Arama sonuçları: *

• Users: Lavcik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Laptop Driver Hakkında Bilgi

merhabalar bende gamegaraj slayer x5t laptop var driver indirdim mayısta olan sürümünü indirdim ancak ekran renk değiştiremiyorum biraz daha renklerin canlı olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. L

Dell Alienware 16 Aurora

[H3 id='Dell+Alienware+16+Aurora+alnrm']Dell Alienware 16 Aurora alınır mı? [/H3] [H3 id='Alienware+16+Aurora+Intel+Core+7-240H+16GB+DDR5+1TB+SSD+RTX5060+8GB+Laptop+AC16250-C71615U56Nmodeli+budur']Alienware 16 Aurora Intel Core 7-240H 16GB DDR5 1TB SSD RTX5060 8GB Laptop AC16250-C71615U56N modeli...
  3. L

Rtx 4060 ti ekran kartı onerisi

Merhaba ikinci el 1 yıl geçmiş açılmamış 4060 ti alınır mı? 16 bin dediler
  4. L

Gamebooster psu 750 waatt yeterlimi

Merhaba 750 watt bronz gamebooster psu var genel olarak kötü diyorlar 7800x3d var daha sonra ekran kartı almayı düşünüyorum psu sorun çıkartırmı
  5. L

Havit gamenote ms955wb rgb wireless

Merhabalar havit gamenote ms955wb rgb wireless mouse alcamda çok bilmiyorum güzelmidir acaba
  6. L

bilgisayar onerisi lazım

merhaba ryzen 5700x rx6800 32gb ram Gigabyte A520M K V2 sistem güzelmidir çok anlamıyorumda sistemlerden
  7. L

bilgisayar açılmıyor

bilgisayarı açmaya çalışıyorum onarım yapılıyor diyor sonra onarılmadı yazıyor sıfırlamada yapamadım bilen varmı
  8. L

Prototype 2 sorun oyuna hic giremiyorum kafayı yicem 3 gün oldu

merhaba steamdan prototype aldım oyunu açıyorum ekran siyah kalıyor sonra kapanıyor nasıl çözerim acaba 1733608244 https://streamable.com/uii2ck
  9. L

fivem ekran siyah kalması

merhaba fivem oynarken aniden siyah ekran yiyorum esc ekranı falan gözüküyo ancak arka plan gözükmüyor
  10. L

youtube eski hesabı silme

merhaba eski youtube hesabımı nasıl silebilirim hiçbir bilgisini bilmiyorum eposta şifre falan ama bazı videolarda yüzüm falan gözüküyo ne yapmam lazım
  11. L

fivem anakart değiştirirsem ban kalkarmı

merhaba fivemden ban yedim ama 15 gün sonra yeni anakart ve işlemci alacağım yeni anakart ve işlemci alınca banım kalkacakmı ?
  12. L

Valorant ban yedim konuyu bilen varsa ilgilenirse sevinirim

Merhaba valorantdan 3 part yazılımdan ban yedim ban süresine az kaldı banım bittiği zaman hesabımın banını kaldırabiliyormuyum
  13. L

fivem hata alıyorum yardım edebilirmisiniz

merhaba fivemden hata almaya başladım ne yaptıysam olmuyor yardım edermisiniz bulamadım ben
  14. L

fivem ban yedim ama ban kalkmadı

merhaba fivemden haksız 14 gun ban yedim 14 gun geçti ama ban kalkmadı bilen varsa yazabilirmi
  15. L

öncelikle merhaba bir FP işlemci önerir misiniz? çok anlamıyorumda

merhaba 3000 tl bütcem var bana güzel FP işlemci önerir misiniz? anakart bilgilerimi aşşağıya bıraktım
  16. L

bilgisayarımda WRtlList adında dosya oluşuyor yardım edin

merhaba bilgisayarımda nedense WRtlList adında dosya oluşuyor yardım edin
  17. L

14000 TL'ye PC Alacağım Bide Monitör Önerebilecek Var Mı?

merhaba bilgisayar ve monitör için toplam 17 bin tl var bana pc+monitör önerebilir misiniz? bilgisayardan çok anlamıyorum
  18. L

gta 5 fivem girmek istiyorum

merhaba i3 9100 rtx 570 series 8 gb ram var fivem girebilirmiyim
  19. L

fan dönmüyor yardım olabilirmisiniz pc çok fazla ısınıyor

merhaba öncelikle bilgisayarı açtığım zaman bütün fanlar dönerken 1 fan dönmüyor yardımcı olabilirmisiniz tamirciye götürdüm 450 tl istiyolar foto ya koydum başka foto o dönmüyor sadece fan led yanıyor bide
  20. L

Oyun Önerisi Hangi Oyunları Oynayabilirim

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda i3 9100 f ekran kartı rtx 570 series 4 GB hangi oyunları oynayabilirim 8 GB ram bide
Geri