Arama sonuçları: *

1. huginnmuninn

Öneri Uygun Fiyatlı Video Çekimlerinde Kullanılmak İçin Yaka Mikrofon Önerisi

Merhabalar, Bütçe düşünmedim ancak uygun fiyatları video/vlok gibi şeylerde kullanılması için yaka mikrofonu önerisi yapabilir misiniz ? Fiyat max 2000 olsun hadi. Altı üstü olabilir. Teşekkürler.
  2. huginnmuninn

Yardım Cratos Lite Gold 850W hk.

Merhabalar, Dün itibari ile Cratos Lite Gold 850W PSU kullanmaya başladım. Çokta bildiğim bir konu değil PSU. 3800 tl ye satın aldım. Gürültülü çalışmıyor. Sadece arada '' akıllı fan '' açarken, ( bu süre ortalama 10 dk da bir gibi ) , 1 saniyelik bir ara gaz gibi bir fan sesi geliyor ve...
  3. huginnmuninn

Çözüldü✓ RX9060XT çift fan mı üç fanlı mı ?

Merhabalar, RX9060XT almayı düşünüyorum 7500F ile kullanacağım. Kasa ve anakart ATX olacak. Ancak fiyatları birbirine yakın olduğun için soruyorum bilmediğim bir durum söz konusu mu acaba diye. Üç fanlı olan versiyonu mu almalıyım yoksa çift fanlı olanı mı ? Çok büyük farklar oluyor mu ? Tabi...
  4. huginnmuninn

Çözüldü✓ Hangi Anakartı Almalıyım ?

Merhabalar. Öncelikli soru işaretlerimden birisi, kasayı ATX alacağım muhtemelen ama anakart mATX olursa dezavantajları neler olur ? Kafamda şimdilik bu 3 anakart var. MSI olanın kullanımın rahat olduğunu okudum. tabi wifi vs olmasıda fiyatını etkilemiş. Hangisini tavsiye edersiniz ...
  5. huginnmuninn

Öneri Mesh Kasa + PSU önerileriniz

Merhabalar. 5700F ve 9060xt ekran kartı ve muhtemelen MSI 650M wifi anakart olacak. Kasa tercihen ATX istiyorum rahat olsun. Görsel çok önemli değil hava giriş çıkışı iyi olsun yeterli. Zaten kasayı masanın üstüne de koymayacağım. Önerilere açığım. Bütçe psu ve kasa için max 10k. Daha uygun...
  6. huginnmuninn

Çözüldü✓ Toplama PC Tavsiye/Yorum

Merhabalar. Pc topluyorum yavaş yavaş. SSD ve sıvı soğutucuyu satın aldım. Diğerleri konusunda öneriye açığım. Anakart ve işlemcide hoşuma gitti gibi okuduğum kadarıyla. Ancak kasa,psu,ram konusunda kararsızım. Tüm parçalara öneriye açığım. Kasa da görselin çok önemi yok. Masaya koymayacağım...
  7. huginnmuninn

Öneri Acil Kıymetli Laptop Önerileriz

Öncelikle merhabalar. Biraz acil ama aceleyete getirmek istemediğim ve tam emin olamadığım için de size danışmak istedim. Kısaca taleplerimden bahsedeyim. Büyük ekran sevdiğim için 17 inç olursa çok daha memnun olurum. 17 inç te seçenek çok olmadığı için 4060 olmak zorunda değil 4050 de...
  8. huginnmuninn

Yardım Iphone ile Airpods mu yoksa başka bir kulaklık mı?

