Arama sonuçları: *

• Users: SeaderS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SeaderS

Monitör Kolu Önerisi

200-300tl bandında beni idare edicek bir monitör kolu arıyorum. İstediğim gibi hareket ettirebilsem yeter.
  2. SeaderS

22K-26K Hazır Sistem Önerisi

22K-26K arasında hazır sistem arıyorum. Fp olsun, AMD veya RTX olması sıkıntı değil.(monitör dahil değil)
  3. SeaderS

Klavyem Temassızlık Yapıyor. Acil Yardım

Klavyem GameBooster G918 Red Switch. Ctrl tuşumda temassızlık var. Sebebi ne olabilir?
  4. SeaderS

Windows açılırken "Uzak masaüstü yapılandırması oturum açamadı" hatası

Bilgisayarı başlattığımda bu hata geliyor (uzak masaüstü yapılandırması oturum açamadı) ama bilgisayarım açılıyor ancak bazı uygulamalara, dosyalara ulaşamıyorum. Bunun çözümü nedir? Sıfırlamayı denedim ama olmadı. (Sıfırla tuşuna bastığımda donuyor)
  5. SeaderS

700-1000tl Mouse önerisi

Yeni mouse almak istiyorum. FPS oyunları oynuyorum. Aklımda olan model bu https://www.itopya.com/steelseries-aerox-3-2022-snow-rgb-kablosuz-gaming-mouse_u15063 Sizce alınır mı? daha iyileri var mı ? Önerilerinizi bekliyorum.
  6. SeaderS

700tl Mouse Önerisi ?

FPS oyunları için mouse arıyorum. Bütçem 700tl. HyperX Pulsefire Haste White düşünüyorum.
  7. SeaderS

Hyperx Pulsefire Haste Alınır Mı?

https://www.hepsiburada.com/hyperx-pulsefire-haste-oyun-faresi-ultra-hafif-59-g-petek-kasesi-altigen-tasarim-hyperflex-kablo-16-000-dpi-ye-kadar-6-programlanabilir-tus-p-HBCV00002ZPL2Y?magaza=BesTechBilisim Beyaz olanını almak istiyorum. Bide bu satıcı güvenilir mi ? bazı yerlerde 800tl , 700tl...
  8. SeaderS

YouTube'a Girememe Sorunu Düzeldi mi?

YouTube açıldı mı ? Ben hala giremiyorum telefonumdan YouTube'a girebiliyorum ama Bilgisayarımdan giremiyorum.
  9. SeaderS

Acil 500tl Mouse Önerisi

g300s kullanıyordum sol tıkı bozuldu arada tıklamıyor. Acil mouse lazım. Önerileriniz bekliyorum
  10. SeaderS

Her Renktte Olan Ölü Pixel

Ölü pixel testi yapıyorum ve her renkte olan bir ölü pixel var aynı yerde. Monitörü yeni aldım ve vatandan aldım.Vatan kabul eder mi ? garantisi var alalı 2 ay oldu.
  11. SeaderS

TurkNet int yavaşladı

Oyun oynuyordum MS 25 di bi anda 300 e sabitlendi int çok yavaşladı hiçbirşey yapamıyorum bunu sebebi ne olabilir hep böyle yapıyor bıktım artık. Lütfen yardımcı olun
  12. SeaderS

5000tl bütçeli işlemci

Yeni bir işlemci almak istiyorum bütçem 5k Amd olursa iyi olur. FPS oyunları oynuyorum (Valorant , Cs gibi)
  13. SeaderS

AOC 23,8" 24G2ZE 1 Ay kullanımda 3 Ölü Pixel oluştu

Vatandan 24G2ZE monitörünü 1 ay önce aldım aldığımda ölü pixel yoktu. Şimdi video izlerken ölü pixel fark ettim.1 yıl garantisi var. Garanti kapsamına girer mi? Ölü pixel rahatsız ediyor.Hemen hemen her renkde var.
  14. SeaderS

Beyaz Klavye Önerisi

1000tl aralığında Beyaz red switch klavye arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. SeaderS

1000tl Aralığında Beyaz Klavye

1000tl Aralığında beyaz klavye arıyorum.Red switch olursa daha güzel olur. Şimdiden teşekkürler. https://www.itopya.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-blue-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u13268 1200tl Ye bu klavye alınır mı daha iyileri var mı ?
  16. SeaderS

300tl Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

300Tl ye kulak üstü mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum.Çok acil lazım.
  17. SeaderS

Bilgisayarım Kulaklığımı Görmüyor

https://www.n11.com/urun/gamenote-h2016d-rgb-kulak-ustu-oyuncu-kulaklik-1688482?magaza=garajonline Bu kulaklığı aldım 15dk önce geldi ve bilgisayarıma taktım, çıkardım yeniden başlattım yinede kulaklığımı görmedi. Bunun sebebi ne olabilir
  18. SeaderS

Bilgisayar Oyun Önerisi

Oynucak oyun bulamıyorum ve çok sıkılıyorum. hikayeli fps oyunları çok seviyorum. Çok pahalı olmasın yeter.
  19. SeaderS

Acil Kulaklık Önerisi

YeniSistem topladım ve Kulaklığım yok 300tl bandında beni 1,1.5 yıl idare etsin yeter mikrofonlu olsun
  20. SeaderS

İnternet Durduk Yere Yavaşlıyor

Normalde 35 Download Alıyorum ama durduk yere 10 a düşüyor ve internet çok yavaşlıyor. Bunun sebebi ney nasıl çözebilirim. Bu sorundan bıktım artık.
Geri