Arama sonuçları: *

• Users: Lavcik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Dell Alienware 16 Aurora

[H3 id='Dell+Alienware+16+Aurora+alnrm']Dell Alienware 16 Aurora alınır mı? [/H3] [H3 id='Alienware+16+Aurora+Intel+Core+7-240H+16GB+DDR5+1TB+SSD+RTX5060+8GB+Laptop+AC16250-C71615U56Nmodeli+budur']Alienware 16 Aurora Intel Core 7-240H 16GB DDR5 1TB SSD RTX5060 8GB Laptop AC16250-C71615U56N modeli...
  2. L

Rtx 4060 ti ekran kartı onerisi

Merhaba ikinci el 1 yıl geçmiş açılmamış 4060 ti alınır mı? 16 bin dediler
  3. L

Gamebooster psu 750 waatt yeterlimi

Merhaba 750 watt bronz gamebooster psu var genel olarak kötü diyorlar 7800x3d var daha sonra ekran kartı almayı düşünüyorum psu sorun çıkartırmı
  4. L

Havit gamenote ms955wb rgb wireless

Merhabalar havit gamenote ms955wb rgb wireless mouse alcamda çok bilmiyorum güzelmidir acaba
  5. L

bilgisayar onerisi lazım

merhaba ryzen 5700x rx6800 32gb ram Gigabyte A520M K V2 sistem güzelmidir çok anlamıyorumda sistemlerden
  6. L

bilgisayar açılmıyor

bilgisayarı açmaya çalışıyorum onarım yapılıyor diyor sonra onarılmadı yazıyor sıfırlamada yapamadım bilen varmı
  7. L

Prototype 2 sorun oyuna hic giremiyorum kafayı yicem 3 gün oldu

merhaba steamdan prototype aldım oyunu açıyorum ekran siyah kalıyor sonra kapanıyor nasıl çözerim acaba 1733608244 https://streamable.com/uii2ck
  8. L

fivem ekran siyah kalması

merhaba fivem oynarken aniden siyah ekran yiyorum esc ekranı falan gözüküyo ancak arka plan gözükmüyor
  9. L

youtube eski hesabı silme

merhaba eski youtube hesabımı nasıl silebilirim hiçbir bilgisini bilmiyorum eposta şifre falan ama bazı videolarda yüzüm falan gözüküyo ne yapmam lazım
  10. L

fivem anakart değiştirirsem ban kalkarmı

merhaba fivemden ban yedim ama 15 gün sonra yeni anakart ve işlemci alacağım yeni anakart ve işlemci alınca banım kalkacakmı ?
  11. L

Valorant ban yedim konuyu bilen varsa ilgilenirse sevinirim

Merhaba valorantdan 3 part yazılımdan ban yedim ban süresine az kaldı banım bittiği zaman hesabımın banını kaldırabiliyormuyum
  12. L

fivem hata alıyorum yardım edebilirmisiniz

merhaba fivemden hata almaya başladım ne yaptıysam olmuyor yardım edermisiniz bulamadım ben
  13. L

fivem ban yedim ama ban kalkmadı

merhaba fivemden haksız 14 gun ban yedim 14 gun geçti ama ban kalkmadı bilen varsa yazabilirmi
  14. L

öncelikle merhaba bir FP işlemci önerir misiniz? çok anlamıyorumda

merhaba 3000 tl bütcem var bana güzel FP işlemci önerir misiniz? anakart bilgilerimi aşşağıya bıraktım
  15. L

bilgisayarımda WRtlList adında dosya oluşuyor yardım edin

merhaba bilgisayarımda nedense WRtlList adında dosya oluşuyor yardım edin
  16. L

14000 TL'ye PC Alacağım Bide Monitör Önerebilecek Var Mı?

merhaba bilgisayar ve monitör için toplam 17 bin tl var bana pc+monitör önerebilir misiniz? bilgisayardan çok anlamıyorum
  17. L

gta 5 fivem girmek istiyorum

merhaba i3 9100 rtx 570 series 8 gb ram var fivem girebilirmiyim
  18. L

fan dönmüyor yardım olabilirmisiniz pc çok fazla ısınıyor

merhaba öncelikle bilgisayarı açtığım zaman bütün fanlar dönerken 1 fan dönmüyor yardımcı olabilirmisiniz tamirciye götürdüm 450 tl istiyolar foto ya koydum başka foto o dönmüyor sadece fan led yanıyor bide
  19. L

Oyun Önerisi Hangi Oyunları Oynayabilirim

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda i3 9100 f ekran kartı rtx 570 series 4 GB hangi oyunları oynayabilirim 8 GB ram bide
Geri