Herkese merhabalar. Iphone 11 kullanıcısıyım. Hem mikrofonu iyi olan hem de ses kalitesi iyi olsun istiyorum. Sizce airpods 2-3. Nesil mi alayım yoksa herhangi bir öneriniz var mı? Bir diğer soruda airpods mu yoksa beats studio buds mı?
  9. huginnmuninn

Öneri Ekran kartıma göre 32'' Monitör Önerisi

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi haftasonları. Ekran kartım Asus 6650xt 128 lik. 32 inç monitör arıyorum. Deli gibi oyun oynamıyorum arada takılıyorum sadece. Yeni yeni araştırdığımdan dolayı atlamamak adına sizlere de sorayım dedim. Bazı monitörlerde(fiyatları diğerlerine nazaran daha uygun)...
  10. huginnmuninn

Çözüldü✓ Artics1 vs razer blackshark v2 pro vs corsair void rgb elite vs öneri?wireless

Selamlar dostlar. 2000-3000 arası bütçem var. Gözüme kestirdiğim bu kulaklıklar oldu. Önerilerinizi bekliyorum:)
  11. huginnmuninn

Yardım Wireless Kualklık Önerisi

Selamlar dostlar. 2000-3000 arası wireless kulaklık tavsiyesi olan var mı acaba? Önemli olan rahatlığı. Fps oyunlar oynamıyorum. Müzik kısmı şarj ve mic iyi olabilir. Şimdiden teşekkürler
  12. huginnmuninn

Kazanlı Buharlı Ütü Önerisi

Herkese selamlar iyi haftasonları. İki üç gündür bakınıyorum da tam karar veremedim. Ortalama bütçe 2.5-3k civarı. Basınç gücü yüksek, buhar gücü yüksek kazanlı buharlı ütü öneriniz varsa bakmak isterim. Kötü markalara olmazsa sevinirim. Daha çok tefal philips bakıyorum.
  13. huginnmuninn

Yardım 27 inç 144 hz 1ms Monitör Tavsiyesi Lütfen

Arkadaşlar selamlar . 27 inç 144 hz 1 ms DP Port destekli monitör tavsiyeniz var mı acaba ? Ben iki model buldum fiyatıda fena değil. Birisi Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF , diğeri ise Gamebooster GB-2709FF 165hz . Başka önerileriniz varsa tabi ki dinlerim . Yardım ederseniz acil olarak çok...
  14. huginnmuninn

Formattan sonra AMD EKRAN KARTI DRIVER HATASI !

Arkadaşlar 0 pc aldım şu an. Amd 6650 xt ekran kartım var. Formattım ve w10 yükledim. Formattan önce ekran kartım vs gözüküyordu tanımlıydı. AMD adrenalin uygulamasını indirdim fakat hata veriyor ve kurmuyor. Ekran kartım tanımlı değil. Ne yapmam gerekir ?
  15. huginnmuninn

Yardım D Port vs HDMI 2.1 ?

Merhabalar dostlar . 6650 xt , Ryzen 5 5600 sistemim , 144 hz 1 ms monitörüm var . Dp port mu yoksa Hdmi 2.1 mi daha iyi sizce?
  16. huginnmuninn

Yardım Ekran Kartı Değiştirince Görüntü Gelmiyor HELP !

Merhaba dostlar. İki gündür uğraşıp neredeyse her şeyi deneyip çözüm bulamadığım bir sorunun cevabını gerçekten çok merak ediyorum. Öncelikle sistemim şu şekilde ; Nvidia RTX 970 Ekran Kartı Ryzen 5 1600 işlemci 16 gb ram msi b450 m a pro max ana kart rx6600 aldım. Sisteme format attım ...
  17. huginnmuninn

Ortalama 1k civarı bütçeli xbox uyumlu kulaklık önerir misiniz

aşağı yukarı 1k civarı xbox uyumlu kulaklık öneriniz var mıdır ?
  18. huginnmuninn

Ortalama 1K Civarı Xbox uyumlu KULAKLIK Önerisi Plz !

Selamlar arkadaşlar. Ortalama 1 k civarı ( aşağısı yukarısı olabilir ) aynı zamanda xbox uyumlu kablolu veya kablosuz kulaklık önerir misiniz ? Mikrofonuda iyi olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Geri