkadaşlar aydında oturuyom kuryelik yapmak için 125 cc tvs jüpiter almak istiyorum fakat trafik sigortam ne çıkar bilmiyorum ilk defa araç alıcam konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. E

Bu 2.el sistem alınır mı??

bu sistem alınır mı? fiyat 28500 diyo arkadaşlar ilk yüksek sistemim olucak emin olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler İşlemci : Amd Ryzen 5600 Stok Ana Kart: Asus Prime B550 MK Ram : Kingston Fury Beast 16 GB DDr4 Ekran Kartı : Asus Dual Radeon 6700XT 12 GB SSD : Kingston...
  5. E

A2 ehliyet var b içinn yazılı sınava girmem gerekiyomu

a2 ehliyetim var b ehliyet için yazılı sınava girmem gerekiyormu yoksa sadece direksyon sınavınamı giricem?
  6. E

Ekran kartımın vga girişi çalışmıyor

selam arkadaşlar gtx 750 ti ekran kartım var temizledikten sonra bilgisayarımı ekrana görüntü gelmemeye başladı vga dönüştürü kullanıyorum ama ekranıma görüntü gelmiyo anakarta taktıgımda kabloları görüntü geliyo sorunu çözemedim bi türlü ekran kartımmı arızalı ac aba
Geri