Arama sonuçları: *

• Users: KnithsSs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KnithsSs

500 Tl Kulaklık Önerisi

Dostlar selam 500 tl civari kulaklık ariyorum malesef fazla cikamam mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklik ariyorum oynadigim oyunlar (cs, valo, assasins, nfs tarzi oyunlar) uygun fiyatli eğer kendiniz kullaniyorsaniz kendi kulakliginizda olabilir öneri yaparsaniz sevinirim.
  2. KnithsSs

Ücretsiz Edit Programları

Merhaba şu an after effect alacam param olmadığından beni bir süre götürcek fragmovie , amv tarzi editler yapacağım bir program lazım ücretsiz olursa çok güzel olur yardımcı olursanız sevinirim.
  3. KnithsSs

Yardım 2500-3000 Tl arası monitör

Başlıktada gördüğünüz gibi acilen mönitöre ihtiyacım var editörlük ve oyun için yardımlarınız için simdiden teşekkürler.
  4. KnithsSs

Monitör Önerisi Lazım

Hem edit için hem oyun için monitör ariyorum bütçem 3k civarında yükselemem. Benim bulduklarim bunlar ama sizinde eklemek istedikleriniz varsa yorumlarda buluşalım...
  5. KnithsSs

Yardım Acer 24" Monitör Alınır mı (model yazilisini unuttum)

https://www.hepsiburada.com/acer-vg240ypbiip-24-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-ips-monitr-umqv0eep01-p-HBV00000O345U?magaza=Sepetist&url_src=and-product-detail Sizce alinir mi kullanan var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim bu gece bir monıtor almayi planliyorum
  6. KnithsSs

Monitör şeçimi için yardım

Selam dostlar aşağıya iki link birakacağım hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim. https://www.hepsiburada.com/acer-vg240ypbiip-24-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-ips-monitr-umqv0eep01-p-HBV00000O345U?magaza=Sepetist&url_src=and-product-detail...
  7. KnithsSs

Itopyada Klavye Fırsatı!

https://www.itopya.com/gamebooster-g92k-king-aydinlatmali-blue-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u9065 Aynı Ürün Sinerjide 629 Tl ydi sanirim itopyada 400 civarlarında klavye arayan arkadaşların göz gezdirmesinde fayda var iyi forumlar. -KnithsSs
  8. KnithsSs

Monitör Arası Seçim XX

1. MONITÖR: LG 24GN600-B 2.Monitör: AOC 23G2AE/BK 3.Monitör: Asus VG249Q Benim gönlüm aoc tarafinda ama sizinde fikrinizi almak isterim.
  9. KnithsSs

Ağ Kuvvetlendirmek İçin Modem

Merhaba şu an eski bir modem kullanıyorum ve vdsl ile 49 mgbs aliyorum modemlerden fazla anlamam bana yardimci olabilir misiniz oyunlar ping sorunu falan yasamamak istiyorum.
  10. KnithsSs

Asus Geri Ödeme Kampanyası Modem

Asus DSL-AC51 DualBand-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router - 699 TL Merha bu mödemi almak istiyorum ama asusun geri ödeme kampanyasindan nasil yararlanacgim bilmiyorum lütfen bilen biri yardimci olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  11. KnithsSs

Hazır Sistem İçin Monitör

Merhaba yakın zamanda masaüstü hazır bir sistem alacağım ve monitöründe kafamdan sorun olmaktan çıkıp bir ürün için "kesinlikle bunu alacağım" demek istiyorum bana önerebileceğiniz , kullandığınız 2-3k arası bir monitör önerir misiniz? Ips Panel ve 144 hz olursa sevinirim. Genellikle after...
Geri