Arama sonuçları: *

• Users: Eray2727
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Hangi RX 9070 XT Modeli Alınmalı

Başkıkta belirttiğim gibi hangi modeli alınır serin ve güçlü olan hangi modelidir hepsiburada satıcı olmak şartı ordan 9 taksit peşin alıcam ona göre aklımdaki modeli resim olarak atıyorum
  2. E

Yardım Bu İşlemci Değerleri Normal Mi ?

Ryzen 5 5600 için bir miktar overclok yaptım değeler sizce normalmi test yaklaşık 5 dkaika yaptım
  3. E

4K İps Oyun İçin Monitör Önerisi

4K Oyun için İps monitör arıyorum minumum 240 hz olması gerek desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
  4. E

Öneri Samsung G6 240 HZ Oled Monitörü Kaça Satmalıyım ?

Başlıkta bekirttiğim samsung monitörü kullanıyorum 7 ay filan oldu fakat tertemiz kusursuz bir monitör kaça satmalıyım sizce ?
  5. E

Ryzen 7 7800xd Rtx 3080 İçin Anakart ve Ram Önerisi

Başlıkta yazan gibi bu sisteme uygun anakart ve ram tavsiyesi alabilir miyim mümkünse anaakrt büyükm değil küçük boy olsun
  6. E

Bu yükseltme sizce mantıklımı ?

Beyler ryzen 5 5600 ve rtx 3080 ekran kartı kullanıyorum fakat işlemci yer yer yetmiyor kullanımlar yüzde 80 lere ulaşıyor ve işlemciyi değiştirmek istiyorum ama am5 de geçmek istemiyorum malum ram fiyatlarından dolayı ddr4 olarak kalmak istiyorum bundan dolayı intel i7 14700f ile maxsun b760...
  7. E

AM4 Anakart Önerisi Yapabilir Misiniz

Arkadaşlar sistemimdeki msi b550 gaming plus bozulması üzerine yeni bir anakart önerisi alabilir miyim bütçe çok sorun değil am5 sistene geçmiyeceğim için sağlam olsun yeterli gen 4.0 ve 4 adet ram slotu olması gerekyior
  8. E

**Steeseries/Logitech/Hyperx/Razer/Ses Kartı/İem Kullanım Ve Deneyim**

Öncelikle Arkadaşlar Merhaba Başlıktada Belirttiğim Gibi Çok Fazla Markanın Alt Segment Üst Segment Kulaklılarını Deneyimledim Ve Tecrübe Ettim Bunlar Hakkında Size Tecrübelerimi Deneyimlerimi ve Alacak Arkadaşlara Görüşlerimi Bildirmek İstedim Ne gibi Sorunlar Yaşadım Ne Gibi Kolaylıklar...
  9. E

Öneri 3000 TL 5000 TL Arası Ekran Kartı Öneri

Sistem Ryzen 3 3100 8x2 3000 mhz ram B450 anakart M2 ssd 500w 80 plus güç kaynagı Bu sisteme ideal kart nedir 3600 TL Sapphire 4 gb 6500 XT (SIFIR) 4000 TL MSİ 6 GB 1660 süper (22 AY GARANTİLİ) 5000 TL MSI 8 GB 2060 (20 AY GARANTİLİ) İkinci el garantili veya sıfır fark etmez öneriniz nedir...
Geri